- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- Konu Sahibi Kelebek1122
Evet8 aralık deger 226
10 aralık 667
Kızlar bu artış normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet8 aralık deger 226
10 aralık 667
Kızlar bu artış normal mi
Nırmal cnmDoktoruma sordm normal dedi ama cevap bna tatmin edici gelmedi. 16 snda muayenem var bkle dedi
Bende hiçbiri iki katı artmadı ama çok şükür bir sıkıntı olmadı. Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin dua edin illa 2 katı olmalı diye bir sey yokmus yüzde 60 artması da yeterliKızlar durumunuz ne oldu benim bir dış gebelik iki düşüğüm var iki gün önce 270 di beta bugün 500 çıkmış bundan önceki düşüklerde Bile düzenli artmıştı bu değer beni korkuttu açıkçası
Zaten bir yandan kendime diyorum ki dış gebelikte 14.000 betaları gördüm de ne oldu ama maalesef 4.gebelik olup insanın kucağı boş kalınca kafaya takıyor mecbur bekleyeceğim Allah’ın izniyle hepiniz hayırlı evlatlara sahip olun inşallahBende hiçbiri iki katı artmadı ama çok şükür bir sıkıntı olmadı. Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin dua edin illa 2 katı olmalı diye bir sey yokmus yüzde 60 artması da yeterli
Bazen biz istesek de bişeyleri değiştiremiyoruz olacağı varsa oluyor şimdi yine iyi de olsa kötü de hiç kendiniZi strese sokmayın rabbim en hayırlısını bilirZaten bir yandan kendime diyorum ki dış gebelikte 14.000 betaları gördüm de ne oldu ama maalesef 4.gebelik olup insanın kucağı boş kalınca kafaya takıyor mecbur bekleyeceğim Allah’ın izniyle hepiniz hayırlı evlatlara sahip olun inşallah
İki gün çok stres yaptım ama tevekkül etmekten başka çarem kalmadı doktor doktor gezdim olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği çok teşekkür ederimBazen biz istesek de bişeyleri değiştiremiyoruz olacağı varsa oluyor şimdi yine iyi de olsa kötü de hiç kendiniZi strese sokmayın rabbim en hayırlısını bilir
Bende öyle çok stres yaptım ağladım ama dua etmekten baska care yokİki gün çok stres yaptım ama tevekkül etmekten başka çarem kalmadı doktor doktor gezdim olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği çok teşekkür ederim
Benimde Öyle oldu doktor hep dış gebelik diyip durdu 4 haftalık ken düşükle sonuçlandıAllahım mucize gibi.. benim 1782 vajinal ultrasonda göründü fakat cok kücük ve cok saglıksız diyip duruyor doktor ya moralimi cok bozdu zaten gebeligimi ögrendigimden beri yüzüm gülmedi basından beri betalar 2 kat artmadı dıye saglıksız gidişat deyip duruyor
Kimyasal mıydı yaniBenimde Öyle oldu doktor hep dış gebelik diyip durdu 4 haftalık ken düşükle sonuçlandı
Yok kesem göründükten 1 hafta sonra süşük oldu parçayıda kendim aldım çok kötüydü benim için 2 ciyi yaşamak bile istemiyorumKimyasal mıydı yani
Merhaba son durumunuz nedir ? Benimde 10. Gün 12. Gün ve 14. Günde verdiğim testlerde 2 kat artış yok..beta değerlerim 842-1100-1782
Dış gebelik değil bebek rahim içinde göründü fakat artış cok saglıksız ve ultrasonda cok kücük göründüügnü söyledi böyle olup saglıklo gebelik gecıren var mı lütfen yardım
Hamileliğim devam ediyor çok şükür bir sıkıntı yokMerhaba son durumunuz nedir ? Benimde 10. Gün 12. Gün ve 14. Günde verdiğim testlerde 2 kat artış yok..
Sizce dış gebelik olabilir mi değerler hep aynı şekilde artıyor 334 , 537, 733 şeklindeHamileliğim devam ediyor çok şükür bir sıkıntı yok
2 günde bir mi? Yüzde 60 artması da yeterli fakat kese görünene kadar her doktor dış gebelik olabilir diye söylüyor ancak 1500 lere gelince vajinal ultrasonla kesenin görünüp görünmediğine bakarak anlaşılırSizce dış gebelik olabilir mi değerler hep aynı şekilde artıyor 334 , 537, 733 şeklinde
Evet 2 günde bir fakat hesaplayınca %60 ın altında kalmıyor mu bana çift embriyo transfer edilmişti acaba bir tanesi tutmadı diğeri tuttu siye mi çok endişekiyim2 günde bir mi? Yüzde 60 artması da yeterli fakat kese görünene kadar her doktor dış gebelik olabilir diye söylüyor ancak 1500 lere gelince vajinal ultrasonla kesenin görünüp görünmediğine bakarak anlaşılır
Evet 2 günde bir fakat hesaplayınca %60 ın altında kalmıyor mu bana çift embriyo transfer edilmişti acaba bir tanesi tutmadı diğeri tuttu siye mi çok endişekiyim2 günde bir mi? Yüzde 60 artması da yeterli fakat kese görünene kadar her doktor dış gebelik olabilir diye söylüyor ancak 1500 lere gelince vajinal ultrasonla kesenin görünüp görünmediğine bakarak anlaşılır
Endişelenmeyin benimki de sonuncu yüzde 60 bile artmamıştı sadece dua edin bol su içinEvet 2 günde bir fakat hesaplayınca %60 ın altında kalmıyor mu bana çift embriyo transfer edilmişti acaba bir tanesi tutmadı diğeri tuttu siye mi çok endişekiyim
Maşallah şaka gibi darisi başıma benimde önce 2 kat sonra yuzde 55 artış var şuan 2 3 haftalik falan beta 66 139.t 213Iki günde bir yüzde 60'ın biraz üzerinde artmıştı benim.
3000'lere geldiğinde kese vajinal ultrasonla dahi görünmedi
Sağlıksız dendi ikiz cıktı
Doğdular, 5 aylık oldular bile.