- 11 Ocak 2015
- 22
- 15
- 8
- 40
- Konu Sahibi mizzybunny
Hayirli olsun Allah sağlıkli gebelik geçirmeyi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler allah her isteyene nasip etsinHayirli olsun Allah sağlıkli gebelik geçirmeyi nasip etsin
birde belim ağrıyor 2 gündür canım ya acaba kötü bir şey mi sende varmıgöğüs hassasiyeti ve sabahları kusma var bir de adet olacakmış gibi karnımda belimde ve dizlerde sancım var.. çokkk kötü gribim başka belirti varsa da anlayamıyorum hastalıktan
bende de var hatta kuyruk sokumu bile ağrıyor.. kaslar gevşiyormuş hormon yüzünden ondanmış..kırmızı ve yoğun kanlı akıntı olmadığı sürece korkmak yersizmiş bir de belinin altına ince ılık bir yastık koy iyi geliyorbirde belim ağrıyor 2 gündür canım ya acaba kötü bir şey mi sende varmı
sağlıklı gebeliklerde değerin iki günde 1,5 2 katına çıkması gerekliymiş.. normal gibi gözüküyor buna göre.. tabi doktor daha doğru değerlendirecektir. tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinbende cumartesı test yaptım 233 cıktı dun bıdaha tekrarladık 591 cıktı sızce artısı ıyı mı
sağlıklı gebeliklerde değerin iki günde 1,5 2 katına çıkması gerekliymiş.. normal gibi gözüküyor buna göre.. tabi doktor daha doğru değerlendirecektir. tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
sağlıklı gebeliklerde değerin iki günde 1,5 2 katına çıkması gerekliymiş.. normal gibi gözüküyor buna göre.. tabi doktor daha doğru değerlendirecektir. tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
bende görmedim keseyi daha malesef sen daha önce görürsün aramızda 5gün var ben 5. haftanın başındayım sen sonundasın :)) ondanbu arada sen keseyi gordun mu canım ben goremedım daha
Adet olma belirtileriniz varmıydı peki benimde 7.2 çıktı adetime 3 gün kalaMerhaba arkadaşlar.. 3 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ve bugün (beklenen adet tarihine 4 gün kala) beta hcg 7.2 çıktı. sonuçları akşam internet üzerinden aldım ve doktora henüz gösteremedim.. Eşimle bu değeri nette araştırdık "gebelik ihtimali var ama şüpheli" olduğu sonucuna vardık.. Emin olamadığımız için sevinemedik bile.. Beta hcg sonuçlarınızı ve test tarihlerini yazabilirseniz hem bana hem benim durumumda olanlara faydası dokunur diye düşünüyorum. Herkes için hayırlısı olsun..
SAT 28 Aralık 2014 BAT 25 Ocak 2015
Kan testi
21 ocak - 7.2
26 ocak - 354,9