geldim napcaz diyetmi yazcaz ...hepinizi yoldan çıkarırrım beni almayın aranıza
kim söyledi sana ,nereye ayzmışım onu ben ,nerden biliyon lennnnfyzanur baklava ve kvun yiyerek olmuyo o rejim olayı bilesin :))))))
geçmişe baktım yazmamışım öyle bişey abboooooooooo nerden biliyon kiii
4 kere okudum geçmişi yazmamışım ...demekki nilgün yetiştirdi vay arkadaş oyuna gelll...6. hissim kuvvetlidir
4 kere okudum geçmişi yazmamışım ...demekki nilgün yetiştirdi vay arkadaş oyuna gelll...
hanımmm hanımmmm ben griptimde ondan gelmiyodum ,daha bugün kalkabildim yataktan...ayrıca tam 1 kilo verip 79.8 oldum tok karnına hıhhhaga sizin topiğe neden gelmediğiniz anlaşıldı :))) homili gırtlak tumba yatak :)))
Vay baklava ve kavun benim eşim genelde dondurma ile kavun yer arkadaş açmış olayıfyzanur baklava ve kvun yiyerek olmuyo o rejim olayı bilesin :))))))
Geçmiş olsunhanımmm hanımmmm ben griptimde ondan gelmiyodum ,daha bugün kalkabildim yataktan...ayrıca tam 1 kilo verip 79.8 oldum tok karnına hıhhh
Bizim kızlar jillan yapıyor ve faydasını gördüler sende yapsanayok kız sporu bıraktım yaa hemen göbüş salıverdi kendini..... leslie de bir sıkıcı geliyor ığğyy :)) ama gene başlamam lazım....
Zaten topik sahibi yoldan çıkmış sana çamur atamazgeldim napcaz diyetmi yazcaz ...hepinizi yoldan çıkarırrım beni almayın aranıza
Burası parti yapanların topiğiBetuş ben anlamadım şimdi buraya kilo alanlarmı geliyor...
Eeee kılavuzu betuş olanın burnu abur cuburdan çıkmazmışBurası parti yapanların topiğiNasıl Abur cubur yenilir
Eeee kılavuzu betuş olanın burnu abur cuburdan çıkmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?