Ben 4 kez kan verdim. Ck yükselmese de gene bi yükselme var diye bekletiyolar. Pazartesi gene vericem. Cok zor süreç belirsizlik cok zorCanım bak bende 5. Gün embriyosu transfer edildi
Bende 9. Gün kan verdim yani bugün kan verdim
Değerim 10.6 çıktı
Normalde doktorum 11 Ekim'de kan ver dediüzülme Allah büyük bende senin gibiyim
Bekle. Canım ve dua et bak bende senin gibiyim .Ben 4 kez kan verdim. Ck yükselmese de gene bi yükselme var diye bekletiyolar. Pazartesi gene vericem. Cok zor süreç belirsizlik cok zor
Evet olabilirBekle. Canım ve dua et bak bende senin gibiyim .
Tüp bebek tedavisi olduğu için belki geç dolleniyi beta HCG değeri yavaş yavaş artiyo
insaAllah içine vesvese verme rabbim güzel sonuçlar çıkarsın insaAllahEvet olabilirAllah hepimize nasip etsn sonu güzel olsn insallah
Kan verdiniz mi bugün yükselme var mı?Ben 4 kez kan verdim. Ck yükselmese de gene bi yükselme var diye bekletiyolar. Pazartesi gene vericem. Cok zor süreç belirsizlik cok zor
Evet bugn kan verdm 129du 321 olmş ama beklenen yükselme degl sanırım. Yarın ultrason için çağırdılar bakalm.Kan verdiniz mi bugün yükselme var mı?
129 ciktiktan sonra bugüne kadar kaç gün olmuş ki artmış gibi ama..Evet bugn kan verdm 129du 321 olmş ama beklenen yükselme degl sanırım. Yarın ultrason için çağırdılar bakalm.
4 gün oldu129 ciktiktan sonra bugüne kadar kaç gün olmuş ki artmış gibi ama..
Canım sağlıklı Yükselmemiş maalesef kimyasal gebelik geçiriyorsun muhtemelenMerhaba .
Tüp bebek sonrası beta değerim çok yavas yükseliyo benim gbi bu sorunu yaşayp sonradan yükselen varmı
9. Gün 80
11. Gün 90
13. Gün 121
Çarşamba günü tekrar test istendi.
Bn 2 kez kimyasal geçirdiğimde değer düşüyordu hemen azalıyordu bide hep leke ,ağrı ve kanamalı geciyordu inşallah sizinki böyle değildir allah yardımcımız olsun güzel haber verirsiniz insallah4 gün olduartmış evet ama az neden böyle oluyo anlayamıyorum . Kimyasaldan süphelendiler ama kimyasal için cok yüksek dediler. Yarın ki kontrolde öğrencem cok gerginim. Süreç cok uzadı
Hiç leke kanama da yok düşüşte yok. Belirsizlik var insallah kısa sürer bu süreç.. allah hepimizin yardımcısı olsunBn 2 kez kimyasal geçirdiğimde değer düşüyordu hemen azalıyordu bide hep leke ,ağrı ve kanamalı geciyordu inşallah sizinki böyle değildir allah yardımcımız olsun güzel haber verirsiniz insallah
Bugün gittim . İlaçları kestiler kendi kendine betanın düşmesini beklicez . Düşmezse iğne yapcaklar . Cok korkuncBn 2 kez kimyasal geçirdiğimde değer düşüyordu hemen azalıyordu bide hep leke ,ağrı ve kanamalı geciyordu inşallah sizinki böyle değildir allah yardımcımız olsun güzel haber verirsiniz insallah
Yaa çok üzüldüm düşmesini beklemek çok zor allah yardımcınız olsun ..umarım ilerleyen zaman da herşey daha güzel olur tekrar hamile kalırsınızBugün gittim . İlaçları kestiler kendi kendine betanın düşmesini beklicez . Düşmezse iğne yapcaklar . Cok korkuncbebek farklı yere tutunmus olabilir dediler
Alttan baktılar. Dış gebelik mi diye dışta bişe görünmüyo dediler . Beklicez bakalmYaa çok üzüldüm düşmesini beklemek çok zor allah yardımcınız olsun ..umarım ilerleyen zaman da herşey daha güzel olur tekrar hamile kalırsınızbide bugün ultrasondan baktılar mi
son adet tarihine göre hesaplanıyor betadan belli olmazki ama 5 haftalıkken benimde 3000 lerdeydiYazmıyo rastgele bi doktora gittim kağıdı verdi asistanı gittim hiç bi bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?