• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betüşün Diyet Günlüğü

Merhabalar...

Dün yoktum ama tartılmayı ihmal etmedim. 65.4 Bırakmıyor yakamı..... Dün çok berrrrrbat bir gündü. r leri ne kadar uzatsam azdır. Siz uzata uzata okuyun. Allah yardım ettide dün gibi bir günüde atlattık çok şükür. Hangi gün bitmiyorki değil mi? Ve dün sokaklarda ordan oraya koştururken ne ara kaldı ne dere. En son bir kebapçıda salçalı köfte yerken buldum kendimi. Ekmeksizce köftelerinden yedim. Ahh şimdide köfteye dadandım iyi mi. Kurtulcam senden de köfte.... Köfte ard arda yemek iyi olmadı. Mide hazmedemiyor işte. Akşama spor yaptım 30 mekik bacak hareketleri... Zaten çok koşturmacalı bir gündü...

Bu gün dünün mirası 65.8 idim.....Dünkü koşturmacalar olmasaydı eminim daha fazla çıkardım. Bu gün için kendime birde kumpir söyledim aslında gerek yoktu ama.... Oooff offf sürü psikolojisi işte..... Bu günde vasat yarın yeni bir günle yeniden ipleri elime alıcam.... Dünün stresi hala üzerimde. Bahanemde yan cebimde :)))

Vasat masat yazayım, yazmaya korktum yazmadan kaçacaktım.... Ama yok öyle ne dedik her şeyi yazcaz.

Sabah:

4 küçük köfte bitti valla daha da yok... Sabah sabah yenir mi demeyin betüldür yer deyin...

Ara : 1 portakal + 3 kepekli form bisküvi

Öğlen:
1 kase patlıcan herse

buraya kadar güzel duruyor dimi. ama akşama sipariş ettiğim kumpir gelecek ve ben bu vicdan azabıyla sırf parasını verdiğim için yicem ....

Eskiden küçük çıkarsa kumpirim söylenirdim malzemeden çalıyorlar diye :P , şimdi inşallah küçüktür diyorum :)))

günlüğüne ilk defa bakıyorum, çok eğlenceli anlatmışsın :)
kendinle barışık biri olduğun çok belli oluyor :)

merhaba canım günlüğünü ilkkez okudum ve çok yanlız kalmışsın biz seni nasıl yalnız bırakmışız:)
bu arada boyum 158 ayy çok kısaymışım ben demişsin ona çok üzüldüm bende 160 felanım bazen 158 çıktığıda oluyo metreye göre değişiyor yanii biz kısa değiliz bizden nice kısaları varr şükredelim değilmiii
bu arada vermen gerek çok fazla kilo kalmamış eger azim edersen 2 ay bile sürmez canım ben 1 ayda 6 kilo verdim ama şuan kilo vermem durdu :14:
şuan itibariyle takibimdesin :10: :1:
yeşil çayı öneririm
sanırım çalışıyorsun eger spor yapamıyorsan sana leslie yi öneririm süper bişe evde yürüyüş gibi bişi

:46::46::46::46::46::46:

Merhabalar efenim,

Boyum tam olarak bilmiyorum ama mezura ile ölçtüm 1.58 çıktı aaayyy ben kısaymışım :((( hep 1.60 felan varımdır diyodum. Ondan kilolu duruyom zaten yoksa 1.70 boy olsa filinta gibi olurum bee :))) QUOTE]

Ahhh be hayatım 1.58 sen kısa diyorsan ben kendimi boğazdan atayım izninle :52::52: kız ben 1.55 o yüzden topuklu ayakkabı takıntım var zaten sen 1.70 diyosun ben 1.60 razıyım valla

Ahhh be hayatım 1.58 sen kısa diyorsan ben kendimi boğazdan atayım izninle :52::52: kız ben 1.55 o yüzden topuklu ayakkabı takıntım var zaten sen 1.70 diyosun ben 1.60 razıyım valla[/QUOTE]

Bende bende bende 1.60 olsaydım bari :)) Amaan Allah a şükür sağlıklıyız. Polyana olcakmışım :)

Günaydınlaar..

Nasıl iştir bu anlamadım. Dünden beri kaçkez girdimse bir türlü yazıp yollayamadım. Alttarafı yıldan bir rakam değişecek insanlar çıldırmış gibi davranıyo. İş manyağı oldum valla. Bir de benim kendi şahsi işlerimde çıkınca Allah Allah Allah diye ortalıklarda koşturur oldum. Dün sabah 66.1 idim....

Dünkü menüm
Sabah 08:00 bir önceki günden kalan kumpirin patatesi
ara falan veremedim
Akşam 16:00 gibi 1 dilim d. light ekmek biraz peynir yarım domates ve yarım biber yedim
18:00 de 2 tane portakal yedim.
ne kadar yoğun olduğum bu listeden belli zaten.... Hımm birde aralarda üzümlü bitter çuklatalı drajelerden yedim. cısss... Bilerek üzümlü aldım, hiçte sevmem.... ben badem şekerini severim. Hem badem hem çukulata daha ağır olacağı için kendi çapımda masum olanını seçtim :P Sanki devlet zoru....Yemeee yemee kardeşim....

