Hamilesin canım gözün Aydın daha yeni ondan Benin 17 çıkmıştıHastalığıma 4 gun kala aksam kaset test yaptım negatif cikti. Ertesi gun sabah tekrar yaptim ve ikinci cizgi belirsiz bi sekilde cikti. Hadtaligima 2 gun kala kan testi verdim ve beta hcg 20 cikti. Hamile olma ihtimalim sizce nedir yardim eder misiniz
Beta hastaligim yakin oldugu icin yukselmez degil miHamilesin canım gözün Aydın daha yeni ondan Benin 17 çıkmıştı
yükselir canım inşallah.Beta hastaligim yakin oldugu icin yukselmez degil mi
Yükselir daha hastalanmana iki gün var adetin geçtikten sonra yine yap kesin belli olurBeta hastaligim yakin oldugu icin yukselmez degil mi
Beta hastaligim yakin oldugu icin yukselmez degil mi
Betanın beşin üstünde çıkması hamile oldugun ihtimalini gösterir. İhtimal diyorum niye çünkü dış gebelik olabilir gelişmeyecek olabilir içi boş olabilir.kalp atışını duyana kadar yüzde yüz hamilesindir denmez .Hastalığıma 4 gun kala aksam kaset test yaptım negatif cikti. Ertesi gun sabah tekrar yaptim ve ikinci cizgi belirsiz bi sekilde cikti. Hadtaligima 2 gun kala kan testi verdim ve beta hcg 20 cikti. Hamile olma ihtimalim sizce nedir yardim eder misiniz
Benim 20 cikti ama beta ve evde yaptigim testler kafami karistiriyor bi negatif cikiyor test bi az belirgin cikiyor17 olacağını sanmıyorum yüksek 17 çünkü.
ama çok erken yapmışsınız kan tahlilini yine de bir geçmesini bekleyin adet gününün. Tekrar yaptırın testi.
daha çok yeni de ondan, o testler zamanla koyulaşır. hamilesin yani sorun yokBenim 20 cikti ama beta ve evde yaptigim testler kafami karistiriyor bi negatif cikiyor test bi az belirgin cikiyor
Hamilesiniz, gözünüz aydın.Hastalığıma 4 gun kala aksam kaset test yaptım negatif cikti. Ertesi gun sabah tekrar yaptim ve ikinci cizgi belirsiz bi sekilde cikti. Hadtaligima 2 gun kala kan testi verdim ve beta hcg 20 cikti. Hamile olma ihtimalim sizce nedir yardim eder misiniz
aglikla buyutmeyi nasip etsin ins darisi butun bekleyenlere ins. Beta oyleyken ewde yaptigim test negatif cikabilir mi acabaHayırlı olsun ben 10,6 değeri ile öğrenmiştim şimdi kucağımda 4 aylık oldu sıpa.
Erken öğrendiğiniz için sürekli kan vermek zor olur. İdrarla koyulaşmayı takip edip 1 hafta sonra tekrar kan verin benceBu şekil ilerlemiştim ben.
Teşekkür ederim aminRabbim s
aglikla buyutmeyi nasip etsin ins darisi butun bekleyenlere ins. Beta oyleyken ewde yaptigim test negatif cikabilir mi acaba
Benim 20 cikti ama beta ve evde yaptigim testler kafami karistiriyor bi negatif cikiyor test bi az belirgin cikiyor
kimyasal olabilir canım. inşallah değidlirBeta hcg 22 cikti ama suan adet oluyorum bu nasil oluyor hamilemiyim degilmiyim doktor varda yokta demedi 1 hafta sonra gel kan ver hastaligin bitince dedi
Adet oluyorum amakimyasal olabilir canım. inşallah değidlir
Benim 0.5 çıktı sizceHamilesin canım gözün Aydın daha yeni ondan Benin 17 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?