• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Canım bak bende 5. Gün embriyosu transfer edildi
Bende 9. Gün kan verdim yani bugün kan verdim
Değerim 10.6 çıktı
Normalde doktorum 11 Ekim'de kan ver dedi 🤲üzülme Allah büyük bende senin gibiyim
Ben 4 kez kan verdim. Ck yükselmese de gene bi yükselme var diye bekletiyolar. Pazartesi gene vericem. Cok zor süreç belirsizlik cok zor

129 ciktiktan sonra bugüne kadar kaç gün olmuş ki artmış gibi ama..
4 gün oldu 😥 artmış evet ama az neden böyle oluyo anlayamıyorum . Kimyasaldan süphelendiler ama kimyasal için cok yüksek dediler. Yarın ki kontrolde öğrencem cok gerginim. Süreç cok uzadı

Merhaba .
Tüp bebek sonrası beta değerim çok yavas yükseliyo benim gbi bu sorunu yaşayp sonradan yükselen varmı 😥😥
9. Gün 80
11. Gün 90
13. Gün 121
Çarşamba günü tekrar test istendi.
Canım sağlıklı Yükselmemiş maalesef kimyasal gebelik geçiriyorsun muhtemelen 😢 rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🙏

4 gün oldu 😥 artmış evet ama az neden böyle oluyo anlayamıyorum . Kimyasaldan süphelendiler ama kimyasal için cok yüksek dediler. Yarın ki kontrolde öğrencem cok gerginim. Süreç cok uzadı
Bn 2 kez kimyasal geçirdiğimde değer düşüyordu hemen azalıyordu bide hep leke ,ağrı ve kanamalı geciyordu inşallah sizinki böyle değildir allah yardımcımız olsun güzel haber verirsiniz insallah

Bn 2 kez kimyasal geçirdiğimde değer düşüyordu hemen azalıyordu bide hep leke ,ağrı ve kanamalı geciyordu inşallah sizinki böyle değildir allah yardımcımız olsun güzel haber verirsiniz insallah
Hiç leke kanama da yok düşüşte yok. Belirsizlik var insallah kısa sürer bu süreç.. allah hepimizin yardımcısı olsun

Bugün gittim . İlaçları kestiler kendi kendine betanın düşmesini beklicez . Düşmezse iğne yapcaklar . Cok korkunc 😥 bebek farklı yere tutunmus olabilir dediler

Bugün gittim . İlaçları kestiler kendi kendine betanın düşmesini beklicez . Düşmezse iğne yapcaklar . Cok korkunc 😥 bebek farklı yere tutunmus olabilir dediler
Yaa çok üzüldüm düşmesini beklemek çok zor allah yardımcınız olsun ..umarım ilerleyen zaman da herşey daha güzel olur tekrar hamile kalırsınız 🙁🙁🤲bide bugün ultrasondan baktılar mi

Yaa çok üzüldüm düşmesini beklemek çok zor allah yardımcınız olsun ..umarım ilerleyen zaman da herşey daha güzel olur tekrar hamile kalırsınız 🙁🙁🤲bide bugün ultrasondan baktılar mi
Alttan baktılar. Dış gebelik mi diye dışta bişe görünmüyo dediler . Beklicez bakalm

Merhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir

Back