• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg kaç olursa hamile olunur

Hastalığıma 4 gun kala aksam kaset test yaptım negatif cikti. Ertesi gun sabah tekrar yaptim ve ikinci cizgi belirsiz bi sekilde cikti. Hadtaligima 2 gun kala kan testi verdim ve beta hcg 20 cikti. Hamile olma ihtimalim sizce nedir yardim eder misiniz
Kan verdinizmi

Negatif canım üzülme rabbim en kısa zamanda nasip eder ❤️🤲
Merhaba benm adetime 10 gün var test yaptım çift çizgi, sabah yaptım yok. Kan verdim sonuç 0.75 sizce ihtimal olabilir mi? Test yapmadan bi kaç gün önceden beri kasıklarımda şişlik ve hafif hafif ağrı hissediyorum, bu akşamda iğne batar gibi sanki.

Merhaba benm adetime 10 gün var test yaptım çift çizgi, sabah yaptım yok. Kan verdim sonuç 0.75 sizce ihtimal olabilir mi? Test yapmadan bi kaç gün önceden beri kasıklarımda şişlik ve hafif hafif ağrı hissediyorum, bu akşamda iğne batar gibi sanki.
Canim bende adetime 10 gun kala defalarca test yaptim hep negatifti 3 4 gun kala yaptm silik bi cizgi cikti ihtimal var tabiki adetine 1 2 gun kala tekrar test yap bence

Canim bende adetime 10 gun kala defalarca test yaptim hep negatifti 3 4 gun kala yaptm silik bi cizgi cikti ihtimal var tabiki adetine 1 2 gun kala tekrar test yap bence
Teşekkür ederim, bu çıktı bende beş dkka içinde işte ertesi gün yaptım çıkmadı hiç😕 o yüzden sormak istedim sonradan çıkabilir mi acaba diye

Eklentiler

• F3934024-7133-4945-BD4E-A59A2902F2FF.webp
    F3934024-7133-4945-BD4E-A59A2902F2FF.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 43
Teşekkür ederim, bu çıktı bende beş dkka içinde işte ertesi gün yaptım çıkmadı hiç😕 o yüzden sormak istedim sonradan çıkabilir mi acaba diye
Test baya pozitif gorunuyor bi kac gun sonra tekrarla bnce testten teste degisebilir de ama henuz adetinize 10 gun varsa erken ztn ins hamilesinizdir

Back