Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim boyle cikti
Benim degisik
Hayır canım hamilesin benxe de zaman geçti mi ikiye katlandı mı gözün aydın inşallahBeta hastaligim yakin oldugu icin yukselmez degil mi
Hamile misiniz şuan benim adetime üç gün var iki test yaptım birinde belirgin birinde belirsiz laboquick ve surelab marka testler. Sizin ilk hcg kaçtı sonra kaç oldu sağlıklı ilerliyordur inşallahBenim 20 cikti ama beta ve evde yaptigim testler kafami karistiriyor bi negatif cikiyor test bi az belirgin cikiyor
Hamileydim. Dün doktorumdan kimyasal gebelik oldugunu öğrendim malesefHamile misiniz şuan
Ya gerçekten mi değer düşmeye mi başladı çok üzüldümHamileydim. Dün doktorumdan kimyasal gebelik oldugunu öğrendim malesef
345ti doktor degerin yavas yukseldigini dusundu 2 gun sonrasinda yeniden cagirdi 116ya dusmustu. Ilk gebeligimdi fazlasiyla uzuldum ama nasipYa gerçekten mi değer düşmeye mi başladı çok üzüldüm
Benim de bir 12 haftalık düşüğüm bir tane kimyasalım var. Bugün yine gebelik testim pozitif çıktı. Allah tan hayırlısı neylerse güzel eyler rabbim inşallah busefer sağlıklı ilerler. Sizde üzülmeyin gerçekten ileriki dönemde kaybetmek çok daha üzücü. En azından hamile kalabiliyor olmanıza sevinin345ti doktor degerin yavas yukseldigini dusundu 2 gun sonrasinda yeniden cagirdi 116ya dusmustu. Ilk gebeligimdi fazlasiyla uzuldum ama nasip
Sizin adiniza cok sewindim rabbim tamamina erdirsin ins bu sefer. Bu surecte tek tesellim hamile kalabiliyo olmam ve ileriki bi zmnda kaybetmemem oldu ztn. Dogru zmn degilmis demekkiBenim de bir 12 haftalık düşüğüm bir tane kimyasalım var. Bugün yine gebelik testim pozitif çıktı. Allah tan hayırlısı neylerse güzel eyler rabbim inşallah busefer sağlıklı ilerler. Sizde üzülmeyin gerçekten ileriki dönemde kaybetmek çok daha üzücü. En azından hamile kalabiliyor olmanıza sevinin
Kesinlikle böyle düşün. İlerleyen zaman için korunmana gerek yok kimyasal da hemen bir adet görüp tekrar denersin eşine ve kendine takviye alabilirsin istersen doktora danışarak yumurtlama ve sperm kalitesi çoğalır geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana ve cümlemizeSizin adiniza cok sewindim rabbim tamamina erdirsin ins bu sefer. Bu surecte tek tesellim hamile kalabiliyo olmam ve ileriki bi zmnda kaybetmemem oldu ztn. Dogru zmn degilmis demekki
Cok tesekkur ederim amin ins cumlemize nasip etsin rabbimKesinlikle böyle düşün. İlerleyen zaman için korunmana gerek yok kimyasal da hemen bir adet görüp tekrar denersin eşine ve kendine takviye alabilirsin istersen doktora danışarak yumurtlama ve sperm kalitesi çoğalır geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana ve cümlemize