Betüşün Diyet Günlüğü

offf betüş offf bu ne böyle resmen abur cuburla karın doyurmuşsun yemeklerle aran yomu betüüşşşş :84:

Merhabalar,
Hayırlı haftalar cümleten.....

İjlali çıldırttım sonunda

Evit efenim bu günkü menüm;

08:00 1 protakal
10:00 1 dilim light ekmek üzerine labne
12:00 1 elma
14:00 1 kase çorba
16:00 1 portakal
18:00 1 kase yoğurt 1 dilin light ekmek

bol yeşilçaylı bol sulu bir gün olcak. Bakalım niyetler böyle. Bu gün abur cubur almadım çok şükür. Yani cıss cısss diye diye dolaştım önlerinde ama almadııım :))) Ama cicibebe var hemde diş kaşımalı olandan :))) İki üç beş tane tırtıklarım belki çaylaırn yanında....

Dün gece üçe kadar film izledim bu gün nasıl akşam olur bilmiyorum uykusuzuuuum....

ivet betüş çıldırttın benii :84: bu menünü beğendinmi sen yani sabah iyi diyelim öğle ve akşamda yemek namına bişey yok bir tek çorba var Allah bilir o da hazır çorbadır..bi de 2-3-5 tane kaymaklı bisküvü tırtıklıycakmış Allah seni davul etmesin betüş emi..kız biraz vücuduna yararı dokunacak bişey ye nolur sankii yazık değilmi o bünyeye

Selamlaar,

Buuzzz gibi bir günden sesleniyorum size. 2 saat otobüs bekledim gelmedi kuş uçmadı kervan geçmedi Allah tan merkezdeyim, ücra köşelerde olanın Allah yardımcısı olsun. Bırrrr.... Parmaklarım hala tammı diye sayıp duruyorum. Çok sızlandım demi.... Mevzumuza döneyim...

Bu günkü menüm.....

08:00 Sabah kıymalı börek,

11:00 1 vişneli kek

13:00 1 tabak taze fasulye

15:00 1 elma

18:00 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

finişşş....

şimdiye kadar gördüğüm en güzel menün betüş..öğlen yemek yiycekssin kıyma var yoğurt var hep böyle ol

Selamlaaar,

Bu gün içim kıpııırt kıppıırr.... Şöyle hoplayasım zıplayasım var güneşi gördüm ondan mı acep. Allah hayırlara çıkarsın.... Spor salonuna yazılasım vaar... Ayyy çok şeye balıklama dalasım var....

Kilo veremiyorum malesef. Yediklerimede dikkat etmiyorum. Kafam bir hep karışık. Yemekle karşı karşıya kalınca her şey siliniyor ve ben jawsa dönüşüyorum. Ayyy çok korkunç. Spora başlarsam belki işte gaza falan gelirim zayıflarım falan hayyallerine kapılıyorum. Bu gün ne yesem hiç bilmiyorum..... Düzen düzeen düzeenn.... Şart oldu bir düzene girmek. Arkadaşım çok kısa zamanda 10 kilo verdi ve bir afet oldu. Sırrı ne dedim yemiyorum dedi. Ama ben öyle yapınca sonradan çok acayip hızlı ve misliyle geri alıyorum. Artı açken hiç çekilmez oluyorum öyleki kendime katlanamıyorum yahu.

günlüğün harika. çok beğenerek ve gülerek okudum.betüş çok teşekkür ediyorum.bundan sonra istediğin kilona ulaşana kadar takipçinim.yalnız yediklerin çok az geldi bana. inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

Teşekkür ederim canımcım. Yediklerim az ama hep abur cubur ve düzensiz malesef ve hiç hareket yok hayatımda o yüzden hiç veremeyip hep alıyordum ama artık nktayı koymaya kesin kararlıyım. Gerçi hep böyle diyorum iyice yalancı çobana döndüm...

Selamlaar,

Uzun ara verdim biliyorum ama terketmedim burayı. Zıpkınn gibi fişşek gibi geri döndüm.

Spora başlasam mı, yapar mıyım, eder miyim, orası mı olsun, burası mı olsun derken..... nihayet bu cumartesi başlıyorum . Artık kaçarım yok hareket edicem. 1 yıllık kayıt oldum.... Ohh kararı aldım yaa tüyy gibi hafifledim. Kilom bir ara 70i geçti . Valla son umudum spor. Çok çok çoook heyecanlıyım. Bana kalsa bu gün başlarım o kadar hevesli ve heyecanlıyım ki sanırım ilk bir ay hoplaya zıplaya giderim, sonra giderek azalır klasik bir ben vakası :))) Yok yok Ebru Şallının tahtına oturmadan bırakmıcam Kaydolmaya gidince girdim spor salonuna, abiler havayla şişirilmiş gibi valla böyle pufff pufflar.... Bu nasıl bir tarifse artık... Neyse canım biz işimize bakalım abilere değil :)) İşte diyorum akşam işten 7 gibi çıksam 7:20 gibi salonda olsam 9 a 10 a kadar takılsam Allah bereket versin dimi ama. öfff müthiş hayallerim var. Şöyle zayıflamışım hiç olmadığı kadar düzgünmüş her yerim offff giymişim o dolapta yıllardır bekleyen ve zayıf olsam bana nasılda yakışır diye baktığım o elbiseyi yaaa.....Cumartesi olmaz şimdi.... Neymiş efendim eğitim şartmış