Bu arada nescafemin markasınıda jacobs olarak değiştirdim. Çünkü bunun şeker oranı daha az gibi geliyor bana. Ah bide şekersiz içebilsem.

Bu sabah 65.4 ....

Bu günkü menüm

sabah 150 gr italyan tipi lor + 1 dilim d. light ekmek

Ara 10:00 - 1 portakal

Öğlen 12:00 : biraz peynir + 1 domates + yarım biber

Ara 14:00 : 1 portakal

Akşam 16:00 : henüz bilmiyorum yanımda bir şey getirmedim. Belki bir çorba içmeye giderim

18:00 : 1 portakal....

Finiş.....

65 e takılıp kaldım yaaa.... ooofff....

Yaaaa ne güzel hergün tartılıp söylüyorsunuz spor hocam 1 ay yasakladı bana 1 ay sonra tartılacak ve öyle bakılacak dedi tabi peşindende verme kilo o zaman soracam diye tatlı tatlı tehdit etti haftaya çarşamba akşamı tartılacam ve günlüğüme yazacam beklerim günlüğüme canım

Yaaaa ne güzel hergün tartılıp söylüyorsunuz spor hocam 1 ay yasakladı bana 1 ay sonra tartılacak ve öyle bakılacak dedi tabi peşindende verme kilo o zaman soracam diye tatlı tatlı tehdit etti haftaya çarşamba akşamı tartılacam ve günlüğüme yazacam beklerim günlüğüme canım

ayy bir ay nasıl sabredilir. Ben gizli gizli tartılırım. Bakalım ne kadar vermişin ben şimdiden meraklandım. Tartıl tartıl biz söylemeyiz dokturuna :))

Selamlar....

Olmuyoooor beceremiyoruum.... Böyle çocuklar gibi kendimi yere atıp elimi ayağımı çırparak ağlayasım var. Niye beceremiyorum 65.7..... İlerlemiyoooorr.... Başlarım böyle aşkın ızdırabına. Hani ben fit olcaktım. Hani yıl başına kadar üç kilo kadar verirdim......... Yalanmış herşey yalanmış. bi kaç yüz gram verdim onuda verdim mi vermedimmi anlamadım gitti. Bir gün az bir gün fazla çıkıyor deliricem sonunda .....

64 e de razıyım bir görseydim ucundan kıyısından.....

Selamlar millet...

Efenim yılsonu dolayısıyla kapalıyız... Kilom gene arttı sanırım.... Bakcaz bir çaresine.... Bu akşam spor salonuna gideceğim eve byakın bir yerde bakalım bayan nüfusu artmışsa yazılmayı düşünüyorum. 3 aylık bir deneme yapayım diyorum. Bari motivede olmuş olurum bahaneyle.... Para verince daha bir motive oluyo insan :)))

Selamlaar.... Daha doğrusu hooo hooo hoooo.....

Zıpkın gibi fişşek gibi bir yıla daha girdiik..... Bu yıla kararlarımla başbaşa girdim. Zayıflıcam zayıflıcam zayıflıcam..... Dün son kez tıka basa yedim. Rejime başlamadan önceki son gün psikolojisiyle, bu sabah tartılmadım korkudan. Evet ipler an itibariyle elimde... Kontrol bende artııık been shee man :)) Delirmeden önceki son anlarım sanırım....

Sabah saat 7 :00 2 dilim denge light ekmek
1 bardak kola zero

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dediğinizi işitir gibiyim. Sabah 4 te kalkıp iş için uygun saat gelinceye kadar çalışmam gerekti. Çalışabildim mi tabiki hayır uyku sersemi bir halde kafamı dik tutmaya çalışırken çok efor sarfettim. Kolayıda bu ruh haliyle içtim, yuvarladım gitti. Neyse bozmayalım moralleri... Günün kalanı bizim....

10:00 form çayı + midem gurluduyor
eti form kepekli çubuk kraker, beğenmediğimden fazla yiyemiyorum ve formumu koruyorum :))) deneyin bence

12:00 tavuklu salata --- çoook şanslıyım marketin hazır gıda satan bölümüne bunuda eklemişler diyet menüler içi ideal.....

14:00 2 mandalina
1 b yeşil çay

16:00 ciğer tava --- bu da marketten denemelik aldım.....

18:00 1 portakal
1 b. yeşil çay.....

Birde su içmeyi unutmazsam çok mutlu olcam.....

Size ve kendime hayırlı bir sene olsun diyorum. Amin....

