mrb betüş.öğünlerinde pek bişey yemiyorsun ama form bisküvileri ve 3ü bi aradaları fazlaca tüketiyosun gibime geldi.akşam yemeği yemeden nasıl dayanıyorsun özendim doğrusu.ben de bikaç haftadır rejimdeyim.akşam yemeklerimi 5 gibi yiyorum evdeki yemekten.ama az ve pilavsız tabi.bir de tecrübelerime göre su acayip tok tutuyor insanı.su içmediğim zaman canım sürekli atıştırmak istiyor.bu benim ilk gerçek diyetim.gerçekten irade gerektiriyor...
betül sen çokokrem falan yiyosun çikolatalı çubuklar..özel bi sebebi varmı bunları yemenin yoksa kendine hakimmi olamıyosun?
betül mrbsorumu cevaplamadın..sanırım çok sevdiğin için dayanamıyosun menülerinden öyle anlıyorum..
selam betüş..sanırım karbonhidratı azaltıp biraz daha protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor..günlük kalori ihtiyacının altında kalori alırsan zayıflarsın üstüne çıkarsan kilo alırsın ihtiyacın olanı alırsan ne alırsın ne verirsin bu bilindik bilgiyide paylaşmak istedim
günaydın betüş..bana yediklerin çok sağlıklı gelmedi :44: süt yoğurt salata sebze yemeği et meyve bunların hiçbiri yok menünde..böyle yaparsan iştah patlaması yaşabilirsin ayrıca vücudunada yazık onun proteine vitamine ihtiyacı var..daha dikkatli beslen derim ben..
alemsin betüş sabah sabah güldürdün beni :)) sen öğrencimisin bilemedim ama sanki düzenli yemek yiyen biri değilsin.dünkü menün iyi gibi.keşke çorba içsen özellikle akşamları zayıflamak adına çok faydasını görürsün canım.1 köfte (30 gr) 70 kalori.
:) Yok canımcım öğrenci değilim. 28 yaşındayım, bekarım, şişkoyum, çalışıyorum... Akşamları 8 de anca evde oluyorum, o saatten sonra da zaten yememek lazım. Sabahta erken çıkıyorum evden. Böyle bir garip hayat yani. Bir ara işe yemek taşıdım sefer tasıyla ama olmuyo otobüslerde ııı ııhh... Lokantaya gitsen çok fazla koyuyolar bende de buldum mu yerim psikolojisindeyim zaten o da daha fazla şişirdi beni. Bir dikiş tutturamadım anlıyacağın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?