Yanında yazıyo olması lazm. Ben test yaptrdgmda yazıyoduMerhaba adetim bir hafta geçti
Sizce bu değer kaç haftalık
Benim sonuclarımın yanındaki tabloda sizin değeriniz 2 - 3 hafta yazıyoYazmıyo rastgele bi doktora gittim kağıdı verdi asistanı gittim hiç bi bilgim yok
Yazmıyo rastgele bi doktora gittim kağıdı verdi asistanı gittim hiç bi bilgim yok
Evet cok güzel sonuç. Ben hala yükselmesini bekliyorumTeşekkür ederimmm yüksek geldi banada o yüzden
adet bihafta gectigine gore 5haftalik oluyo sad baz alinarak hesaplaniyor.degeriniz yuksek degil gayet normalMerhaba adetim bir hafta geçti
Sizce bu değer kaç haftalık
Teşekkürler. Peki bu değerle kese görünür müadet bihafta gectigine gore 5haftalik oluyo sad baz alinarak hesaplaniyor.degeriniz yuksek degil gayet normal
Canim pek sağlıklı yukselmemis gibiMerhaba .
Tüp bebek sonrası beta değerim çok yavas yükseliyo benim gbi bu sorunu yaşayp sonradan yükselen varmı
9. Gün 80
11. Gün 90
13. Gün 121
Çarşamba günü tekrar test istendi.
Üzülme hayırlısı için dua et canımEvet cok güzel sonuç. Ben hala yükselmesini bekliyorum
Merhaba canım bugün verdin mi test verdiysen sonuç kaç çıktı?Merhaba .
Tüp bebek sonrası beta değerim çok yavas yükseliyo benim gbi bu sorunu yaşayp sonradan yükselen varmı
9. Gün 80
11. Gün 90
13. Gün 121
Çarşamba günü tekrar test istendi.
Bi iki saat içinde gidicem insallah güzel çıkar. Cok yıprandımMerhaba canım bugün verdin mi test verdiysen sonuç kaç çıktı?
Inşallah cokk güzel bi değer çıkarBi iki saat içinde gidicem insallah güzel çıkar. Cok yıprandım
Siz hangi hastanede yaptırmıştınızInşallah cokk güzel bi değer çıkar
Tup bebeği mi kan tahlilini miSiz hangi hastanede yaptırmıştınız
Tüp bebegiTup bebeği mi kan tahlilini mi
Centrm t.b merkezi siz nerde yaptirdinizTüp bebegi
Ben acıbadem altunizadede yaptırdım.Centrm t.b merkezi siz nerde yaptirdiniz
Ben acıbadem altunizadede yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?