Aaa o yüzden diyorum işte olabilir mi diye inanamıyorum ve korkuyorumCanım benim testlere güvenim kalmadı. 3-4 ay önce direk pozitif çıkan testten sonra koşa koşa kan verdim negatifti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa o yüzden diyorum işte olabilir mi diye inanamıyorum ve korkuyorumCanım benim testlere güvenim kalmadı. 3-4 ay önce direk pozitif çıkan testten sonra koşa koşa kan verdim negatifti.
Bende bilmiyorum maalesefAaa o yüzden diyorum işte olabilir mi diye inanamıyorum ve korkuyorumpozitif çıktığı halde niye olmamış sizinki
Kimyasal olabilir miBende bilmiyorum maalesefhemde iki testte pozitif çıkmıştı.
Bende bir şey sormak istiyorum beta hcg 53.19 çıktı gebelik varmıCanım yarın ilk idrarla da yap eğer testin varsa daha net çikar hem de kesinleştirmiş olursun☺![]()
Hayır değildi, o testten tam 11-12 gün sonra adet oldum. Kimyasal olsaydı bir iki güne kanama başlaması gerekirdiKimyasal olabilir mi![]()
Allah yardımcınız olsun kucaklarımız tez zamanda dolsunHayır değildi, o testten tam 11-12 gün sonra adet oldum. Kimyasal olsaydı bir iki güne kanama başlaması gerekirdi
İnşallah allah razı olsunBende gordum silik cizgiyi ovulasyon da bu kadar koyu cikmissa vardir gebelik diye dusunuyorum belki gec dollenme falan olmustur ondan o derece siliktir regl gecmesine ragmen yarin belki daha koyulasir.. hayirlisiyla ❤
Hayırlı olsun güzel anneMerhabalar arkadaşlar yorumlarınıza güzel dualarınıza çok ihtiyaçım var lütfen yardımcı olunuz. Hikayem çok uzun kısa geçeyim. 5 ay önce kalbi durduğu için kürtaj oldum. Reglim hep düzensiz oldu. Son reglimden 11 gün sonra yani 5 nisanda ovulasyon testi pik gördüm değerlendirdim.. 14 gün sonra gebelik testi yaptım negatifti ama hala regl olmadım regl olmayınca Yumurtlama testine bu süreçte hergün devam ettim bugunde çift pik görünce şaşırdım ve gebelik testi yaptım resmini atıyorum aşağıya lütfen bakınız ve hala regli olmadım. Bugun ki gebelik testim de çok çok çok silik bir çizgi gördüm bu ne demek nedir lütfen yardımcı olun![]()
Evet tabiki var miniğin daha çok yeni hayırlı olsunBende bir şey sormak istiyorum beta hcg 53.19 çıktı gebelik varmı
Umarım vardır Allah razı olsunHayırlı olsun güzel anne![]()