Betüşün Diyet Günlüğü

veeee 73,1 bööööö.......

bu gün pantalon aldım 42 beden ve beli zor kapanıyor buna rağmen aldım ve yarın giyicem.... göbeğim biraz işkenceye maruz kalacak yapacak bir şey yok eriseydi o da....zayıflamak ne kadar zor.... palto denedim ve yine olmadı olmadı olmadıı ( ühühüüühüüü.... ve açııııım her şeyi yemek istiyoruuuum (((( yesem nolur sankiiii hayat mı buuu :))

şaka şaka isyan modunda değilim aynen devam...

vee 73,5 .... ne nalet şeymiş şu 70 ler bitmedi gitti.... gider gibi yapıp sonra dönüp nanik yapıyor.... resmen dalga geçiyor benle... ama yemezler canım eninde sonunda ben kazanıcam....

peki neyi yanlış yapıyorum... onu da sanırım tespit ettim... karataya birebir uyuyorum hiçte zorlanmıyorum. öğünlerimi de gittikçe ufaltıyorum problem yok... tatlı aklıma gelmiyor bile...

düştüğüm hata yer fıstığı.... karatay serbest diyor ama benim bünyem yer fıstığına tepki gösteriyor.... az yiyiyorum ama buna rağmen o tepkiyi hissedebiliyorum... 1 hapşırık ve burun kaşıntısı iki cildimde kızarıklıklar.... bakalım bu hafta uzak durulacaklar listeme yer fıstığını da aldım.....

bir de suyu yetersiz içiyorum... hava soğuk wcye gitmeye üşeniyorum :) eğri oturup doğru konuşmak lazım :)

bu akşam sporu gazlamalı 72 ye geri dönmeli.... akşam sadece yoğurt salata yenmeli.... uleyn tartı fena kelek yaptın bana....

Burda dursun bu tarif :

Karatay usulü ekmek:2 bardak kirmizi mercimek 3bardak suyla hasla 1bardak sut katip blendan geçir 200gr lor peyniri 2yumurta1paket kabartma tozu ve 3cay kaşığı tuz ve 1caybardagi sıvıyağ maydanoz

veeee 72,8 ile yeni güne merhabaaa :))

Göğüs : 99
Göğüs Altı : 67
Bel : 96
Basen : 103
Üst Bacak : 63
Alt Bacak : 40
Kol : 31
Maşallah canım sana darısı başıma
Ben şimdilik olculerimi almıyorum ama 75 in altını görünce olcuverem bari :)

Maşallah canım sana darısı başıma
Ben şimdilik olculerimi almıyorum ama 75 in altını görünce olcuverem bari :)

ben daha önce ölçmemiştim hani olurda daha da verirsem bak ne kadar incelmişim diye ölçeyim dedim :)) hayaller hayaller ....

Betüş anlatımın çok tatlı takipteyim canım

:)) mutlu oluruuum :)

muska77 den inciler tarif dursun burda :)

Karnıbaharı haşladım ve minik mink doğradım, tereyağında kavurdum biraz üstüne çırpılmış yumurta döküp omlet gibi pişirdim. Yumurtayı çırparken karabiber, pul biber de koydum.

72,1 uleyn 71 oleydin nolurduuu........ milim milim gidiyo gıcııııık... neyse buna şükür... artık sabah ta bisiklete biniyorum..... yaaa olacakk ya olaacaaak ben sizin ananızııım :))) çok nostaljik oldu gençler anlamaz bu espriyi... ayyyy yaşlı olduğum çıktı ortaya :)))

Bunu da denemek lazım burda dursun;

3litre su
1adet orta boy yeşil elma
1tane kabuk tarçın
1tatlı kaşığı karanfil
1tatlı kaşığı zencefil
1orta boy veya biraz daha küçük limon(büyük olursa çok fena ekşi olur içilmez )

elma ve limonu 4e veyaz daha fazla parçaya böl bir tencerenin içine koy üzerine 3 litre su ekle sonra da kabuk tarçın karanfil zencefil hepsini ekle ocakta kaynat
kaynadıktan sonra altını kıs bi 5 10 dk demlensin.
çayı soğuk da içebilirsin ama tavsiye sıcak iç
bir de bardağına doldurduktan sonra bi çay kaşığı kadar zencefil kat ki yaksın daha faydası olsun boğazın biraz yanacaktır çok değil (karabiberde daha çok yanar ve uzun sürer ) yanarken vücudundaki yağların da böyle yanıp eridiğini hissedersin ....

İyiymis...

Biberiyenin yag yakici etkisi var kizlar.3 yemek kasigi biberiye 2-3 yemek kasigi yesil cay 1 litre den biraz fazla suyla haslayin,demlemeyin.Her aksam icerek düszenli spor ve diyetle cok kilo kaybettim kizlar.En son aksam 4 gibi yedim,8 gibi de bu cayi ictim.

Yeni YAĞ YAKAN KAHVALTI ÖNERİSİ!

1 adet avakado

1 haşlanmış ya da yağsız tavada pişirilmiş yumurta

1 çay kaşığı çörek otu

Tam tahıllı ekmekle birlikte tüketildiği takdirde yağ yakımını destekleyen doyurucu ve iyi bir kahvaltı alternatifidir.

bu gün çok aç kaldım hızlı kilo gitsin derken abarttım galiba :) artı aç ve agresifim hırrr.....bi de midem guruldayıp beni rezil ediyor... ama umrumda değil.... rezil olmakta umrumda değil...

Ah benim güzelim niye aç bıraktın kendini...

her şey karatay için :) 2 öğün yicez ya hesapta sabah biraz az yedim 1 yumurta biraz maydanoz çok azda o unsuz ekmekten yerkende doymamıştım zaten :) bu saate kadar idare ettim de şimdi guuurrrk guuurrrk ötüyo :) sütsüz nescafe içiyim bari eve gidene kadar yok bişi napiim :) markete gitsem şimdi aburcubura dalarım :))) ayyy az önce elemana bişi anlatçam çocuğun kulağının dibinde guuuurrrk :))) rezil yaaa.... kıpkırmızı oldum :)))

Tatlım karatay ayran leptini bozmaz diyodu.. Ayran iç hem toklukta verir azıcık..

Tatlım karatay ayran leptini bozmaz diyodu.. Ayran iç hem toklukta verir azıcık..

yanımda yok marketede gitmiyim şimdi az kaldı artık idare edicem ....... bozmuyor muymuş leptini... aaaaa süpermiş ben araştırayım bunu..... her gün ayranımıda getiririm süper haber bu :)))

suyun serbest olduğu bir oruç tutuyormuşum gibi hissediyorm kendimi günlerdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…