• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcgm 899💕💕💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben daha bu sabah aldım ilacı ve ilk defa içtim ilerde belli olur olursa etki şuan bişey diyemem bunun için
Kızlar bende o kadar zor dönemden gectimki ocakta hamile kaldım kimyasaldı 16ydi değerim çok kötü bir doktora denk geldim değerim 16yken ve kimyasalken bana kürtaj yaptı 1.500 paramı yedi haram ediyorum her gün delik desik etti sonra kistim var diye aspirasyon yaptı 4cmlik kiste suandada var ama doktorum gerek yok dedi o doktor bana neler yaptı bi bilseniz hamile kalmaya çalışırken bana adet söktürücü veriyormus megersem

Hap küçücük buyuk hap yutamam bende nabicaz blmem hangi marka folik asit sizin bide suan nekdrlik hamilesin kalp atislarini duydunzmu
9 oldu bugün tam kalp atışını duyduk çok şükür ben folik asit olarak vinalac kullanıyorum ve afedersin ama at nalı gibi ilaç kocaman yutarken bogazıma takılıyor gibi geliyo bana huylanıyorum günde 1 defa içiliyor ve doktorum çok iyi oldugunu söyledi zaten demir eksikliği falan çıkmadı testlerde

Kızlar bende o kadar zor dönemden gectimki ocakta hamile kaldım kimyasaldı 16ydi değerim çok kötü bir doktora denk geldim değerim 16yken ve kimyasalken bana kürtaj yaptı 1.500 paramı yedi haram ediyorum her gün delik desik etti sonra kistim var diye aspirasyon yaptı 4cmlik kiste suandada var ama doktorum gerek yok dedi o doktor bana neler yaptı bi bilseniz hamile kalmaya çalışırken bana adet söktürücü veriyormus megersem
Çok kötü doktorlar var kimyasalda kürtaj gereksiz kendiliğinden vücut atıyor diye biliyorum Allah korusun ya kürtaj yüzünden bir sorun olsaydı gerçekten doktor seçimi çok önemli ben öyle gittim düzgün bilgi vermediginden hemen degiştirdim ben sormadan hiçbirşey söylemiyordu zaten bilsem doktora gitmem agzından ameliyat ile laf alıyordum resmen

9 oldu bugün tam kalp atışını duyduk çok şükür ben folik asit olarak vinalac kullanıyorum ve afedersin ama at nalı gibi ilaç kocaman yutarken bogazıma takılıyor gibi geliyo bana huylanıyorum günde 1 defa içiliyor ve doktorum çok iyi oldugunu söyledi zaten demir eksikliği falan çıkmadı testlerde
Ayniyiz seninle bgun normalde bizde 9 ama bebege gore bgun 8 bi hafta gec döllenmiş 😍
Benim troid ilacim ile folik asit ilaci aybi boyutta ikiside kolau gidiyo bende buyuk hao yutamiyorum kan ilaci falan nasil yapcaz blmem bulantin varmi

Çok kötü doktorlar var kimyasalda kürtaj gereksiz kendiliğinden vücut atıyor diye biliyorum Allah korusun ya kürtaj yüzünden bir sorun olsaydı gerçekten doktor seçimi çok önemli ben öyle gittim düzgün bilgi vermediginden hemen degiştirdim ben sormadan hiçbirşey söylemiyordu zaten bilsem doktora gitmem agzından ameliyat ile laf alıyordum resmen
Bide sonradan araştırdım bi kadının izinsiz rahmini almış şuan davalikmis keşke baştan arastirsaydim ya bilmeden biseymi alsaydı Allah korusun bebek hasreti cekseydim Allahım nasip etti devamını getirir umarim

Kistin ne tur bi kist canim bebdede var kist ama.kuculmus dedi doktorum

Konu sahibi arkadasim, tum mesajlari okumadim ama moral bozulacak bir sey yok. Artisiniz duzensiz degil, 2 gunde 1 minimum % 60 artis beklenir, 2 kati ic rahatlatir ☺️ 2 katindan fazlasi muhtesem guzel demektir yani 😁 hic caninizi sikmayin, hayirli olsun 😊🙏

Ayniyiz seninle bgun normalde bizde 9 ama bebege gore bgun 8 bi hafta gec döllenmiş 😍
Benim troid ilacim ile folik asit ilaci aybi boyutta ikiside kolau gidiyo bende buyuk hao yutamiyorum kan ilaci falan nasil yapcaz blmem bulantin varmi
Bulantı arada oluyor ama genel olarak çok rahat geçiyor hamilelik benimde normalde 11 hafta olması lazım ama ben pcos oldugumdan geç yumurtlama olmuş 9 hafta bebek şimdi bide saglık ocagı verdi decavit diye bir ilaç 12. Haftadan sonra folik bitince kullan diye o da çok büyük benim şansımdan mı bilmiyorum sevmediğim ne varsa burnumun dibinde bitiyor Bildigin bide sen bol su içme olayını nasıl yapıyorsun çok zorlanıyorum su içmekte ama doktorum günlük 2.5 3 litre içmelisin dedi bana

Bide sonradan araştırdım bi kadının izinsiz rahmini almış şuan davalikmis keşke baştan arastirsaydim ya bilmeden biseymi alsaydı Allah korusun bebek hasreti cekseydim Allahım nasip etti devamını getirir umarim
İnşallah Allah isteyen herkesin kucagını bebişlerle doldursun verilmiş sadakan varmış valla

Hiç aklına kötü şeyler getirme benİm de ilk öğrendiğimde 179 du iki gün sonra 1089 di. Şuan 20 haftalık hanileyim çok güzel gidiyor şükür.Artmış mı artmış. Sağlık gebelikler diliyorum

Back