• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcgm 899💕💕💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulantı arada oluyor ama genel olarak çok rahat geçiyor hamilelik benimde normalde 11 hafta olması lazım ama ben pcos oldugumdan geç yumurtlama olmuş 9 hafta bebek şimdi bide saglık ocagı verdi decavit diye bir ilaç 12. Haftadan sonra folik bitince kullan diye o da çok büyük benim şansımdan mı bilmiyorum sevmediğim ne varsa burnumun dibinde bitiyor Bildigin bide sen bol su içme olayını nasıl yapıyorsun çok zorlanıyorum su içmekte ama doktorum günlük 2.5 3 litre içmelisin dedi bana
Suuu muuu one falan dicem hayatta zorla icersem midem acaip bulaniyor matara aldim mataraya koyarak icebildigim kadr içebiliyorum zorlarsam daha kötü oluyorum ben yaaa ama genelde su donemde herkes böyle yazin sicaklar gelsin 5 ltre iceriz😂😂😂

Suuu muuu one falan dicem hayatta zorla icersem midem acaip bulaniyor matara aldim mataraya koyarak icebildigim kadr içebiliyorum zorlarsam daha kötü oluyorum ben yaaa ama genelde su donemde herkes böyle yazin sicaklar gelsin 5 ltre iceriz😂😂😂
Ben de hiç içemezdim ama doktor az içersen kese bebege göre küçük kalır düşük riski oluşturur dedi ondan şimdi yalak bulmuş manda gibi yatana kadar su içiyorum 😂😂😂😂😂

Ben de hiç içemezdim ama doktor az içersen kese bebege göre küçük kalır düşük riski oluşturur dedi ondan şimdi yalak bulmuş manda gibi yatana kadar su içiyorum 😂😂😂😂😂
Ay bismillah demeee dur iceyim bari zorla gene ben allahim sen koru meleklerimizi🤲🏻

Ay bismillah demeee dur iceyim bari zorla gene ben allahim sen koru meleklerimizi🤲🏻
Amin Allah tüm hamişlerin bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin olmayana da nasip etsin tez zamanda ama iç canım bana öyle dedi ki haklıda bebegin kesesi sudan oluşuyor ve her hafta düzenli olarak yenilenirmiş su bulamazsa vücut küçük oluyor işte bebek de büyüdükçe dar geliyor risk sonuçta

Ben daha 4 haftaligim onerceginiz bisey varmı kızlar yeme içme konusunda
Valla cok kasmıyorum bu seyden kendimi sigarayi biraktim ogrendigim gbi cipsi seven biriyim hergun yerdim simdi haftada 1 yemege bakiyorum gunkuk ne yiyosan gene ayni yiyorum suyu dahada cogaltmaya bakiyorum isde

Ben daha 4 haftaligim onerceginiz bisey varmı kızlar yeme içme konusunda
Folik asidi ihmal etme ayriyeten gün içinde bol su iç kafein bulunan şeylerden uzak dur ayrıca kahvaltılık gevrek tavsiye ederim içinde bol miktarda folik asit ve vitamin bulunuyor folik vücutta depolanmadıgından takviye etmek gerek ben mesela ilacı günde bir alıyorum kalan zamanlarda folik asit bulunan yiyecekler tüketiyorum bide et Yumurta gibi besinleri tam pişmiş tüket bakteri oluyormuş ben başta bilmiyordum sonra ögrendim sakatat falan da yememelisin hamilelikte

Amin Allah tüm hamişlerin bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin olmayana da nasip etsin tez zamanda ama iç canım bana öyle dedi ki haklıda bebegin kesesi sudan oluşuyor ve her hafta düzenli olarak yenilenirmiş su bulamazsa vücut küçük oluyor işte bebek de büyüdükçe dar geliyor risk sonuçta
Evet evet doğru isde zar zor icicez nabalim hersey melegimizzz icin rabbim her isteyene tez vakitte nasipetsin insalllaaaahhh

Canım benim inşallah moralimizi bozanlar oluyor tabiki ama ben aynı karşılık vermek istemiyorum daha taze anneyim bebegimi bile görmedim daha çok yeniyim inşallah sağlıkla görürüm
Canim sakin olmaya bak bu durumda kimseyi takmayacaksin icin icini yese dahi dedigim gibi sen kendindeki degisikliklere dikkat et bol suyunu ic dinlenmeyi yap en ufak lekelenmede doktora basvur zaten gidecekmissin aklina takilanlari sorarsin

Folik asidi ihmal etme ayriyeten gün içinde bol su iç kafein bulunan şeylerden uzak dur ayrıca kahvaltılık gevrek tavsiye ederim içinde bol miktarda folik asit ve vitamin bulunuyor folik vücutta depolanmadıgından takviye etmek gerek ben mesela ilacı günde bir alıyorum kalan zamanlarda folik asit bulunan yiyecekler tüketiyorum bide et Yumurta gibi besinleri tam pişmiş tüket bakteri oluyormuş ben başta bilmiyordum sonra ögrendim sakatat falan da yememelisin hamilelikte
Doktor bitki çaylarını tamamen yasakladı midye balık sakatat hazır paket dondurulmuş yasak şuan

Canim sakin olmaya bak bu durumda kimseyi takmayacaksin icin icini yese dahi dedigim gibi sen kendindeki degisikliklere dikkat et bol suyunu ic dinlenmeyi yap en ufak lekelenmede doktora basvur zaten gidecekmissin aklina takilanlari sorarsin
Evet canim inşallah cuma günü kesemizide görüürz sen hamilemisin şuan yoksa bebeginmi var

Back