• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betüşün Diyet Günlüğü

Offf böyle olmuyor daha ciddi olmalıyım bu diyet işinde. Nescafeyide hayatımdan çıkarıyorum an itibariyle. Ve çukulata kattiii surette olmayacak hayatımda. Ahanda şuraya yazıyorum demedi demeyin. Yoksa böyle kaplumbağa hızıyla 2050 yılına kadar anca istediğim kiloya varırım :) tabi o zamana kadar yaşarsam..... Bu günün kaçaklarını da yazalım taze tazee....

1 paket etiform meyveli kepekli bisküvi ..... Kaç kalori diye bakacaktım ama çöpünü dahi bulamıyorum.... Onuda mı yedim acaba :)) Ben demiştim size yerken kendimi kaybediyorum sonra bişi hatırlamıyorum diye :)))

Birde çok nescafe içtim 5 tane :(((

boyunu bilmiyorum ama 50 kilo çok az değilmi :44:

Boyum 1.58 :(( 50 bende güzel durur.... 55 olsam öpçem başıma koycam hatta ellilere varsam daha ne isterim ki... Çıta gittikçe düşüyor :))

Boyum 1.58 :(( 50 bende güzel durur.... 55 olsam öpçem başıma koycam hatta ellilere varsam daha ne isterim ki... Çıta gittikçe düşüyor :))

bence sen hedefini 55 olarak düzelt böyle moralin bozulur.50 uzak bi rakam.(ben öyle yapıyorum)boyunda kısa değil ayrıca.55 de sende iyi durur :34:

bence sen hedefini 55 olarak düzelt böyle moralin bozulur.50 uzak bi rakam.(ben öyle yapıyorum)boyunda kısa değil ayrıca.55 de sende iyi durur :34:

hatta hedefini ilk etapta 60 da yapabilirsin.o kiloya indikten sonra 55 e düşürürsün.öyle daha motive edici olur bence.bende öyle oluyo en azından..

hatta hedefini ilk etapta 60 da yapabilirsin.o kiloya indikten sonra 55 e düşürürsün.öyle daha motive edici olur bence.bende öyle oluyo en azından..

59 yapayım o zaman başında beş olsun :) Haklısın valla 50 çoook uzak.... Hem şu çizelgeme de bir el atayım fi tarihinden kalma kilom var orda....

Selamlaar....

İşler o kadar yoğun ki.... Yap yap bitmiyor çok enteresan. Hep daha fazlası yapılmayı bekliyor oluyor :))

Neyse mevzumuza döneyim....

Malum günlerdeyim ve tek düşündüğüm şey tatlı ve uyku..... Dün pasta yedim. öğlen de pilav üstü döner yedim ekmeksiz. bilmiyorum vasat gibi geldi ama akşamına sütlü nesfit yedim bu iyi geldi...

Bu günkü yaramazlıklarımı yazayım....
Sabah
2.5 dilim denge light üzerine sürülmüş kahvaltılık lor
1 şemsiye çukulata,,, hiç almamak lazım aslında alınca dayanamayıp yiyiyorum
5 tane falanda minik şeker jelibonumsu bir şey hiç te güzel değildi üstelik onu yedikten sonra yüzümde kırmızı kabarcıklar oluştu..... Ah şu pis boğazım....

12:00 bir kase sütlü nesfit

14:00 salatalık + yeşil çay

16:00 elma + yeşil çay

18:00 bir kase sütlü nesfit

bu nesfit benim metabolizmamı çalıştırdı hayret... Böyle şeyler bende işe yaramazdı. Tesadüf mü acaba bilemiyorum o yüzden bu aralar bir süre nesfitle beslenecem...

Sabah laptopun üstüne kahve döktüm , ters çevireyim derken laptopun köşesi donkk diye kafama çarptı, o zonklamayla laptopu yerine koyayım derken dirseğim masaya çarptım.... Yok böyle saçma bir durum yaaa..... Zincirleme sakarlık vakası :)) Var bu gün bir şey, ben bi sadaka vereyim iyisimi kaportayı iyice dağatmadan.....

Selamlaar...

Aksadı biraz yazılarım ama kopmaıdm burdayım..... Hasta oldum işlere boğuldum bla bla blaa.... Normali buldum ve koştum geldim çok şükür :)

Bu günkü menüm.....

Sabah:
08:00
2 dilim denge light ekmek arası sucuk ve kaşardan oluşan sandviç.....
1 paket bistix ince uzun ucu çukulatalı çubuk kraker gibi bişi
1 paket tüp şeklindeki çokokrem

yani bismillah dedik açılışa bak.......... bişi demiyorum artık yaaa pesss.....

