• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcgm 899💕💕💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu donemde olumsuz bisey duymak istemiyor insan açıkçası ben zaten uzduysem kusura bakma dedim bayana cevap verip vermemek ona kalmış tabi
Olumlu düşünün. Yükseliyor olması çok güzel. Ama herşeye de hazırlıklı olmak lazım. Daha keseyi görmediniz. Görseniz sonrası kolay. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻

Insallah canim hepimize nasip olsun . Suan mide bulantim yik cok sukurcarada oluyo yani cok az kaldigimda . Onun disinda bol su icip folik asite basladim duzenli olarak hergun meyve tuketiyorum onun disinda normal yiyebilirsin yani benim gastritm var o yuzden gaz yapici seyler yiyemiyorum laktozsuz kefir kullaniyorum . Yogurt sut kefir bugun doktor bunlari cok soyledi tuketmek adina sana dokunmuyosa duzene sokman lazim zaten dengeli beslenen birisi icin cok zor degil hamilelik. Benim yemek sectigim oluyo ama sıkıntıya girdigim icin suan sen yenisin gaz sıkıntın olacak haberin olsun. Uyurken daha cok sola yatman gerekiyo bebege kan akisinin saglikli gitmesi icin bunlar aklima gelenler canim doktor dahasini söyler zaten .
Ben bi tek sol tarafta yatabiliyorum canim o yüzden şanslıyım demekki😂teşekkür ederim canim bilgilerin için bende cuma günü öğrenirim detayli

Back