• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta ilk hangi aşamada yükselir

Düşünmemeye çalışsak da insanın kafasını öyle yoruyor ki sabah gözümü açıyorum acaba adet oldum mu inşallah olmamışımdır diyerek gidiyorum mesela. Arada kafam dağılsa da genel olarak düşünğyorum çünkü kasıklarım ağrıyor ayakta uzun duramıyorum belki vardır dikkat edeyim diyorum. Yani belirsizlik çok zor özellikle adet günlerinde durum böyle olunca daha zor oluyor. Rabbim bizim de kucağımıza sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah 🤲 🥰
Bende aynı😂 Benim kasık ağrısından çok karnım geriliyor ilaç felan içmiyorum mesela ya varsa diye sjsjjsjsjs kan testi yaptırdım hala dikkat ediyorum Regl olmadım 😏 İniallah canım hayırlı güzel haberlerin olsun ❤️❤️❤️ aminnnn

Bende aynı😂 Benim kasık ağrısından çok karnım geriliyor ilaç felan içmiyorum mesela ya varsa diye sjsjjsjsjs kan testi yaptırdım hala dikkat ediyorum Regl olmadım 😏 İniallah canım hayırlı güzel haberlerin olsun ❤️❤️❤️ aminnnn
İnşallah şu mübarek günlerde hepimiz güzel haberleri alırız Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin 🥰

Back
X