Beta hcg yüzde 60 artması yeterli mi

Banada aynısı denildi hatta lekelenmelerimde vardı ama çok şükür şuan kızım bir yaşında ilaçlarla üç ay direk yattım . Evet risk var ama umudunuzu kaybetmeyin hayırlısı olsun
Amin Allah kötü gün göstermesin inşallah.. benim görüntüsünün saglıksız oldugunu soledi cok kücük dddi insallah atlatırız bugünleri de…

Hanımlar daha önce de yazmıştım dondurulmuş tek embriyo

9.gün 120
12.gün 232
14.gün 489
16.gün 789 (dr hala artışlarımı beğenmedi bir de tutmamış olabilir diyip bir test daha istedi)
Ve 18.gün 1400 (önceki testten 2 saat erken verdim)

Dr u aradım çarşamba gel dış gebelik mi normal gebelik mi bakalım dedi ben şokkkkk yani bu değerler dış gebelik belirtisi mi anlamadım böylemi olur??

Merak etme içini ferah tut bence gayet saglıklı ilerlemiş bana da sureklı dıs gebelik dediler artıslarım 2 katı bile olmadı ona ragmen. Ama bugun baktılar rahimde bebek dıs gebelil değil. Her ihtimali söylemek zorunda oldugu icin söylüyorlar fakat bızım moralimiz bşzuluyor işte

Aynısını eşime söyledim yani tam seviniyorum iki katı artmış çok şükür diye dr umu sevinçle arıyorum araya dış gebeliği sıkıştırıyor neyse görevleri bu.. Peki sizde şu an durum nedir? Böyle iki kattan az artmalarda hafta olarak hesaptan geriye düşülüyor mu? Yani ne bilim 4+5 olacağına 4+1 gibi ? Yani diğer gebelikler gibi devam ediyor değil mi?

Hiç bilmiyorum bende de dış gebelik dedi ilk sonra baktı dış gebelik değil. Bu sefer dedi ki kese çok küçük ve sağlıksız duruyor cuma gününe kadar son şansı fln. Cuma belli olacak büyümüş mü büyümemiş mi fln diye heralde

İnşaAllah sağlık sıhhatle büyümüştür önemli olan sağlıklı bir evlat sahibi olmamız gerisi Rabbimin takdiri..

Kızlar merhaba. Benimde beta hcg değerlerim iki gün aralıklarla 279-806-1535-2018 çıktı. Son artış beni tedirgin etti. İki katı değil az artmış. Dış gebelik olabilir mi. Çok tedirgin ve korkuyorum

Kızlar merhaba. Benimde beta hcg değerlerim iki gün aralıklarla 279-806-1535-2018 çıktı. Son artış beni tedirgin etti. İki katı değil az artmış. Dış gebelik olabilir mi. Çok tedirgin ve korkuyorum
Aslında vajınal ultrasonda kese gorunebılır öyle baktırabılırsınız

Ne oldu durumunuz? Artışlarımız benziyor benim de pazartesi 488di çarşamba baktırmadım muhtemelen 800lerde olması lazım. Bugün 1190 çıktı doktor artış az dedi ptesi tekrar gel dedi. Çok endişeliyim

Merhaba benim beta yine 6800 olması gerekirken 4000 geldi düşük fakat doktor bi daha beta bakmıcam keseye bakarak takip edicem dedi. Sizde de büyük ihtimal 3-4 güne kese görünür kendinizi strese sokmayınnben cok stres yapmıştım

Ben de çok stres yaptım çok ağladım inşallah sizinki gibi olur kötü bişey yaşamam

Ben de çok stres yaptım çok ağladım inşallah sizinki gibi olur kötü bişey yaşamam
Dıktorlar hep en kötüyü söylemek zorundalar bir yandan daha iyi bebege baglanıp sonradan ayrılmak daha zor olur her sekilde hazırlıklı giriyoruz odaya. Ama emin ol icinizi ferah tutun dua edin hayırlısını isteyin

kızlar merhaba, 24 kasımda 1 tane 5. Gün embrıyosu transfer edildi. 9. Gün hcg 19, 12. Gün hcg 48, 16. Günde hcg 389 çıktı. Progesteron da 6 çıktı. 3-4 gündür de pıhtısız yoğun olmayan bir kanamam var. Yurt dışında yaşıyorum. Dr aradım haber bekliyorum . Yorumlarınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…