Neşen baki kalsın , çok keyif aldım günlüğünü okurken. Azmetmişsin hepimizi devirir geçersin sen , sanırım Akşam öğünlerini atlıyorsun bu sağlıklı birşey değil benim bildiğim kadarı ile yoksa yanılıyor muyum ???

Mükemmelsin bu yolda kesin zafere ulaşacağını düşünüyorum :) Akşam öğünlerini atlamıyorsun ama erken mi yiyorsun mesela 16.00 gibi değil mi ben de başladım da sorayım dedim :)

Neşen baki kalsın , çok keyif aldım günlüğünü okurken. Azmetmişsin hepimizi devirir geçersin sen , sanırım Akşam öğünlerini atlıyorsun bu sağlıklı birşey değil benim bildiğim kadarı ile yoksa yanılıyor muyum ???

:)) Amin hepimizin neşesi baki kalsın... Akşam öğününü atlıyor gibi oluyorum. Çok acıkırsam meyve,az sütle salep falan yiyip içiyorum... Ama acıkmıyorum çünkü çok obur zamanlarım haricinde pek akşamları yemem zaten.... Zararı olmaz herhalde diye düşünüyorum. Çünkü akşam vakti yenen yicek zaten midede öğütülmüyo kolay kolay hele benim gibi koltuktan ayrılmayan biri iseniz....

Mükemmelsin bu yolda kesin zafere ulaşacağını düşünüyorum :) Akşam öğünlerini atlamıyorsun ama erken mi yiyorsun mesela 16.00 gibi değil mi ben de başladım da sorayım dedim :)

Hoş geldiiin.... En son 18:00 da yiyiyorum bazen 19:30 da olduğu oluyo :)) Ahhh inşallah hepimiz zafere ulaşırız... Bu yaza bomba gibi girelim innnşallahh..... Ele güne karşı azcık imaj düzeltelim dimi ama ;)

ben de arada gulumsedim gunlugunu okurken cok hosuma gitti :) ben de aynen, tembelim biraz. neyse senden gaz aldim hemen mekik cekeyimm

Günaydınlaar...

Dün verdiğim firelerle başlayalım
1 eti pop kek
baya bir badem şekeri :(( hiç dayanamaaam
akşamınada ali nazik ayyy bu iyi geldi ama....

Bu sabah 66.4 e normal....

Bu günkü menü hafiff olacak inşallah

sabah 10:00 bir kase yoğurdun içine doğranmış bir salatalık
12:00 azcık tavuk salatası

14:00 portakal + yeşil çay
16:00 tavuk salatası

18:00 1 kase yoğurt, 1 dilim denge light ekmek + yeşil çay

Yanımda bunlar var bu gün bunlarla idare ediciik.... Light bir menü..... Akşamada patlamış mısır yerim yağsız tuzsuz..... Saman gibi ama ben çok seviyorum.... ve bu günkü kaçamağımı peşinen yazayım badem şekeri .....

Hepimiz için hafif bir gün olsun bakalım :)) Hadi rasgele....

Selamlar....

Yine yoğunum hep yoğunum. Hızlıca yazıp kaçacağım. Bu sabah 66.4

Bu günkü menüm

Sabah
08:00 1 kase nesfit 1 bardak slight sütle yapılmış
10:00 1 bardak nescafe
12:00 1 tabak dolusu kıymalı karnıbahar ablacım yapmış on numaraa....
14:00 1 salatalık
16:00 1 portakal
18:00 1 kase nesfit

finiş.....
Bu gün kaçamak planım yok..... Yeşil çay form çayı ve bol su ile mideyi boşaltıcaz kısmetse...Haydi bakalım Betül kaçar.... Cümlemize rasgele....

Selamlaar...

Dğnkü kaçamakları yazayım hemen. Şikayet edeyim kendimi... 4 tane çıtır yedim... Kocamandı. Valla biskremler elimden kılpayı kurtuldu o kadar diyim. Küçük bir kasede patlamış mısır.... Ahh bunları yemeseydim iyiydide o an şuurumu kaybetmiştim hatırlamıyorum....

Bu sabah 65.8 Şükür tekrar kavuştuk. Ama bu sabah gene cozuttum....

08:00 Bir simit ayy iyiki bir tane daha yoktu yerdim valla... Küçüktü zaten, alırken aman dedim bu ne böyle minnacık, ruh halime bakın yani...

12:00 iki iri kadın budu köfte bu çok geldi :((( bunu yapmıcaktım.... Niye gözlerim dönüyo yicekler karşısında anlamıyorum. Yememem lazım diye diye yiyiyorum. Çıldırıciiim....

14:00 sadece 1 adet salatalık.....

16:00 activya yoğurt şu üzerinde nesfit olanlardan....

18:00 bir kase yoğurt +salatalık.....

Akşama kaçamak yok.....

Allah yardımcımız olsun...... Ben kaçtım bye...

Back