- 28 Ocak 2021
- 3.151
- 2.138
- 83
- Konu Sahibi mutlutablo
-
0,7 negatif demek. Yumurtlama gününü biliyor musunKızlar merhaba adetim gecikti erken gebelik testi yine yaptım ve normal olanı yaptım yine silik çizgi
Fakat kan değer aralığı 0,7
Pozitif/negatif yazmıyor sonuçta
Sizce ne yapmalıyım?
Olmayan hamilelikte çizgi çıkar mı
Yumurtlamayı ovulasyon ile takip ettim ama 2 defa yumurtlama gördüm bu ay içinde onu da değerlendirdik0,7 negatif demek. Yumurtlama gününü biliyor musun
Hiç bekletmiyorum aksine o hafif cizgi hemen çıktı o yüzden kan beni çok şaşırttıAcaba testi çok mu beklettikten sonra çıkıyor ikinci çizgi ? Sizi üzmek istemem ama aslında kan sonucu en garantisi diye biliyorum.
Dilerim , Allah gönlünüze göre verir.
Testi yükleyin isterseniz. Bakalım görebilecek miyiz biz ?
Diğer pencere idrar damlattığım kısım. İşte bende gördüm o sizin gördüğünüz çizgiyi burdan topiklerden bir çok arkadaşımda gördü. Ama hemen arkasından kan verdim negatif çıktı malesefKaset test yerine dijital test deneseniz ?Cookiie ben sizin testinizde gölge gibi bir şey görüyorum ama acaba görmeye mi odaklandığım için bilemedim Orda 2 pencere var diğeri ne için ? Doğru yere mi bakıyorum acaba ?
Benimki mesela ilk 1 dakika içinde böyleydi sonra (10 dakika diyelim) 2. Fotoğraftaki gibi daha belirginleşti.
Kaset test yerine dijital test deneseniz ?Cookiie ben sizin testinizde gölge gibi bir şey görüyorum ama acaba görmeye mi odaklandığım için bilemedim Orda 2 pencere var diğeri ne için ? Doğru yere mi bakıyorum acaba ?
Benimki mesela ilk 1 dakika içinde böyleydi sonra (10 dakika diyelim) 2. Fotoğraftaki gibi daha belirginleşti.
Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinDiğer pencere idrar damlattığım kısım. İşte bende gördüm o sizin gördüğünüz çizgiyi burdan topiklerden bir çok arkadaşımda gördü. Ama hemen arkasından kan verdim negatif çıktı malesef
Bu dijital testler ve sizin attığınız tarz testler türkiyede varmı ben hiç rastlamadım yurtdışında kullanılıyor sanırım
Aaaa bu nasıl test ilk kez gördüm nereden aldınız acabaKaset test yerine dijital test deneseniz ?Cookiie ben sizin testinizde gölge gibi bir şey görüyorum ama acaba görmeye mi odaklandığım için bilemedim Orda 2 pencere var diğeri ne için ? Doğru yere mi bakıyorum acaba ?
Ben de gördümDiğer pencere idrar damlattığım kısım. İşte bende gördüm o sizin gördüğünüz çizgiyi burdan topiklerden bir çok arkadaşımda gördü. Ama hemen arkasından kan verdim negatif çıktı malesef
Bu dijital testler ve sizin attığınız tarz testler türkiyede varmı ben hiç rastlamadım yurtdışında kullanılıyor sanırım
Biliyormusun kendimden şüphe ettim şizofrenemi bağlıyorum diye ama burda diğer topiklerdeki arkadaşlarda gördüklerini söyledide içim rahatladıBen de gördüm
Ay bizler görmek istediğimiz için ki görüyoruz yaaaaa
Yani bilmiyorumki hiç neden oluyor testlerin azizliğimidir nedirStres oldum ben de , hani negatif gösterip kanda pozitif anladım da, bu iş nasıl oluyor
Allah gönlünüze göre versin en kısa sürede inşallahEvet ben yurtdışında yaşıyorum. Ama Türkiye’de rossman var , bi bakın orda vardır belki
Geçen ay kullanmıştım bu ay hiçbir şey kullanmadım. İğneden 12 gün sonra falan etkisi geciyorduŞey geldi aklıma , gebelik için hormon ya da çatlatma iğnesi kullandınız mı ? Onlarda etkili olabilirmiş
Bana orasi boyanmış gibi gelmedi, yani orasi cizgi evet ama kimyasalin cizgisi bazi testlerde az çok belli olur zaten, pembe bir sekilde azcik da olsa boyanms olmasi gerekir cizgi diyebilmek icin.Bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?