• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Hımm.. peki doktorunuz sonuçlar için bisey dedi mi ? Benim 9 dan 24 e yükseldi dış gebelik veya kimyasal olabilir tutadabilir dedi bide 2embriyo yani
Doktorla hc görüşemedm hep hemsirelerle görüştürüyolar. Onlarda istedigmiz gbi gitmiyo ilaçlara devam iki gün snra tekrarlayalm diyolar baska bse demiyolar.

Doktorla hc görüşemedm hep hemsirelerle görüştürüyolar. Onlarda istedigmiz gbi gitmiyo ilaçlara devam iki gün snra tekrarlayalm diyolar baska bse demiyolar.
Anladimm..Bana da ilaçlara devam dediler yarin tekrar kan vericem kanda düşüş veya fazla artış yoksa ilaçları biraktiracaklar.

Anladimm..Bana da ilaçlara devam dediler yarin tekrar kan vericem kanda düşüş veya fazla artış yoksa ilaçları biraktiracaklar.
Bide son 2 gündür sağ kasıkta iğne batiyor gibi oldu akşam yatınca iyi mi kötü mü bilmiyorum sizde var mı bisey?

Transferden snra beklemekten daha zor geçiyo bu dönem yükseldi mi düştümü düşünmekten cok yoruldm. İnsallah ikimiz içindd güzel seyler olur

Smdi aradılar ilaçları kullan pazartesi gene ver dediler. Gene beklemedeyim yani 😭😭 düşüş olmamış kanama yok diye bekliyolar. Cok korkuyorum 😥
Uff bu beklemek öldürüyor insanı aynı şeyleri yaşıyoruz hep bekliyoruz. Umarım güzel sonuçlar alırız. korkma herşey bian önce netlessin herşey allahtan geliyor belirsiz kalmaktansa netleşmesi daha iyi hani benim düşüncem yanlış anlama kendim için böyle düşünüyorum artık.

Uff bu beklemek öldürüyor insanı aynı şeyleri yaşıyoruz hep bekliyoruz. Umarım güzel sonuçlar alırız. korkma herşey bian önce netlessin herşey allahtan geliyor belirsiz kalmaktansa netleşmesi daha iyi hani benim düşüncem yanlış anlama kendim için böyle düşünüyorum artık.
Artk öyle bi piskoljiye girdim ki diyorum olmadysa da öğreneyim artk

Merhaba .
Tüp bebek sonrası beta değerim çok yavas yükseliyo benim gbi bu sorunu yaşayp sonradan yükselen varmı 😥😥
9. Gün 80
11. Gün 90
13. Gün 121
Çarşamba günü tekrar test istendi.
Canım bak bende 5. Gün embriyosu transfer edildi
Bende 9. Gün kan verdim yani bugün kan verdim
Değerim 10.6 çıktı
Normalde doktorum 11 Ekim'de kan ver dedi 🤲üzülme Allah büyük bende senin gibiyim

Back