• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 196 doktor dusuk buldu

Evet hem pcos var hem de polip var
Bende de pcos var 5,6 aydır düzenli adet oluyordum en son aralık 19’da adet oldum Ocak 18’de hamilelik testim yok diye ovulasyon testi yaptım pik gördüm eskiden almıştım kullanmıyordum testi o şekilde değerlendirdim gebelik testi negatifti tutmuş 17. Gün değerim 648 çıktı

11 Şubat 35
12 Şubat 45
14 Şubat 97
Bnm doktrm artışın çok güzel dedi
Bence ikiye katladıgi için seninki de güzel sıkma canını keseyi gormeden olumlu olumsuz pek bişey söylemezler zaten canım bebişe moral olur umarım ♥️
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz ?

11 Şubat 35
12 Şubat 45
14 Şubat 97
Bence ikiye katladıgi için seninki de güzel sıkma canını keseyi gormeden olumlu olumsuz pek bişey söylemezler zaten canım bebişe moral olur umarım ♥️
Merhaba hayırlı olsun gecikmenin kaçıncı günü acaba

Merhaba sat 29 aralik 8 subatta beta hcg 5 12 subatta 95 14 subatta 196 cikti. Doktorum degeri dusuk buldu iki gun sonra tekrar kan vermemi istedi.buna benzer durum yasayan var mi sizce bir sorun var mi

Doktor değeri düşük bulmuş artışı değil benim anladığım. Yani usg de henüz bir şey görünmez. Ben olsam kan vermekle uğraşmazdım bir hafta sonra doktora giderdim direkt. Artışın normal.

11 Şubat 35
12 Şubat 45
14 Şubat 97
Tesekkur ederim🩶

Back