• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavaş yükselen beta hcg değeri

Kızlar merhaba 3.9.2023 de test sonucum 673 çıktı 5/9/2023 de 853 olmuştu , 7/9/2023 de değerim 865 e yükseldi doktor dış yada boş dedi pazartesi kürtaj olabilirim kendiliğinden düşmezse. Böyle durum yaşayan var mi ?
Merhabalar ilk gebeliğimde buna benzer bir durum yasadım maalesef değerler istendiği gibi artmadı. Kese görünüyordu ama olması gerekenden cok küçüktü. O yuzden kürtaj yapıldı 😢

Bende 31 Aralık günü kan verdim beta 44 çıktı sonra doktora gittim üç gün sonra 178 çıktı yine üç gün sonra 478 sonraki üç gün de 875 çıktı doktorum iyi şekilde yükselmiyor diyo sürekli kendi kendine düşüreceksin dedi ilaçsız ara ara leke geliyo kahverengi bide kasık ağrısı ama hâlâ düşmedi hâlâ tutunur mu acaba diye düşünüyorum bir de devlet hastanesine gideceğim bakalım

Bende 31 Aralık günü kan verdim beta 44 çıktı sonra doktora gittim üç gün sonra 178 çıktı yine üç gün sonra 478 sonraki üç gün de 875 çıktı doktorum iyi şekilde yükselmiyor diyo sürekli kendi kendine düşüreceksin dedi ilaçsız ara ara leke geliyo kahverengi bide kasık ağrısı ama hâlâ düşmedi hâlâ tutunur mu acaba diye düşünüyorum bir de devlet hastanesine gideceğim bakalım
Canım bu anlattıkların dıs gebeliğe de benziyor kahverengi akıntı ağrı ve bu düsük artıs yarın hemen bir doktora git

Back