Bu gün ne yedim ne yerime gelelim;

Sabah
1 büyük parça kaşar peyniri,

Ara 2 dilim hazır kek

Öğlen 2 kadın budu köfte iriceneydi

Ara 1 portakal

Ara bir kase yoğurt

Akşam 1 kase nesfit

Nescafeyide 2 ye düşürdüm . Birazcık kolaya dadanır gibi oldumsa da toparladım çok şükür. Maydanozlu form çayı içiyorum acayip ödem atıyor tavsiye ederim. Bana bir arkadaş söylemişti uzun bir süre arayıp bulamamıştım bu çayı. Nihayet kullanıyorum ve harbi memnunum. Doğuşun maydanozlu form çayı.

Hadi ben biraz işleri eriteyimde cumartesim bana kalsın....

Selamlaaar,

Yarın büyük gün. Sabırsızlıkla bekliyorum. Bakalım spor salonunda başarabilecek miyim? Sabah otobüste kendi kendime sayıklıyordum bana şişko diyenlerin hepsi görcek gününü diye, kendi aklımdan geçene şaşırdım :))) Tabi tabi dedim sonrada elimde ki torbada 1 kap dolusu yaprak sarması vardı da :)))

Bu günkü menüm;

Sabah 1 kepekli tost ekmeği arasına 1 parça kaşarla yapılmış sandviç

Ara: 1 eti browni kek çukulata kaplı olanlardan değildi Allah tan

Öğlen : 1 tabak yaprak sarması

Ara : 1 kase yoğurt

Akşam : 1 elma 1 portakal..... gün içinde menü kabarık akşam bari meyveyle geçiştireyim.

Yarın olsuuuuuuuun.........

Selamlar.....

Spora geçen hafta cumartesi günü Bismillah dedim başladım. İlk günler çok ağrıdı her bir yerim. Hatta yürürken sünnet çocukları gibi paytak paytak yürüdüm ilk üç gün. Şimdi daha bi alıştım gibi. Sadece çok yorgunum çook... Ayaklarımın altı kollarım ve sırtım ağrıyor. Problem değil ben bunları hakettim. Geçen hafta cuma tartıldığımda 69.2 idim.... Bir haftadır spor artı dengeli beslenmeye rağmen anca 68.7 olmuşum...Enteresan... Daha çok kilo vermiş olacağımı hayal ediyordum spora başlamadan. Ama saçma bir hayal olduğunu yaşayarak gördüm. İkinci günde kilom 70 e çıktı eyvah dedim noluyo.... sonra indi ama ne oldu çıktı ne oldu indi hiç bir fikrim yok. Kafasına göre takılıyo. Önümüzdeki hafta ne olur hiç bilmiyorum....

Yeşil çayın dibine vurdup bu hafta. İşi abartıp aktardan açık yeşil çay aldım. Demleyip demleyip içiyorum. Ne lahana suyu kaldı içmediğim ne maydanoz....Ben ölünce mezarım pek bir yeşiillik olacak.

Bu günkü menüm

Sabah,
2 dilim ajvar soslu ekmek
2 kk peynir
1 b. jacobs 3ü birarada kahve

Öğlen,
2 parça şinitzel

Ara,
14:00 1 elma

16:00 1 kivi

18:00 1 kase nesfit sütlü....

Akşam kısmetse spor yok arkadaşla yemeğe çıkarsak güzel bir salata....

Vira bismillah....

sporada başladın yaa senin zayıflama işine oldu gözüyle bakıyorum ben
ohhh hem de 1yıl kıskandım valla

sporada başladın yaa senin zayıflama işine oldu gözüyle bakıyorum ben
ohhh hem de 1yıl kıskandım valla

ben başladım ya herkes başlayabilir harbiden... maşallah şimdilik azimle gidip geliyorum... Bir hafta oldu öyle aman aman bir fark olmadı ama olcak gibi tabi pes etmezsem.... Bakalım ne kadar sürcek mücadelem....

selamlaar,

ben diyetti spordu iyice bozdum kafayı. başka bir şey düşünemez haldeyim.... ara ara tartılarda 67 yi görsemde 68.3 e dönüveriyor ertesi gün. yani 68.3 üm.... kurtulamadım gitti. Spora tam gaz devam ediyorum. Olacak inanıyorum ama çok ağar ilerliyorum... 2 haftada 69.2 dene 68.3 e ite kaka indim.... millet bu kiloyu iki günde veriyor neyi eksik yapıyorum bir anlasam aahhh bir anlasam.....

kaçamak olayına tamamen son verdim 6 dan sonra bir şey yemiyorum sırf bunlar bile beni beni zayıflatır diye düşünüyordum homili gırtlak tumba yatak dönemlerimde. Gel görki kazın bacağı öyle değilmiş... Beceremiyorum....

hırs yaptım inat ettim kararlıyım caymadım ama ilerleyemiyorum yahu... birazcık hızlansa motivasyonum gelecek yerine.... bunalıma gircem valla... her sabah bir umutla uyanıyorum bir çıkıyorum tartıya tırrt... olmayiii tartı kardeş olmayiiii..... yanlış yapaysun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…