Doktorla hc görüşemedm hep hemsirelerle görüştürüyolar. Onlarda istedigmiz gbi gitmiyo ilaçlara devam iki gün snra tekrarlayalm diyolar baska bse demiyolar.Hımm.. peki doktorunuz sonuçlar için bisey dedi mi ? Benim 9 dan 24 e yükseldi dış gebelik veya kimyasal olabilir tutadabilir dedi bide 2embriyo yani
Anladimm..Bana da ilaçlara devam dediler yarin tekrar kan vericem kanda düşüş veya fazla artış yoksa ilaçları biraktiracaklar.Doktorla hc görüşemedm hep hemsirelerle görüştürüyolar. Onlarda istedigmiz gbi gitmiyo ilaçlara devam iki gün snra tekrarlayalm diyolar baska bse demiyolar.
Bide son 2 gündür sağ kasıkta iğne batiyor gibi oldu akşam yatınca iyi mi kötü mü bilmiyorum sizde var mı bisey?Anladimm..Bana da ilaçlara devam dediler yarin tekrar kan vericem kanda düşüş veya fazla artış yoksa ilaçları biraktiracaklar.
Transferden snra beklemekten daha zor geçiyo bu dönem yükseldi mi düştümü düşünmekten cok yoruldm. İnsallah ikimiz içindd güzel seyler olurAnladimm..Bana da ilaçlara devam dediler yarin tekrar kan vericem kanda düşüş veya fazla artış yoksa ilaçları biraktiracaklar.
Aynen hep bi soru işareti .. insallahhhTransferden snra beklemekten daha zor geçiyo bu dönem yükseldi mi düştümü düşünmekten cok yoruldm. İnsallah ikimiz içindd güzel seyler olur
Hiç yükselmemsAynen hep bi soru işareti .. insallahhh
Hadi yaa .Hiç yükselmems
Üzüldüm valla121 di 128 cıkmıs
Evet görünürTeşekkürler. Peki bu değerle kese görünür mü
Doktorla görüşüp arıcaklardı 1 saati geçti hala dönmediler ya.Üzüldüm vallaPeki hemsireyle görüştün mu ne diyorlar.
Inşallah güzel bi haber verirler merak ettim bendeDoktorla görüşüp arıcaklardı 1 saati geçti hala dönmediler ya.
Smdi aradılar ilaçları kullan pazartesi gene ver dediler. Gene beklemedeyim yaniInşallah güzel bi haber verirler merak ettim bende
Uff bu beklemek öldürüyor insanı aynı şeyleri yaşıyoruz hep bekliyoruz. Umarım güzel sonuçlar alırız. korkma herşey bian önce netlessin herşey allahtan geliyor belirsiz kalmaktansa netleşmesi daha iyi hani benim düşüncem yanlış anlama kendim için böyle düşünüyorum artık.Smdi aradılar ilaçları kullan pazartesi gene ver dediler. Gene beklemedeyim yanidüşüş olmamış kanama yok diye bekliyolar. Cok korkuyorum
Artk öyle bi piskoljiye girdim ki diyorum olmadysa da öğreneyim artkUff bu beklemek öldürüyor insanı aynı şeyleri yaşıyoruz hep bekliyoruz. Umarım güzel sonuçlar alırız. korkma herşey bian önce netlessin herşey allahtan geliyor belirsiz kalmaktansa netleşmesi daha iyi hani benim düşüncem yanlış anlama kendim için böyle düşünüyorum artık.
Aynen öyle. Bisey sorcam herhangi bi belirtin agrın fln bisey var mı?Artk öyle bi piskoljiye girdim ki diyorum olmadysa da öğreneyim artk
Mide bulantım cok var baska bseym ykAynen öyle. Bisey sorcam herhangi bi belirtin agrın fln bisey var mı?
Anladım hakkınızda hayırlısı olsunMide bulantım cok var baska bseym yk
Sizinde insallahAnladım hakkınızda hayırlısı olsun
Canım bak bende 5. Gün embriyosu transfer edildiMerhaba .
Tüp bebek sonrası beta değerim çok yavas yükseliyo benim gbi bu sorunu yaşayp sonradan yükselen varmı
9. Gün 80
11. Gün 90
13. Gün 121
Çarşamba günü tekrar test istendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?