beta hcg düşük seyredip gebeliği devam edenler

ruyamelexgxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
808
6
merhaba arkadaşlar
4.tüp bebek tedavimi oldum fakat ilk kez hcg yükseldi gebelik elde edildi ama istenilen oranlarda değil sizlerden ricam hcg'si düşük seyredip gebeliği devam edenler olduysa bilginize ihtiyacım var benim şöyle gelişti
11.gün 5.1
13.gün 17.03
15.gün 37.50
ve şimdi pazartesiyi bekliyorum değer katlamaya devam ederse ultrasonla bakılacak tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

3.aşılamamda kimyasal gebelik yaşamıştım.o zaman tüm forumlarda beta hcglere bakıp kıyaslamalar yapmıştım.gördüğüm kadarıyla geç döllenme olup tutunma geç olduysa sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlar olmuştu.eğer pregnyl gibi beta hcgyi etkileyen bir ilaç kullanmadıysan geç döllenme olmuş olabilir.sonuçta bebeğin orada olmasa bu kadar bile yükselmezdi.inşallah mucizen seninledir sana sımsıkı tutunur.ama lütfen pazartesiye kadar üzme kendini.

çok daha iyi o zaman.pregnyl yanıltıcı olabiliyor ben de olmuştu.çok umutlanmıştım ama sen kullanmadıysan inşallah geç tutunmuştur.dinlen ve yıpratma kendini.dünyaya gelecek olan gelir.eminim sen de biliyorsun bunları.allah emeklerini boşa çıkartmasın.çok zor süreçler bunlar.dualarımdasın.

bende aşılamanın üstünden 14 gün geçtikten sonra test yaptırdım,beta hcg 157 çıktı,doktor çok az dedi ve yarın tekrar bakılacakkafamçokkarıştı

estamp canım kalbini bozma sakın.aşılama için gayet iyi bir değer seninki.çok şaşırdım doktorunun yorumuna.tabii değer ne olursa olsun önemli olan katlaması.pregnyl bile kullanmış olsan çok iyi bir değer.

ruyam cok sevindim senin adina insallah hersey yolunda giderde bebisini kucagina alirsin..kac embryo kondu tek gebelik sanirim....burda bir arkadas vardi ayni seninki gibiydi degerleri sonra 20. gun firladi birden ve bebegini dunyaya getirdi..adini hatirlayamadim ama yaa nilaysumuydu neydi???

allah yardımcın olsun arkadaşım benim de senin gibi oldu 5 ile başladım 11. gün, 400 e kadar çıktım ama malesef devam etmedi erken düşük oldu.. inşallah seninki iyi bi örnek olur..umut olursun herkese..ama olmazsa da için daha bi yanıyo o yüzden kendini her ikisini de hazırlamaya çalış sadece umudunu asla kaybetme.. Aallah vermek isterse verir..

bende aşılamanın üstünden 14 gün geçtikten sonra test yaptırdım,beta hcg 157 çıktı,doktor çok az dedi ve yarın tekrar bakılacakkafamçokkarıştı

az falan degil cok iyi bir sonuc ustelik asilama super bence.....hamilesin tebrikler

canım çok sağol.Gerçekten böyle yorumlara ihtiyacım var,bende bişi anlayamadım.Zaten yarın tekrar bakılacak hayırlısıyla:sm_confused:

estamp canım böyle ol moralini bozma sakın.mehay arkadaşımıza katılıyorum tamamen.bence de hamilesin.ama ben onun kadar açık ifade edemedim.insan korkuyor bir aksilik çıkarsa diye.ama madem açık olucaz şöyle söyliyim ben aynı durumda olsaydım şükretmeye başlamıştım bile.yalnız cahillik mutluluktur biliyorsun.insan buradaki arkadaşların tecrübeleriyle bilgi sahibi olurken korkusu da artıyor.ya şöyle olursa diye.ama senin değerin bana bunları bile düşündürtmezdi.allah iyi bir hamilelik dönemiyle evladını kucağına almayı nasip etsin.bizleri de unutma dua et e mi.

mehayım canım birazda olsa içimi rahatlattın canım arkadaşım 2 embriyo konuldu bu arada bende hatırlar gibi oldum nilköksalmıydı acaba?
sen nasılsın meleğin nasıl sizi çok özledim ama biraz uzak durmaya çalıştımŞeniz

bencede senin değerin gayet iyi pek anlamadım doktorunu neyse sen kafanı takma hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah

Son düzenleme:
Rüyacım ne güzel bir haber vermişsin.Çoooooooooooook sevindim.Bence hamilesin.Zira dondurulmuş embriyolarda test günü tazeye göre 2-3 gün geç oluyor.Yani dondurulmuşlarda betahcg nin kana geçmesi geç oluyor.Örneğin Benim 5. gün embriyosuydu test günüm 13. gündü.3. gün dondurulmuş embriyosu olanların test günü 15. gündü.Seninde sanırım 3. gün dond. embriyosuydu.Sen de 15. günü esas almalısın.15. gün içinde 37 gayet güzel.Sen de yarın bize güzel haberler vereceksin inşallah...

canım çok sağol, söyledikleriniz o kadar moral oluyor ki,2 düşükten sonra 2 yıldır bebiş bekliyorum,çok yoruldum gerçekten... Ama yılmadım,Rabbim herkese nasib etsin,dualarımdasın canım

amin canım, çok sağol...

haklisin canim iyi etmissin....evet nilkoksal kiz bak iyi hatirladin....sor ona istersen ama cok fazla kafani takipta bebegini huzursuz etme istersen :1no2:sen bilirsin canim...Şeniz
bende bebegimde cok iyiyiz 7 aylik olacak 2 hafta sonra buyudu masallah...Rabbim sanada nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…