Canım muhtemelen negatif cok dusuk bi değer.sBenim 0.5 çıktı sizcesanırım negatif dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım muhtemelen negatif cok dusuk bi değer.sBenim 0.5 çıktı sizcesanırım negatif dimi
Pozitif olma ihtimali yok sanırımCanım muhtemelen negatif cok dusuk bi değer.s
Negatif canım üzülme rabbim en kısa zamanda nasip ederBenim 0.5 çıktı sizcesanırım negatif dimi
Kan verdinizmiHastalığıma 4 gun kala aksam kaset test yaptım negatif cikti. Ertesi gun sabah tekrar yaptim ve ikinci cizgi belirsiz bi sekilde cikti. Hadtaligima 2 gun kala kan testi verdim ve beta hcg 20 cikti. Hamile olma ihtimalim sizce nedir yardim eder misiniz
Evet verdim ve hamileyim cok sukurKan verdinizmi
Merhaba benm adetime 10 gün var test yaptım çift çizgi, sabah yaptım yok. Kan verdim sonuç 0.75 sizce ihtimal olabilir mi? Test yapmadan bi kaç gün önceden beri kasıklarımda şişlik ve hafif hafif ağrı hissediyorum, bu akşamda iğne batar gibi sanki.Negatif canım üzülme rabbim en kısa zamanda nasip eder![]()
Gözün Aydın rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip ederEvet verdim ve hamileyim cok sukur![]()
Canim bende adetime 10 gun kala defalarca test yaptim hep negatifti 3 4 gun kala yaptm silik bi cizgi cikti ihtimal var tabiki adetine 1 2 gun kala tekrar test yap benceMerhaba benm adetime 10 gün var test yaptım çift çizgi, sabah yaptım yok. Kan verdim sonuç 0.75 sizce ihtimal olabilir mi? Test yapmadan bi kaç gün önceden beri kasıklarımda şişlik ve hafif hafif ağrı hissediyorum, bu akşamda iğne batar gibi sanki.
Teşekkür ederim, bu çıktı bende beş dkka içinde işte ertesi gün yaptım çıkmadı hiçCanim bende adetime 10 gun kala defalarca test yaptim hep negatifti 3 4 gun kala yaptm silik bi cizgi cikti ihtimal var tabiki adetine 1 2 gun kala tekrar test yap bence
Test baya pozitif gorunuyor bi kac gun sonra tekrarla bnce testten teste degisebilir de ama henuz adetinize 10 gun varsa erken ztn ins hamilesinizdirTeşekkür ederim, bu çıktı bende beş dkka içinde işte ertesi gün yaptım çıkmadı hiço yüzden sormak istedim sonradan çıkabilir mi acaba diye
İnşallahTest baya pozitif gorunuyor bi kac gun sonra tekrarla bnce testten teste degisebilir de ama henuz adetinize 10 gun varsa erken ztn ins hamilesinizdir
Sonuc resmiini atarmisinixEvet verdim ve hamileyim cok sukur![]()
Bnce mumkun duamda olacaksiniz ins iyi gecelerİnşallahkanda baktırdım bu testi yaptıktan sonra sabah negatif çıkınca kanda da 0,75 çıktı
Cevap verdğiniz için ben teşekkür ederim ayrıca çok mutlu oldum Allah razı olsunBnce mumkun duamda olacaksiniz ins iyi geceler![]()
Sonuc resmiini atarmisinix
Kan testi yaptirmadinizmi onu dedim cnm
Kan testim 118 çıktı yarın tekrar kontrolum var canımKan testi yaptirmadinizmi onu dedim cnm
Atabilirmisin cnm kan sonucunuKan testim 118 çıktı yarın tekrar kontrolum var canım
Atabilirmisin cnm kan sonucunu
Atabilirmisin cnm kan sonucunu