Selamlaar,
Bu güün hiç bir şey yapasım. Hasta değilim, halsiz değilim turp giibiyim ama uykum var yada ne bileyim yastıkla yorgan arasına gömülü olmak istiyorum. İşler bitmiyor nasılsa. Yapsamda bitiremicem nasılsa. Yapmasakta mı saklasak. Yemek yemicem diye diye depresyona girdim haaa...
Bu gün neler yedim ;
Sözle meyve detoksu yapacaktım.
08:00 4 ince dilim kaşar yedim. Ekmek falan yok. 200k
10:00 yarım demet marul..... 100 k
Buraya kadar ne kadar güzel dimi. Hazırmısınız başlıyoruz.... Burdan gerisini hatırlamıyorum kayış koptu :)))
1 tane çokoprens sonnraaa bi tane daha 153 k * 2 = 306 k çok şükür bitti huzura erdim ooooh beee....
12:00 bir tane dankek 8 kek yaaaa durdum mu sanıyorsunuz naayıırr.... (184 k)
3 hüptürix (45 k * 3)
925 k etti((
16.00 1 elma
18.00 1 elma
başkada bişi yok bana.....
Sonuç ben uyumak ve unutmak istiyorum...... Yaa niye böyleyim ama ben yaaa.... İnsan kendine söz geçiremez mi hayret bişi.. Annecim derdi inatçısın diye haklıymış yani. Ne desem tam tersini yapıyorum. Gıcık mıyım neyim yaaaa....
offf betüş offf bu ne böyle resmen abur cuburla karın doyurmuşsunyemeklerle aran yomu betüüşşşş :84:
Merhabalar,
Hayırlı haftalar cümleten.....
İjlali çıldırttım sonunda
Evit efenim bu günkü menüm;
08:00 1 protakal
10:00 1 dilim light ekmek üzerine labne
12:00 1 elma
14:00 1 kase çorba
16:00 1 portakal
18:00 1 kase yoğurt 1 dilin light ekmek
bol yeşilçaylı bol sulu bir gün olcak. Bakalım niyetler böyle. Bu gün abur cubur almadım çok şükür. Yani cıss cısss diye diye dolaştım önlerinde ama almadııım :))) Ama cicibebe var hemde diş kaşımalı olandan :))) İki üç beş tane tırtıklarım belki çaylaırn yanında....
Dün gece üçe kadar film izledim bu gün nasıl akşam olur bilmiyorum uykusuzuuuum....
betüş diyodurki bu kız da nerden çıktı yahu yediklerime kızıp duruyor
Selamlaar,
Buuzzz gibi bir günden sesleniyorum size. 2 saat otobüs bekledim gelmedi kuş uçmadı kervan geçmedi Allah tan merkezdeyim, ücra köşelerde olanın Allah yardımcısı olsun. Bırrrr.... Parmaklarım hala tammı diye sayıp duruyorum. Çok sızlandım demi.... Mevzumuza döneyim...
Bu günkü menüm.....
08:00 Sabah kıymalı börek,
11:00 1 vişneli kek
13:00 1 tabak taze fasulye
15:00 1 elma
18:00 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
finişşş....
şimdiye kadar gördüğüm en güzel menün betüş..öğlen yemek yiycekssin kıyma var yoğurt varhep böyle ol
betüüşş nerdesiinn :103:
günlüğün harika. çok beğenerek ve gülerek okudum.betüş çok teşekkür ediyorum.bundan sonra istediğin kilona ulaşana kadar takipçinim.yalnız yediklerin çok az geldi bana. inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
Selamlar.....
Spora geçen hafta cumartesi günü Bismillah dedim başladım. İlk günler çok ağrıdı her bir yerim. Hatta yürürken sünnet çocukları gibi paytak paytak yürüdüm ilk üç gün. Şimdi daha bi alıştım gibi. Sadece çok yorgunum çook... Ayaklarımın altı kollarım ve sırtım ağrıyor. Problem değil ben bunları hakettim. Geçen hafta cuma tartıldığımda 69.2 idim.... Bir haftadır spor artı dengeli beslenmeye rağmen anca 68.7 olmuşum...Enteresan... Daha çok kilo vermiş olacağımı hayal ediyordum spora başlamadan. Ama saçma bir hayal olduğunu yaşayarak gördüm. İkinci günde kilom 70 e çıktı eyvah dedim noluyo.... sonra indi ama ne oldu çıktı ne oldu indi hiç bir fikrim yok. Kafasına göre takılıyo. Önümüzdeki hafta ne olur hiç bilmiyorum....
Yeşil çayın dibine vurdup bu hafta. İşi abartıp aktardan açık yeşil çay aldım. Demleyip demleyip içiyorum. Ne lahana suyu kaldı içmediğim ne maydanoz....Ben ölünce mezarım pek bir yeşiillik olacak.
Bu günkü menüm
Sabah,
2 dilim ajvar soslu ekmek
2 kk peynir
1 b. jacobs 3ü birarada kahve
Öğlen,
2 parça şinitzel
Ara,
14:00 1 elma
16:00 1 kivi
18:00 1 kase nesfit sütlü....
Akşam kısmetse spor yok arkadaşla yemeğe çıkarsak güzel bir salata....
Vira bismillah....
sporada başladın yaa senin zayıflama işine oldu gözüyle bakıyorum ben
ohhh hem de 1yıl kıskandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?