Beta hcg 196 doktor dusuk buldu

Evet hem pcos var hem de polip var
Bende de pcos var 5,6 aydır düzenli adet oluyordum en son aralık 19’da adet oldum Ocak 18’de hamilelik testim yok diye ovulasyon testi yaptım pik gördüm eskiden almıştım kullanmıyordum testi o şekilde değerlendirdim gebelik testi negatifti tutmuş 17. Gün değerim 648 çıktı

11 Şubat 35
12 Şubat 45
14 Şubat 97
Bnm doktrm artışın çok güzel dedi
Bence ikiye katladıgi için seninki de güzel sıkma canını keseyi gormeden olumlu olumsuz pek bişey söylemezler zaten canım bebişe moral olur umarım ♥️
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz ?

11 Şubat 35
12 Şubat 45
14 Şubat 97
Bnm doktrm artışın çok güzel dedi
Bence ikiye katladıgi için seninki de güzel sıkma canını keseyi gormeden olumlu olumsuz pek bişey söylemezler zaten canım bebişe moral olur umarım ♥️
Merhaba hayırlı olsun gecikmenin kaçıncı günü acaba

Merhaba sat 29 aralik 8 subatta beta hcg 5 12 subatta 95 14 subatta 196 cikti. Doktorum degeri dusuk buldu iki gun sonra tekrar kan vermemi istedi.buna benzer durum yasayan var mi sizce bir sorun var mi

Doktor değeri düşük bulmuş artışı değil benim anladığım. Yani usg de henüz bir şey görünmez. Ben olsam kan vermekle uğraşmazdım bir hafta sonra doktora giderdim direkt. Artışın normal.

Artışı mı düşük buldu değeri mi? Artış gayet güzel ilerlemiş. Değer ise kese vs görmek için düşük onun haricinde güzel 2 gün sonra 350/400 civarındaysa gayet güzel demektir.
Arkadaşım benim degerimide yorumlarmisin Şubat 17 de 6.9 reglime 9 gün var
Şubat 19 da 30.3 reglime 7 gün var
Şubat 21 de 52.27 reglime 5 gün var
Şubat 23 de 62.7 reglime 3 gün var
Sence artış cogalirmi kaşık ve bel ağrım var

Arkadaşım benim degerimide yorumlarmisin Şubat 17 de 6.9 reglime 9 gün var
Şubat 19 da 30.3 reglime 7 gün var
Şubat 21 de 52.27 reglime 5 gün var
Şubat 23 de 62.7 reglime 3 gün var
Sence artış cogalirmi kaşık ve bel ağrım var
İlk başta güzel artmış ama sonra yavaşlamış. Zatne çok erken fark etmişsin. Belki kimyasaldır bilemiyorum takip etmeye devam et kanaman olursa mutlaka doktora git

İlk başta güzel artmış ama sonra yavaşlamış. Zatne çok erken fark etmişsin. Belki kimyasaldır bilemiyorum takip etmeye devam et kanaman olursa mutlaka doktora git
Bugün bütün modum düştü Çarşamba kontrolüm var inşallah korktugumu yaşamam bugün kaşık ve bel ağrım çok

Bugün bütün modum düştü Çarşamba kontrolüm var inşallah korktugumu yaşamam bugün kaşık ve bel ağrım çok
Bu kadar erken test yapma. Eğer kimyasalda eğer gününü bekleseydin anlamazdın bile. Öyleyse de üzülme böyle olumsuzluklar baştan olması daha iyi sonrasında insan çok bağlanıyor. Yine de inşallah sağlıkla ilerler sürecin 🫶🏻🫶🏻

Bu kadar erken test yapma. Eğer kimyasalda eğer gününü bekleseydin anlamazdın bile. Öyleyse de üzülme böyle olumsuzluklar baştan olması daha iyi sonrasında insan çok bağlanıyor. Yine de inşallah sağlıkla ilerler sürecin 🫶🏻🫶🏻
İnşallah

Kizlar merhaba adetim 6 gün gecikti bugün kan verdim (referans aralığın 0 -10) ve (değer 121 IU/L ÇIKTI). Doktor hamile olduğumu söyledi bu şimdi iyimi kötümü kaç günlük kaç haftalık olduğumu söylemedi lütfen bilgisi olan varmi

Kizlar merhaba adetim 6 gün gecikti bugün kan verdim (referans aralığın 0 -10) ve (değer 121 IU/L ÇIKTI). Doktor hamile olduğumu söyledi bu şimdi iyimi kötümü kaç günlük kaç haftalık olduğumu söylemedi lütfen bilgisi olan varmi
Değerin yükselmesi önemliymiş iki günde bir iki katına katlaması lazımmış kendini mesela iki gün sonra 240 ın üzerinde olması iyi bişey demek oluyo satı güzel artarsa sorun görmez yeni gebeliğiniz haftaya söyler muhtemelen haftasını

Değerin yükselmesi önemliymiş iki günde bir iki katına katlaması lazımmış kendini mesela iki gün sonra 240 ın üzerinde olması iyi bişey demek oluyo satı güzel artarsa sorun görmez yeni gebeliğiniz haftaya söyler muhtemelen haftasını
Evet canım ama referans aralığı neden 0-10 biraz açıkçası aklım karıştı

Evet canım ama referans aralığı neden 0-10 biraz açıkçası aklım karıştı
10 uzeri degerle4 gebelik demek cnm bazi laboratuvarlarda 0-5 olur o değer. Bnm arkadaşım 7 ile ogrenmisti hamile olduğunu bende 257 ile o yüzden degerin iyi artisi bekle içini ferah tut

Back
X