Beta hgc

Bu testlerde soldaki yerin + sekilde olmasi gerekmiyor muydu, hic kullanmadim ama hep oyle gordum. Sizin beta kac çıktı acaba? Hayirlisi olsun bu arada

Bana orasi boyanmış gibi gelmedi, yani orasi cizgi evet ama kimyasalin cizgisi bazi testlerde az çok belli olur zaten, pembe bir sekilde azcik da olsa boyanms olmasi gerekir cizgi diyebilmek icin.
Rengi sizin dediğiniz gibi boyanik ama silik şekilde.Tam kırmızı silikligi değil ama pembemsi silik var geç döllenme olma ihtimali de olmaz sanırım bu durumda
Bu ay 2 defa yumurtlama gördüm de ben 2snide değerlendirdik o yüzden tereddutum oluyor

Anladim, dogrudur, fotoğrafta sadece duz oyuk seklinde cizgi gorunuyor ona istinaden yorum yaptım. Kuruma cizgisi de olabilir. Bu gibi durumlarda testi idrar dokulen yerden tekrar normal su ile islatiyorlar, cizgi hala pembe duruyorsa o zaman kuruma cizgisi olmuyor. Ama kanda cikmadiysa test hatali diyebiliriz. Kan vermis olmasaniz sabah bir daha test yapin derdim ama suan biraz daha beklemenizde fayda var. Erken gebelik testi mi bu acaba?

Kanı pazartesi verdim.
Şimdi dediğinizi yaptım suya tuttum çizgi duruyor hala
Testi yaptığımda 2 dakika içerisinde çıktı kuruma olarak çıkmadı
Her adet gecikmemde böyle testler beni yoruyor

Kanı pazartesi verdim.
Şimdi dediğinizi yaptım suya tuttum çizgi duruyor hala
Testi yaptığımda 2 dakika içerisinde çıktı kuruma olarak çıkmadı
Her adet gecikmemde böyle testler beni yoruyor
Tekrarlayin testi isterseniz, iciniz rahat etsin belki daha belirgin olur, yukselmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…