Beta hcg yüzde 60 artması yeterli mi

Kelebek1122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
966
403
beta değerlerim 842-1100-1782
Dış gebelik değil bebek rahim içinde göründü fakat artış cok saglıksız ve ultrasonda cok kücük göründüügnü söyledi böyle olup saglıklo gebelik gecıren var mı lütfen yardım

Benim 230 453 768olarak ilerledi yani tam 2 kat olmadı ama 768 den 2 gün sonra 3144 olmuştu. Yani bir anda da artabiliyor inşallah sağlıkla artar canım benim

Ben de %60 artması yeterli diye biliyorum.
Acele etmeyin derim. İnşallah kalp atışını sağlıklı bir şekilde duyarsınız

Iki günde bir yüzde 60'ın biraz üzerinde artmıştı benim.
3000'lere geldiğinde kese vajinal ultrasonla dahi görünmedi
Sağlıksız dendi ikiz cıktı
Doğdular, 5 aylık oldular bile.
Allahım mucize gibi.. benim 1782 vajinal ultrasonda göründü fakat cok kücük ve cok saglıksız diyip duruyor doktor ya moralimi cok bozdu zaten gebeligimi ögrendigimden beri yüzüm gülmedi basından beri betalar 2 kat artmadı dıye saglıksız gidişat deyip duruyor

Bu doktorlar neden hep böyle moral bozuyor anlamıyorum. Hemen nasıl sağlıksız olduğuna emin olmuş. İnşallah her şey yolunda ilerler kalp atışını duyarsın rahatlarsın.

Amin inşallah. Acaba bana cuma gününe son şans dediği nedir ne yapacak ki
Muhtemelen kürtaj için yönlendirecek.
Ama ben olsam gitmez beklerdim. Daha çok küçük olduğu için ve dış gebelik durumu da olmadığı için size hiçbir zararı yok.
Benim mesela geç yumurtlama oldu haliyle kalp atışı 8. Haftadan sonra duyuldu. Geç yumurtlamayı bilmesek başka bir doktor kürtaj diyebilirdi.

Zaman gösterecektir sağlıklı olup olmadığını anlamak için çok erken bence.
Kalp atışını bekleyin kimseyi dinlemeyin iyi kötü.
Bazı doktorlar ihtimalleri saycam derken moral bozabiliyorlar

Bu doktorlar neden hep böyle moral bozuyor anlamıyorum. Hemen nasıl sağlıksız olduğuna emin olmuş. İnşallah her şey yolunda ilerler kalp atışını duyarsın rahatlarsın.
Betalarım 2 katı artmıyormus ve tipi cok kücükmüş o yüzden saglıksız duruyor dedi. İnşallah Allah tüm isteyenlere saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Zaman gösterecektir sağlıklı olup olmadığını anlamak için çok erken bence.
Kalp atışını bekleyin kimseyi dinlemeyin iyi kötü.
Bazı doktorlar ihtimalleri saycam derken moral bozabiliyorlar
Haklısınız.. Allahım yüzümüze baksın sağlıkla gelir inşallah o kücücük saglıksız denilen bebişim..

Banada aynısı denildi hatta lekelenmelerimde vardı ama çok şükür şuan kızım bir yaşında ilaçlarla üç ay direk yattım . Evet risk var ama umudunuzu kaybetmeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…