• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcgm 899💕💕💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor bitki çaylarını tamamen yasakladı midye balık sakatat hazır paket dondurulmuş yasak şuan
Balık ilk sende duyuyorum canım normalde hamilelikte tüketilmesi iyi diye bilirdim omega 3 bulunuyor diye acaba ton balığı gibi Konserve olanları mı kastetti çünkü normalde balık tavsiye edilir

Matara aldim isde bunun icin 750 ml günlük 2 tnr bitirmeye çalışıyorum bgun daha 1 bile icemedim 2 nasil icerim blmem
Şuan bende 1 litre içtim kalanını da bundan sonra yatana kadar Bi 2.5 olur yatmadan da Bi maden suyu içiyorum sade kemik gelişimi için iyiymiş içinde mineraller oldugundan

Evet canim inşallah cuma günü kesemizide görüürz sen hamilemisin şuan yoksa bebeginmi var
Kesin gorursun canim deger 1.5 2bin ustunde gorunuyo . Aynen suan hamileyim 6 haftalik bugun kontrolum vardi kalp atimi baslamis ama zorlamamak icin haftaya tekrar cagirdi ekrandan oyle pit pit attigini gormek bile cok guzel 😊

Kesin gorursun canim deger 1.5 2bin ustunde gorunuyo . Aynen suan hamileyim 6 haftalik bugun kontrolum vardi kalp atimi baslamis ama zorlamamak icin haftaya tekrar cagirdi ekrandan oyle pit pit attigini gormek bile cok guzel 😊
Ayyy canim şuan pıt pıt yazdığını okuyunca bile içim bi hoş oldu Allahım nasıl bir mucizedir sağ salim kucagina al inşallah canim benim

Peki şuan neler yiyip neler iciyosun bizimkisi yakinmis bende 4 haftayı geçtim 🙂🙂

Ayyy canim şuan pıt pıt yazdığını okuyunca bile içim bi hoş oldu Allahım nasıl bir mucizedir sağ salim kucagina al inşallah canim benim
Peki şuan neler yiyip neler iciyosun bizimkisi yakinmis bende 4 haftayı geçtim 🙂🙂
Insallah canim hepimize nasip olsun . Suan mide bulantim yik cok sukurcarada oluyo yani cok az kaldigimda . Onun disinda bol su icip folik asite basladim duzenli olarak hergun meyve tuketiyorum onun disinda normal yiyebilirsin yani benim gastritm var o yuzden gaz yapici seyler yiyemiyorum laktozsuz kefir kullaniyorum . Yogurt sut kefir bugun doktor bunlari cok soyledi tuketmek adina sana dokunmuyosa duzene sokman lazim zaten dengeli beslenen birisi icin cok zor degil hamilelik. Benim yemek sectigim oluyo ama sıkıntıya girdigim icin suan sen yenisin gaz sıkıntın olacak haberin olsun. Uyurken daha cok sola yatman gerekiyo bebege kan akisinin saglikli gitmesi icin bunlar aklima gelenler canim doktor dahasini söyler zaten .

Back