Benim de markete girince beyoğlu çikolatası var onu çok seviyorum alasım geliyor almadan çıkıyorum her seferinde kendime sakın ha sakın diyorum hep :)
btlbetul, ben sana demiştim karatayda bir gün kilo alırsın bir gün verirsin. O uzun vadede kilo verdirir her gün tartıldığında olur öyle. Ocakta zayıflamış olacaksın. Su içmeyi ve hareket etmeyi de ihmal etmiyorsun değil mi? Ne yiyorsun bir günlük öğününü paylaşırsan belki yardımcı olabilirim. Yeşil çay içmeyi de unutma bir de.74,6 ama niye niyee....... valla bir kaçamağım yok... ne yani pırasa mı kiilo yaptı marul mu.... hayret bişi... haksızlık ediyor bana vücudum.... hani leptin salgılanacaktı.... öğünlerimin arasını 5 saat yapıyorum leptin 2 gün çalıştı bi daha çalışmadı.... leptinimi bozdum
btlbetul, ben sana demiştim karatayda bir gün kilo alırsın bir gün verirsin. O uzun vadede kilo verdirir her gün tartıldığında olur öyle. Ocakta zayıflamış olacaksın. Su içmeyi ve hareket etmeyi de ihmal etmiyorsun değil mi? Ne yiyorsun bir günlük öğününü paylaşırsan belki yardımcı olabilirim. Yeşil çay içmeyi de unutma bir de.
Valla süpersin baktım menüne. tek yapman gereken sabretmek ben karatayda 2. haftadan sonra zayıflamaya başlamıştım. Biraz sabırlı olursan 2 hafta sonra inecek kilolar. Pes etme sakın.işte aşağıdaki gibi ama ben eksş beklerken tokat yemiş gibi oluyorum tartıya çıktıkça
Valla süpersin baktım menüne. tek yapman gereken sabretmek ben karatayda 2. haftadan sonra zayıflamaya başlamıştım. Biraz sabırlı olursan 2 hafta sonra inecek kilolar. Pes etme sakın.
İnsülin direncin olabilir onu kırması bazen 1 ay sürebiliyor. O sürede de zayıflayamıyorsun doğal olarak. Ama şunu bil ki sağlığın düzeliyor. Bu da çok güzel bir şey tabi.
İlk yaptığımda bende 2 yumurta yiyordum aşırı fazla geliyordu kendimi zorluyordum. Artık tek yumurta yetiyor bana. Sen de kendine göre karar ver.öyle mi diyosun acaba her sabah 2 yumurta olması mı fazla geliyor bünyeme....
İlk yaptığımda bende 2 yumurta yiyordum aşırı fazla geliyordu kendimi zorluyordum. Artık tek yumurta yetiyor bana. Sen de kendine göre karar ver.
Şunu hiç unutmamız lazım. İlk verdiğimiz kilolar sadece sudur. Zaten pek çok arkadaş “çok az kilo verdim ama bir beden inceldim” gibi yorumlar yapıyorlar. Vücuttaki ödem gidince doğrudur insan biraz inceliyor. Ama durun daha stoktaki yağları yakmaya başlamadık.
Herkesin metabolizması, geçmişteki kilo alıp – verme – sonra fazlasıyla tekrar geri alma girişimleri özde benzer olsa da birbirinden çok farklı. Bu nedenle gerçek anlamda Karatay Sağlıklı Beslenmesini özümsemiş ve harfiyen uyguluyorsanız ve ilk hafta kilo veremdiyseniz lütfen biraz sabredin. Bedeniniz bu yeni beslenme düzenine direnebilir. Çünkü “birkaç haftadır Karatay Diyeti uyguluyor olmama rağmen kilo veremiyordum ama bu hafta vermişim” gibi pek çok mesaj da aldık.
Bazen da kilo verme gecikince insanlar moralini bozup kaçamak yapabiliyorlar. İşte bu kaçamaklar da direncin kırılması süresini erteletiyor.
Deneyimlerimiz ve bize yazanların deneyimleri göstermekte ki sağlıklı beslenmeye tüm kurallarıyla başladıktan sonra er veya geç kilo kaybı başlamaktadır, biraz sabredilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?