• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg olabilir mi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eskaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
284
91
18
Merhabalar arkadaşlar yorumlarınıza güzel dualarınıza çok ihtiyaçım var lütfen yardımcı olunuz. Hikayem çok uzun kısa geçeyim. 5 ay önce kalbi durduğu için kürtaj oldum. Reglim hep düzensiz oldu. Son reglimden 11 gün sonra yani 5 nisanda ovulasyon testi pik gördüm değerlendirdim.. 14 gün sonra gebelik testi yaptım negatifti ama hala regl olmadım regl olmayınca Yumurtlama testine bu süreçte hergün devam ettim bugunde çift pik görünce şaşırdım ve gebelik testi yaptım resmini atıyorum aşağıya lütfen bakınız ve hala regli olmadım. Bugun ki gebelik testim de çok çok çok silik bir çizgi gördüm bu ne demek nedir lütfen yardımcı olun🙏🤗

Eklentiler

• A3B4BD5A-1A95-4B04-9CCD-FFC03EDC1A13.jpeg
    A3B4BD5A-1A95-4B04-9CCD-FFC03EDC1A13.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 153
Merhabalar arkadaşlar yorumlarınıza güzel dualarınıza çok ihtiyaçım var lütfen yardımcı olunuz. Hikayem çok uzun kısa geçeyim. 5 ay önce kalbi durduğu için kürtaj oldum. Reglim hep düzensiz oldu. Son reglimden 11 gün sonra yani 5 nisanda ovulasyon testi pik gördüm değerlendirdim.. 14 gün sonra gebelik testi yaptım negatifti ama hala regl olmadım regl olmayınca Yumurtlama testine bu süreçte hergün devam ettim bugunde çift pik görünce şaşırdım ve gebelik testi yaptım resmini atıyorum aşağıya lütfen bakınız ve hala regli olmadım. Bugun ki gebelik testim de çok çok çok silik bir çizgi gördüm bu ne demek nedir lütfen yardımcı olun🙏🤗
Canım bekleyince çıkmadı ise yani yapar yapmaz çıktıysa yani ilk 5 dk içerisinde geç döllenme ile hamilesinizdir tebrik ederim 🌸☺️

Evet silik çizgi çıkmış hamilelik var ama daha çok yeni gibi duruyor bi gidip tahlil verin isterseniz..

Canım bekleyince çıkmadı ise yani yapar yapmaz çıktıysa yani ilk 5 dk içerisinde geç döllenme ile hamilesinizdir tebrik ederim 🌸
Allahım oruçlu ağzımla dua ediyorım allah isteyen bekleyen herkesin kucağını doldursun. Testi yaptım 5 dk olmadı böyleydi olabilir mi yani gerçekten hamile olabilirmiyimmm

Evet silik çizgi çıkmış hamilelik var ama daha çok yeni gibi duruyor bi gidip tahlil verin isterseniz..
Tahlil vermeye gidemiyorum şuan için önümüzdeki hafta başı gideceğim inşallah teşekkür ederim yorumunuz için peki bu silik çizginin başka anlamı olabilri mi korkularım var

Tahlil vermeye gidemiyorum şuan için önümüzdeki hafta başı gideceğim inşallah teşekkür ederim yorumunuz için peki bu silik çizginin başka anlamı olabilri mi korkularım var
5 dk içinde çıktıysa yanlma olmaz diye düşünüyorum.. Hayırlı olsun inşaALLAH 😍🤲

Gerçekten olabilir mi ya çok istiyorum ve çok bekliyordum kürtajdan sonra psikolojim bozulmuştu bunun başka bir anlamı olmaz dimi çok korkuyorum

tabiki de olabilir cnm 🥰🥰 içini ferah tut inşallah sağlıkla ilerler 🌺🌺

Canım hayırlı olsun. Pozitif Ovulasyon testinin üstünden kaç gün geçti toplam?

Canım hayırlı olsun. Pozitif Ovulasyon testinin üstünden kaç gün geçti toplam?
Hayır mı şer mi bilmiyorum valla okadar korkuyorum ki. Size 5 nisandaki ovulasyon testimi ve bugun kü ovulasyon testimi paylaşayım. Martın 25 inden bu yana regl olmadım bu süreçte de doğruysa 2 kez yumurtlama gördüm ilk resim 5 nisan 2. Resim bugune ait atıyorum nerdeyse 30 gün arası var

Eklentiler

• 082F4D5D-6F13-4CCE-993B-F8C79C33C71D.png
    082F4D5D-6F13-4CCE-993B-F8C79C33C71D.png
    354 KB · Görüntüleme: 60
  • D3D45530-75BA-4C21-8133-DB48FFEACE4A.jpeg
    D3D45530-75BA-4C21-8133-DB48FFEACE4A.jpeg
    233,9 KB · Görüntüleme: 59
Canım yarın ilk idrarla da yap eğer testin varsa daha net çikar hem de kesinleştirmiş olursun☺💕
Gidip tekrar test aldım dediğiniz gibi yarın sabahtan yapacağım çok istiyorum bir evladım olsun

Hayır mı şer mi bilmiyorum valla okadar korkuyorum ki. Size 5 nisandaki ovulasyon testimi ve bugun kü ovulasyon testimi paylaşayım. Martın 25 inden bu yana regl olmadım bu süreçte de doğruysa 2 kez yumurtlama gördüm ilk resim 5 nisan 2. Resim bugune ait atıyorum nerdeyse 30 gün arası var
Canım bugünkü test gebelikten böyle çıkmış olabilir ama ilk yumurtlamada hamile kalmış olsaydın gebeliği çoktan öğrenmiş olman gerekirdi bence arada bir yerde sen tekrar yumurtladın

Canım bugünkü test gebelikten böyle çıkmış olabilir ama ilk yumurtlamada hamile kalmış olsaydın gebeliği çoktan öğrenmiş olman gerekirdi bence arada bir yerde sen tekrar yumurtladın
Bu test gebeliktir yani dimi başka birşeye yormam gerekiyor mu 5 aydır bekliyorum o acı günlerin üstünden silik çizgi bile umut oldu banyoda kaç kez yıkıldım bu test sonuçları yüzünden 🙁 umarım dediğiniz gibidir

Bu test gebeliktir yani dimi başka birşeye yormam gerekiyor mu 5 aydır bekliyorum o acı günlerin üstünden silik çizgi bile umut oldu banyoda kaç kez yıkıldım bu test sonuçları yüzünden 🙁 umarım dediğiniz gibidir
Canım sen arada tekrar yumurtlamışsın yoksa bu kadar gecikmez, sen yumurtlamadan sonra adet de olmadın dimi ☺️ O arada yumurtlamışsın ve döllenmiş sanırım o yüzden de adet olmamışsındır

Canım sen arada tekrar yumurtlamışsın yoksa bu kadar gecikmez, sen yumurtlamadan sonra adet de olmadın dimi ☺ O arada yumurtlamışsın ve döllenmiş sanırım o yüzden de adet olmamışsındır
Allahım inşallah dediğiniz gibidir umutoldunuz allah hepinizden razı olsun

Canım benim testlere güvenim kalmadı. 3-4 ay önce direk pozitif çıkan testten sonra koşa koşa kan verdim negatifti.

Back