• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artışı 2 katı mı

Siz sonucunuzu yüksek öğrenmişsiniz sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz 💜🙏 dünkü yaşadıklarımı bir bilseniz yani inanın tüp bebek annesinin duyguları çok çok başka ya. Beta yükselecek mi kese görünecek mi kalp atışı derken perişan oluyoruz. Evet bizde biliyoruz herşey olacağına varır ama içsel dünyamız bambaşka işte Rabbim hepimizin kalbindekini kucağına nasip etsin inşallah sizden yarın sonuç için haber bekliyorum. Kendimle beraber tüm tüp bebek yada bebek için emek veren anne adaylarına dua ediyorum 🤲

Hiç iyi durumda değiliz gerçekten sabah ağlıyorum sonra geçiyor gülüyorum piskolojik olarak ayakta kalmaya çalışıyoruz ama bizde insanız seni çok iyi anlıyorum
Keseyi gördünüz mü siz

Siz sonucunuzu yüksek öğrenmişsiniz sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz 💜🙏 dünkü yaşadıklarımı bir bilseniz yani inanın tüp bebek annesinin duyguları çok çok başka ya. Beta yükselecek mi kese görünecek mi kalp atışı derken perişan oluyoruz. Evet bizde biliyoruz herşey olacağına varır ama içsel dünyamız bambaşka işte Rabbim hepimizin kalbindekini kucağına nasip etsin inşallah sizden yarın sonuç için haber bekliyorum. Kendimle beraber tüm tüp bebek yada bebek için emek veren anne adaylarına dua ediyorum 🤲
Slm cnm bise sorcam bende tup bebekle anne oldum geliniz suan normal yolla hamile normal yolla gebelikde de tup bebek gibi 2 katimi artis olmali bilmiyorum inan normal gebelikle tup bebek fark ediyormu

Slm cnm bise sorcam bende tup bebekle anne oldum geliniz suan normal yolla hamile normal yolla gebelikde de tup bebek gibi 2 katimi artis olmali bilmiyorum inan normal gebelikle tup bebek fark ediyormu
Merhaba her gebelikte aynı şekilde canım ama dün görüştüğüm doktor her kadında artış farklı olur değer kıyaslaması yapmayın dedi

4 Aralık transfer tarihi
12 aralık beta 10.41
13 Aralık beta 15.72
14 Aralık beta 22.92
17 Aralık beta 83.8
20 Aralık beta 911
28 Aralık beta 4920
31 Aralık beta 9332
Merhaba kacıncı gunde 10.41 i gördünüz? Ben 24 aralıkta transfer oldum dün test verdim beta 6.85 çıktı. Test günüm 4 Ocak. Değerim çok düşük sanırım olmadı çok üzgünüm

Korkuyorum test vermeye 😔 çok düşük dimi değerim 😔
Benim değerimde tüp bebek değerlerine göre düşüktü inanın bazen geç tutunmadan kaynaklı oluyor. Kalbinizi ferah tutun diyeceğim ama olmuyor biliyorum o duyguyu Rabbim hayırlısını nasip etsin ben bugün tekrar beta baktırdım 12686 ama kanamam var sabahtan beri o yüzden 14:30 a acil randevu aldım inanın şu 12 hafta çok zor geçiyormuş

Benim değerimde tüp bebek değerlerine göre düşüktü inanın bazen geç tutunmadan kaynaklı oluyor. Kalbinizi ferah tutun diyeceğim ama olmuyor biliyorum o duyguyu Rabbim hayırlısını nasip etsin ben bugün tekrar beta baktırdım 12686 ama kanamam var sabahtan beri o yüzden 14:30 a acil randevu aldım inanın şu 12 hafta çok zor geçiyormuş
Değeriniz çok güzel ama bsy yoktur insalah kanamanız durur umarım. Allah kucağınızda göstersin vakti gelince. Gidip kan vereceğim sanırım duramayacagım 😔 allahm yardım et 😔

Değeriniz çok güzel ama bsy yoktur insalah kanamanız durur umarım. Allah kucağınızda göstersin vakti gelince. Gidip kan vereceğim sanırım duramayacagım 😔 allahm yardım et 😔
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun çok zor zamanlardan geçiyoruz

Merhaba kızlar 22 aralıkta 911 beta hcg bugün yani 28 aralıktaki sonuç 4920 çıktı normalde 2 katı yükselmede 7000 küsür olması gerekiyordu geçen hafta keseyi gördük haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz bu değerin 2 katı yükselmemesi normal mi acaba bilgisi olan varsa yazabilir mi 🥹
Her ne kadar düz hesap 2 günde 2 katı yükselmesi gerek dense de en az %60 yükselmesi yeterli. Gayet normal gözüküyor beta artışınız. Hayırlı olsun 🤗

Back
X