• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcgm 899💕💕💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20200504_160551.jpg
    20200504_160551.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 26
Euthyrox 50 mcg doktorum iki hafta kullan eger çarpıntı yapmazsa 1.5 olana geç çarpıntı olursa yarım olanı al dedi 4 hafta sonra da tekrar degerlere bakılacak
Ayni marka bende 25 ni kullaniyorum valla bende çarpıntı var da bundanmi blmiyorum acligina vurmuştum elim ayagim hemen titrmeye basladi hemen uzandim

Bende biraz agresif ciktim kusura bakmayin ama boyle kotu yorumlara benimde tahammülüm yok insan korkuyo su donemlere bisi olurmu gbisine arkadsdda yeni ogrendi sevinirken bianda üzülsün isdemedim
Sorun yok ama inanın üzülsün diye degil dikkat etsin diye yazdım birşeyi bilip farkında olunca düzeltme imkanı var doktordan alıcagı bir tavsiye yardımcı olabilir ama ya bilmez ve durum kötü bir hal alırsa o zaman daha kötü benim amacım sadece buydu başka bişey degil

Hızlıca göz attım. Hayırlı olsun gebeliginiz sağlıkla ilerlesin. Başlarda artış hızlı olabilir. 2 güne bir en az %60 artması gerekir denir. Ama 4 katına kadar da artabilir. Benim 18den 95e çıkmıştı 2 günde. Yani 5 kat artmıştı. Bu durum çoğul gebeliği göstermiyor aslında, daha çok sağlıklı gebeliktir diye düşünüyorlar. Cogul gebelik için kese girmeden konuşamıyorlar. Benim 5 kat artışla kızım oldu 9 aylık şuan. Ama cinsiyete göre artış var mıdır bilemiyorum :KK66:

Ayni marka bende 25 ni kullaniyorum valla bende çarpıntı var da bundanmi blmiyorum acligina vurmuştum elim ayagim hemen titrmeye basladi hemen uzandim
Sabah içtim henüz bir sorun yok ama ilerde ne olur bilinmez tabi zaten ilaç içmekten nefret ediyorum hayatım boyunca içmedigimi bebek için şu birkaç haftada içtim sanırım folik asit falan içerken mahvediyor beni

Hızlıca göz attım. Hayırlı olsun gebeliginiz sağlıkla ilerlesin. Başlarda artış hızlı olabilir. 2 güne bir en az %60 artması gerekir denir. Ama 4 katına kadar da artabilir. Benim 18den 95e çıkmıştı 2 günde. Yani 5 kat artmıştı. Bu durum çoğul gebeliği göstermiyor aslında, daha çok sağlıklı geceliktir diye düşünüyorlar. Cogul gebelik için kese girmeden konuşamıyorlar. Benim 5 kat artışla kızım oldu 9 aylık şuan. Ama cinsiyete göre artış var mıdır bilemiyorum :KK66:
Allah razı olsun kızınıza allah uzun ömürler versin💕

Sorun yok ama inanın üzülsün diye degil dikkat etsin diye yazdım birşeyi bilip farkında olunca düzeltme imkanı var doktordan alıcagı bir tavsiye yardımcı olabilir ama ya bilmez ve durum kötü bir hal alırsa o zaman daha kötü benim amacım sadece buydu başka bişey degil
Canım doktorlar kotu bisi gormus.olsa pat die söylüyorlar zaten saklamazlar doktorlar hastalarından bisiyi bizi uzulcek kirilcak die dusunmuyorki onlar neyse onu soyluyorlar ben o yorum sana gelse ayni tepkiyi yine verirdim hamilelik konusunda biraz hassasiz 4 yil sonunda geldi mucizem o yuzden biraz herseyi ince eliyorum

Sabah içtim henüz bir sorun yok ama ilerde ne olur bilinmez tabi zaten ilaç içmekten nefret ediyorum hayatım boyunca içmedigimi bebek için şu birkaç haftada içtim sanırım folik asit falan içerken mahvediyor beni
Hap küçücük buyuk hap yutamam bende nabicaz blmem hangi marka folik asit sizin bide suan nekdrlik hamilesin kalp atislarini duydunzmu

Canım doktorlar kotu bisi gormus.olsa pat die söylüyorlar zaten saklamazlar doktorlar hastalarından bisiyi bizi uzulcek kirilcak die dusunmuyorki onlar neyse onu soyluyorlar ben o yorum sana gelse ayni tepkiyi yine verirdim hamilelik konusunda biraz hassasiz 4 yil sonunda geldi mucizem o yuzden biraz herseyi ince eliyorum
Bende 1.5 yıl bekledim bugün için ama sorsan hayatım boyunca beklemiş olabilirim bebek sevgisi bir başka bende

Back