12:00 jacobs 3 ü bir arada

öğlen :
13:00
1 bardak form çayı
1 portakal

15:00
1 portakal
1 b. yeşil çay

17:00
1 b. yeşil çay
1 elma

Bu gün midem bulanıyor.... sabah yediklerimden sonra daha da yemek istemiyorum....... Umarım dediğimi yapabilirim ;)
Akaşamada 50 mekik 25 erde bacak ve kol hareketi yapsam bu gün kendimi affederim..... Yoksa affetmem....

ayy bir ekleme daha yapayım....

akşam 18:00 gibi bir kase nesfit yerim.... Şimdi okudum akşam yenince kilo vermeye yardımcı oluyomuş....

betül sen çokokrem falan yiyosun çikolatalı çubuklar..özel bi sebebi varmı bunları yemenin yoksa kendine hakimmi olamıyosun?

Selamlar uzuuun bir aradan sonra iyice obezleşerek geri döndüm.:18::18:

Kilom 69.2 ye dayandı. Bu hızlı çıkışlar beni korkutmaya başladı.Bir sürü bahane sayabilirim iş stresi başka sorunlar, dahili ve harici düşmanlar vs.. vs.... Bu gün deriiin bir nefes alıp an itibariyle bir kez daha toparlanmaya karar verdim. İsteyince olur. Daha önce olmuştu gene olur.

Bu günkü menüm ;
08:00 - 3 dilim sürme peynirli bol tahıllı uno ekmek. :50: Çok oldu, bir dilim yetmeliydi.

10:00 - 1 paket yovita prebiyotik yoğurt
1 bardak suya yarım poşet nescafe 3 ü 1 arada

12:00 1 bardak acaili form çayı

14:00 1 bardak acaili yeşil çay
1 paket etiform karışık meyveli bisküvi

16:00 1 bardak yeşil çay

18:00 1 kase nesfit

Akşamada belki bir portakal veya elma....

Bismillah dedik başladık, olsun artııık başarabileyim yaaaaaaaaaa...... Hiç birşeye sığmıyorum paltomun önünü göbeğimden dolayı kapatamıyorum. Şişmanlığı kendime yakıştıramadığım için gidip büyük beden kıyafetler almıyorum. Ama artık içine tıka basa sığdığım kıyafetler patlamaya başladı utanç verici. Kendimi hulk gibi hissediyorum. Bu gidişe dur demem lazım. Zayıflıcam zayıflıcam zayıfllıcam.....

Selamlaaar canlarım,

Bu günlüğün adını değiştirmeli betüşün kendine ihanet günlüğü desek daha dürüst oluruz. Evet 69.2 den 67.7[/B] ye geriletebildim ammaaa öyle bir diken üstündeki bu hal korkuyorum bir sabah uyandığımda 70 oluvercem diye. Millette dalga geçer gibi sen kilomu verdin demez mi... Nasıl yani yaa.... Ömrümde hiç olmadığım kilolar bunlar.... Ama yağlarda pek sinsi o kadar güzel dağılmışki ben bile tartıya çıkmasam bu kadar kilo aldığımın farkında olmıcam :))) Ben anladımki yiyerek başaramıcam. Hem Seda Sayan ne diyo, "yiyenle yemeyen belli oluyo, ben yemiyorum" diyo. İşin rajonu bu demek ki. Bakalım ahh çukulatayla, pastalarla vedalaşma vaktidir ... Yaza az kaldı ama yaaaa.. Kendime çoook kızıyorum çoook....

Bu günkü menüm
Sabah
8:00 1 kase sütsüzcene kokopops mudur nedir ondan yedim
10:30 1 kase lor kase dediysem kasenin yarısı kadar yani kase / 2

12:00 elma

14:00 etiform bisküvi

16:00 elma

18:00 etiform bisküvi veya 1 kase nesfit

yeşilçay ve bol nescafeli bir gün olcağa benziyor :)

Haydi bakalım cümleten rasgele......

Selamlaaar,

Bu gün 67.3 kg gelerek az da olsa doğru yola döndüğümü gördüm. Allah devamını getirebilmeyi nasip etsin inşallah.

Menüm;
08:00 cocopops ir kase sütsüz
10:00 2 kadın budu köfte
13:00 1 elma
16:00 1 kase yoğurt 2 dilim light ekmek
18:00 nesfit

finişşş..... Vira bismillah dedik bu günede başladık.

jelly bean şekerlerim var 2 paket onlar bu gün akşama çıkmaz onuda diimde...:43::43:

betüş dönmüşsün günlüğüne hoşgeldin :3:..ama o şkerler hiç olmamış betüşşş :20:

Döndüm canımcım. Kiloları aldım aldım baktım yazda geliyo biraz bana da gaz geldi dedim bir daha deniyeyim :)) Evet şekerler olmadı ama bunun için arıtk çok geç :)) Markette almamış olsam gün içinde aramıyorum aslında çok. Ama elimin altında da varsa ne uçan kurtulur ne kaçan :)) Hiç almamak lazım aslında ah bi başarabilsem....

Back