- 28 Ekim 2015
- 226
- 153
- 18
Kilom sabahları 63 küsur çıkıyor. Bir sabah 63.3 bir sabah 63.9 Bu aralıkta gidip geliyor.şimdi kaç kilosun...... neler yapıorsun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilom sabahları 63 küsur çıkıyor. Bir sabah 63.3 bir sabah 63.9 Bu aralıkta gidip geliyor.şimdi kaç kilosun...... neler yapıorsun ?
Tek düzenli yaptığım şey haftada 3 gün pilates. Diyet falan yalan oluyor bende. Boğazıma sahip olamıyorum. Ama hareketimi arttırıyorum. Her gün merdiven çıkıyorum asansör kullanmıyorum.şimdi kaç kilosun...... neler yapıorsun ?
Olsun o kitap motive ediyor ama adamı oku yine de. Ben de bir türlü devam ettiremedim karataya başlamamla bırakmam bir oluyor hep. Bende sadece haftaiçi karatay yapmaya karar verdim haftasonu da serbest bıraktım kendimi. Bende pantolonda 40 beden giyiyordum artık 46 beden pantolon bile zar zor oluyor üstüme. Basenlerden kilo aldığım için patlayacak gibi oluyorlar eski pantolonlarım. Yeni pantolon almamak için inat ettim bende zor nefes alıyorum eskilerin içinde.Üst bedenim de 38 bedenden 42 ye çıktı.
Ay ya bende aynı durumdayım, bu kış yeni palto alıcam dedim, zayıflayımda alayım diyorum ama henüz başaramadımİnş. en az bir beden küçülür alırız ya. 1 beden bile incelsem çok farkedecek.
Tek düzenli yaptığım şey haftada 3 gün pilates. Diyet falan yalan oluyor bende. Boğazıma sahip olamıyorum. Ama hareketimi arttırıyorum. Her gün merdiven çıkıyorum asansör kullanmıyorum.
medium evet çok istiyorum bende ama zor, XL yim en azından L olsam paltoyu alcam hemenben medium olmak istiyorum small da gözüm yok ühühüüüüü large - xlarge çıksın artık hayatımdan....
medium evet çok istiyorum bende ama zor, XL yim en azından L olsam paltoyu alcam hementabi yaza kadar M olma hayalim duruyor bi kköşede :) Bide reglim ve sürekli yemek yemek istiyorum sanki hamile gibiyim:) Kilo vermek istedikçe iştahım artıyor:)
tııı M olmadan palto almak yok... bana yoksa sana da yok :)) iştah yok sadece yememen gerekenleri çok düşündüğün için aklına geliyor.... bence yazın şıkır şıkır olmayı düşün.... yeni odağımız bu olsun....
yemek istiyorum![]()
Bu arada ağzımı meşgul etmek için sakız çiğniyorum bu aralar :) sürekli yeme isteği içinde olanlara tavsiye ederim:)
Su iç suuu.... bizi su paklar....
DipNot : Sakız çiğnemek gereksiz yere mide asidi salgılatır ve daha çok acıktırır :)
Karatay iyi gidiyor ama ben pek iyi değilimlimonlu su içtim başım teyyare gibi dönüyor haaa 3 fincan sade kahve de çarpmış olabilir ya da ikisinin birleşimi.... açıkçası kahvenin son yudumunda hala gözüm... ama midem de ağzıma gelmek üzere.... wuuu doğal alkol buldum iyi kafa yaptı bende :))
bu akşam spor yapmak bi zor geldi bi zor geldi işte dedim sen busun bu yüzden kaybediyorsun.... o fit hatunların canı yok mu ... onlar hakediyor sen haketmiyorsun hiç birşeyi dedim.... gömdüm kendimi... sonra gittim sporumu yaptım.... Allah ım başarabilecek miyim acaba ühühüüüü.... malum günlerde yaklaşıyorda onun şeysi de var üzerimde hormonal etkisi....
Ayy canım inş. başaracaksın, ümitsiz olma. O fit hatunların hormonları yok bence :) Ben bi limonlu su daha içicem bu arada
![]()
btbbetul moralini bozma başarcaz inşallah.
Sabah en son aldığım 46 beden pantolonumu giydim.Son zamanlarda giye giye biraz bollaştı ben de iyi oldu üstüme yapışmıyor eskisi gibi diye sevinirken eşim bi baktı, bu ne biçim pantolon dapdar dedi. Kalça kısmı biraz dar ama altları bollaşmıştı. Sana yeni pantolon alalım dedi. Ben de düşündüm bol alırsak 48 beden olur anca. Bu pantolonu da mecburiyetten alelacele almıştım. Tüm pantolonlarım dar geldiği için giyecek bir şeyim kalmamıştı. Acele karar verince de modelini pek sevmediğim bir pantolon almış bulunmuştum.Aslında yeni pantolon almayı da çok istiyordum ama dedim zayıflayım öyle. Sonra eşime de bunu dedim zayıflayım da öyle alalım dedi sen zayıflayamazsın artık da en azından kilo alma daha. O hep böyle der bana haksız da sayılmaz sözde ocak ayından beri kilo vercem ama hala aynı kilodayımSonra tamam alalım dedim düşündüm hamile kalırsam da kilo alırım elimin altında bir bol pantolon dursun bir şey olmaz dedim kendime. Nasıl olsa kilo verince mecbur yeni pantolon alacağız.
![]()
btlbetul benim de karatayda öyle olmuştu. Daha önce 1,5 -2 ay gibi bir süre yapmıştım ve hiç kaçamak yapmadım bu süre içinde de. Çok şaşırıyordum çünkü başladığımda 59 kiloydum ilk hafta göbeğim inmişti ama kilom hep 59 du. Hatta bazen 59 un da üstüne çıkıyordu. Bu ne biçim diyet kilo alıyorum dediydimbu sabah 74,3 tüm ..... dün 73,8 i görmüştüm.... açıkçası 73,3 gibi bişi bekliyordum.... ben kurallara uydum mu uydum... eninde sonunda gidicek bu 70 ler.....
btlbetul benim de karatayda öyle olmuştu. Daha önce 1,5 -2 ay gibi bir süre yapmıştım ve hiç kaçamak yapmadım bu süre içinde de. Çok şaşırıyordum çünkü başladığımda 59 kiloydum ilk hafta göbeğim inmişti ama kilom hep 59 du. Hatta bazen 59 un da üstüne çıkıyordu. Bu ne biçim diyet kilo alıyorum dediydimSonra devam edince 2. haftanın sonunda 58 e düşmüştüm. Bir gün tartılıyordum 700 gr verdim diye seviniyordum ertesi gün de 900 gr geri gelmiş diye üzülüyordum. Ama sonunda 59dan 54 kiloyu görmüştüm.Karatay da kilo aşırı oynuyor o yüzden her gün tartılmak çok doğru değil.2-3 haftada bir ya da ayda 1 tartılmak daha mantıklı.