• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcgm 899💕💕💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım cevap verirmisin içim rahatlasın istiyorum
Hamileliginin sorunsuz geçer umarım sizin için en iyisi hayırlısı ne ise onu isterim rabbimden kimsenin mutlugunu bozmak gibi bir niyetim hiç olmadı daha nice nice mutluluklar yaşarsızın inşallah iyi günler

Hamileliginin sorunsuz geçer umarım sizin için en iyisi hayırlısı ne ise onu isterim rabbimden kimsenin mutlugunu bozmak gibi bir niyetim hiç olmadı daha nice nice mutluluklar yaşarsızın inşallah iyi günler
Sizin tiroid vardi kullaniyomusunuz ilac saglik ocagi yazdimi ?

Amin canim sende öyle sanırım birden tepki verdik gibi oldu birbirimize neyse artik
Sorun yok bende aşırı tepki vermiş olabilirim yanlış anlaşılmaya gelemiyorum geçmiş yaşantımda abimin bana olan tutumundan dolayı böyle düşünmediğim yapmadığım şeylerle itam edildigimde aşırı tepki verebiliyorum bu yüzden olayı büyütmek istemedim sonuçları benim için iyi olmuyor malesef

Sorun yok bende aşırı tepki vermiş olabilirim yanlış anlaşılmaya gelemiyorum geçmiş yaşantımda abimin bana olan tutumundan dolayı böyle düşünmediğim yapmadığım şeylerle itam edildigimde aşırı tepki verebiliyorum bu yüzden olayı büyütmek istemedim sonuçları benim için iyi olmuyor malesef
Olurmu öyle şey bu tartışma da olur herşey olur fikirlerimizi düşüncelerimizi sunuyoruz burda aile gibiyiz

Gerçi ben baslatmadim ama ben sonlara doğru cevap verdim

Asıl ben özür dilerim ortak noktayı bulduysak ne mutlu bana ikimizde hamileyiz üzülmemek kırmamak gerek
Bunun hamilelikle hiç alakası yok aslında hiçbir insanın kalbini kırmamalı. insanlar neler yaşıyor bu hayatta birde benim kırdığım gönülün derdini çekmesin kimse. kolay düzelmiyor kırgınlıklar

İnanın kimseyi üzmek kırmak istemiyorum istemeden gönlünüzü kırdıysam özür dilerim
Bende biraz agresif ciktim kusura bakmayin ama boyle kotu yorumlara benimde tahammülüm yok insan korkuyo su donemlere bisi olurmu gbisine arkadsdda yeni ogrendi sevinirken bianda üzülsün isdemedim

Back