- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
Amin insallah. Hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsinAyyy hadi inşallah uzun ömürleri olsun ins![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah. Hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsinAyyy hadi inşallah uzun ömürleri olsun ins![]()
Hic sormadim doktorumaYaaaa cok nadir bi yarim bardak falan ic ama cok nadir sigara kadr zararli degildir herhlde yada blmiyorum hic icme ben arada iciyorum fanta gazoz ya
Matara aldim isde bunun icin 750 ml günlük 2 tnr bitirmeye çalışıyorum bgun daha 1 bile icemedim 2 nasil icerim blmemİnşallah yanında küçük şişe taşırsan içebiliyorsun yudum yudum mideni bulandırmadan
Insallah canim fotodakiler heralde masallahAmin insallah. Hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsin
Balık ilk sende duyuyorum canım normalde hamilelikte tüketilmesi iyi diye bilirdim omega 3 bulunuyor diye acaba ton balığı gibi Konserve olanları mı kastetti çünkü normalde balık tavsiye edilirDoktor bitki çaylarını tamamen yasakladı midye balık sakatat hazır paket dondurulmuş yasak şuan
Valla bende sorucaktim.unuttum ama genelde cevremde içtilerya allah korusun meleklerimizi canim isdedikce yiyip iciyorum.anlican canimHic sormadim doktoruma
Evet minnaklarim onlarInsallah canim fotodakiler heralde masallah![]()
Şuan bende 1 litre içtim kalanını da bundan sonra yatana kadar Bi 2.5 olur yatmadan da Bi maden suyu içiyorum sade kemik gelişimi için iyiymiş içinde mineraller oldugundanMatara aldim isde bunun icin 750 ml günlük 2 tnr bitirmeye çalışıyorum bgun daha 1 bile icemedim 2 nasil icerim blmem
Öyle dedi doktorum canim balık ciğer elleme derler ya hamileyken belki ilk haftalar diye mi riskli hiç bilmiyorumBalık ilk sende duyuyorum canım normalde hamilelikte tüketilmesi iyi diye bilirdim omega 3 bulunuyor diye acaba ton balığı gibi Konserve olanları mı kastetti çünkü normalde balık tavsiye edilir
Kola asermeyim bide azıcık icerimValla bende sorucaktim.unuttum ama genelde cevremde içtilerya allah korusun meleklerimizi canim isdedikce yiyip iciyorum.anlican canim
Ha elleme demesi normal çünkü deriden bile geçermiş ama iyi pişmiş yenmesinde sorun olmuyor biri pişirecek biz yiyeceğiz artıkÖyle dedi doktorum canim balık ciğer elleme derler ya hamileyken belki ilk haftalar diye mi riskli hiç bilmiyorum
Bakalım canım hayırlısıHa elleme demesi normal çünkü deriden bile geçermiş ama iyi pişmiş yenmesinde sorun olmuyor biri pişirecek biz yiyeceğiz artık
Kesin gorursun canim deger 1.5 2bin ustunde gorunuyo . Aynen suan hamileyim 6 haftalik bugun kontrolum vardi kalp atimi baslamis ama zorlamamak icin haftaya tekrar cagirdi ekrandan oyle pit pit attigini gormek bile cok guzelEvet canim inşallah cuma günü kesemizide görüürz sen hamilemisin şuan yoksa bebeginmi var
Maden suynuda icemiyorum malesedki ben tadi acaip geliyor bana☹Şuan bende 1 litre içtim kalanını da bundan sonra yatana kadar Bi 2.5 olur yatmadan da Bi maden suyu içiyorum sade kemik gelişimi için iyiymiş içinde mineraller oldugundan
Aynen bana da hayatta yarısını bile içemem ama işte bebek sevgisi neleri yaptırıyor şimdi içiyorumMaden suynuda icemiyorum malesedki ben tadi acaip geliyor bana☹
Ayyy canim şuan pıt pıt yazdığını okuyunca bile içim bi hoş oldu Allahım nasıl bir mucizedir sağ salim kucagina al inşallah canim benimKesin gorursun canim deger 1.5 2bin ustunde gorunuyo . Aynen suan hamileyim 6 haftalik bugun kontrolum vardi kalp atimi baslamis ama zorlamamak icin haftaya tekrar cagirdi ekrandan oyle pit pit attigini gormek bile cok guzel![]()
Peki şuan neler yiyip neler iciyosun bizimkisi yakinmis bende 4 haftayı geçtimKesin gorursun canim deger 1.5 2bin ustunde gorunuyo . Aynen suan hamileyim 6 haftalik bugun kontrolum vardi kalp atimi baslamis ama zorlamamak icin haftaya tekrar cagirdi ekrandan oyle pit pit attigini gormek bile cok guzel![]()
Bende limon atiyorum icine ogure öğüre yarim bardak icebliom isdeAynen bana da hayatta yarısını bile içemem ama işte bebek sevgisi neleri yaptırıyor şimdi içiyorum
Soda içebiliyorsan o da olur ama sade olanından meyveli olanlarda katkı maddesi oldugundan tavsiye edilmiyorBende limon atiyorum icine ogure öğüre yarim bardak icebliom isde![]()
Ayyy canim şuan pıt pıt yazdığını okuyunca bile içim bi hoş oldu Allahım nasıl bir mucizedir sağ salim kucagina al inşallah canim benim
Insallah canim hepimize nasip olsun . Suan mide bulantim yik cok sukurcarada oluyo yani cok az kaldigimda . Onun disinda bol su icip folik asite basladim duzenli olarak hergun meyve tuketiyorum onun disinda normal yiyebilirsin yani benim gastritm var o yuzden gaz yapici seyler yiyemiyorum laktozsuz kefir kullaniyorum . Yogurt sut kefir bugun doktor bunlari cok soyledi tuketmek adina sana dokunmuyosa duzene sokman lazim zaten dengeli beslenen birisi icin cok zor degil hamilelik. Benim yemek sectigim oluyo ama sıkıntıya girdigim icin suan sen yenisin gaz sıkıntın olacak haberin olsun. Uyurken daha cok sola yatman gerekiyo bebege kan akisinin saglikli gitmesi icin bunlar aklima gelenler canim doktor dahasini söyler zaten .Peki şuan neler yiyip neler iciyosun bizimkisi yakinmis bende 4 haftayı geçtim![]()