Merhabalar...
Dün yoktum ama tartılmayı ihmal etmedim. 65.4 Bırakmıyor yakamı..... Dün çok berrrrrbat bir gündü. r leri ne kadar uzatsam azdır. Siz uzata uzata okuyun. Allah yardım ettide dün gibi bir günüde atlattık çok şükür. Hangi gün bitmiyorki değil mi? Ve dün sokaklarda ordan oraya koştururken ne ara kaldı ne dere. En son bir kebapçıda salçalı köfte yerken buldum kendimi. Ekmeksizce köftelerinden yedim. Ahh şimdide köfteye dadandım iyi mi. Kurtulcam senden de köfte.... Köfte ard arda yemek iyi olmadı. Mide hazmedemiyor işte. Akşama spor yaptım 30 mekik bacak hareketleri... Zaten çok koşturmacalı bir gündü...
Bu gün dünün mirası 65.8 idim.....Dünkü koşturmacalar olmasaydı eminim daha fazla çıkardım. Bu gün için kendime birde kumpir söyledim aslında gerek yoktu ama.... Oooff offf sürü psikolojisi işte..... Bu günde vasat yarın yeni bir günle yeniden ipleri elime alıcam.... Dünün stresi hala üzerimde. Bahanemde yan cebimde :)))
Vasat masat yazayım, yazmaya korktum yazmadan kaçacaktım.... Ama yok öyle ne dedik her şeyi yazcaz.
Sabah:
4 küçük köfte bitti valla daha da yok... Sabah sabah yenir mi demeyin betüldür yer deyin...
Ara : 1 portakal + 3 kepekli form bisküvi
Öğlen:
1 kase patlıcan herse
buraya kadar güzel duruyor dimi. ama akşama sipariş ettiğim kumpir gelecek ve ben bu vicdan azabıyla sırf parasını verdiğim için yicem ....
Eskiden küçük çıkarsa kumpirim söylenirdim malzemeden çalıyorlar diye, şimdi inşallah küçüktür diyorum :)))
günlüğüne ilk defa bakıyorum, çok eğlenceli anlatmışsın :)
kendinle barışık biri olduğun çok belli oluyor :)