Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende gordum silik cizgiyi ovulasyon da bu kadar koyu cikmissa vardir gebelik diye dusunuyorum belki gec dollenme falan olmustur ondan o derece siliktir regl gecmesine ragmen yarin belki daha koyulasir.. hayirlisiyla ❤
Bende gordum silik cizgiyi ovulasyon da bu kadar koyu cikmissa vardir gebelik diye dusunuyorum belki gec dollenme falan olmustur ondan o derece siliktir regl gecmesine ragmen yarin belki daha koyulasir.. hayirlisiyla ❤
Merhabalar arkadaşlar yorumlarınıza güzel dualarınıza çok ihtiyaçım var lütfen yardımcı olunuz. Hikayem çok uzun kısa geçeyim. 5 ay önce kalbi durduğu için kürtaj oldum. Reglim hep düzensiz oldu. Son reglimden 11 gün sonra yani 5 nisanda ovulasyon testi pik gördüm değerlendirdim.. 14 gün sonra gebelik testi yaptım negatifti ama hala regl olmadım regl olmayınca Yumurtlama testine bu süreçte hergün devam ettim bugunde çift pik görünce şaşırdım ve gebelik testi yaptım resmini atıyorum aşağıya lütfen bakınız ve hala regli olmadım. Bugun ki gebelik testim de çok çok çok silik bir çizgi gördüm bu ne demek nedir lütfen yardımcı olun
Ovü bu kadar koyu çıkınca en az 4-5 haftalık gebe olmuş olması gerekmiyo mu? O durumda hcg daha yüksek olur ve test daha koyu çıkar? Bilmediğimden soruyorum konu sahibi üstüne alınmasın lütfen İnş gebelik vardır sizde allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin