Beta hcg yüzde 60 artması yeterli mi

Kızlar durumunuz ne oldu benim bir dış gebelik iki düşüğüm var iki gün önce 270 di beta bugün 500 çıkmış bundan önceki düşüklerde Bile düzenli artmıştı bu değer beni korkuttu açıkçası

Bende hiçbiri iki katı artmadı ama çok şükür bir sıkıntı olmadı. Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin dua edin illa 2 katı olmalı diye bir sey yokmus yüzde 60 artması da yeterli

Zaten bir yandan kendime diyorum ki dış gebelikte 14.000 betaları gördüm de ne oldu ama maalesef 4.gebelik olup insanın kucağı boş kalınca kafaya takıyor mecbur bekleyeceğim Allah’ın izniyle hepiniz hayırlı evlatlara sahip olun inşallah

Bazen biz istesek de bişeyleri değiştiremiyoruz olacağı varsa oluyor şimdi yine iyi de olsa kötü de hiç kendiniZi strese sokmayın rabbim en hayırlısını bilir

Bazen biz istesek de bişeyleri değiştiremiyoruz olacağı varsa oluyor şimdi yine iyi de olsa kötü de hiç kendiniZi strese sokmayın rabbim en hayırlısını bilir
İki gün çok stres yaptım ama tevekkül etmekten başka çarem kalmadı doktor doktor gezdim olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği çok teşekkür ederim

Benimde Öyle oldu doktor hep dış gebelik diyip durdu 4 haftalık ken düşükle sonuçlandı

Merhaba son durumunuz nedir ? Benimde 10. Gün 12. Gün ve 14. Günde verdiğim testlerde 2 kat artış yok..

Sizce dış gebelik olabilir mi değerler hep aynı şekilde artıyor 334 , 537, 733 şeklinde
2 günde bir mi? Yüzde 60 artması da yeterli fakat kese görünene kadar her doktor dış gebelik olabilir diye söylüyor ancak 1500 lere gelince vajinal ultrasonla kesenin görünüp görünmediğine bakarak anlaşılır

Evet 2 günde bir fakat hesaplayınca %60 ın altında kalmıyor mu bana çift embriyo transfer edilmişti acaba bir tanesi tutmadı diğeri tuttu siye mi çok endişekiyim

Evet 2 günde bir fakat hesaplayınca %60 ın altında kalmıyor mu bana çift embriyo transfer edilmişti acaba bir tanesi tutmadı diğeri tuttu siye mi çok endişekiyim

Iki günde bir yüzde 60'ın biraz üzerinde artmıştı benim.
3000'lere geldiğinde kese vajinal ultrasonla dahi görünmedi
Sağlıksız dendi ikiz cıktı
Doğdular, 5 aylık oldular bile.
Maşallah şaka gibi darisi başıma benimde önce 2 kat sonra yuzde 55 artış var şuan 2 3 haftalik falan beta 66 139.t 213

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…