- 8 Şubat 2007
- 808
- 6
-
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
merhaba arkadaşlar
4.tüp bebek tedavimi oldum fakat ilk kez hcg yükseldi gebelik elde edildi ama istenilen oranlarda değil sizlerden ricam hcg'si düşük seyredip gebeliği devam edenler olduysa bilginize ihtiyacım var benim şöyle gelişti
11.gün 5.1
13.gün 17.03
15.gün 37.50
ve şimdi pazartesiyi bekliyorum değer katlamaya devam ederse ultrasonla bakılacak tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
bende aşılamanın üstünden 14 gün geçtikten sonra test yaptırdım,beta hcg 157 çıktı,doktor çok az dedi ve yarın tekrar bakılacakkafamçokkarıştı
estamp canım kalbini bozma sakın.aşılama için gayet iyi bir değer seninki.çok şaşırdım doktorunun yorumuna.tabii değer ne olursa olsun önemli olan katlaması.pregnyl bile kullanmış olsan çok iyi bir değer.
az falan degil cok iyi bir sonuc ustelik asilama super bence.....hamilesin tebrikler
mehayım canım birazda olsa içimi rahatlattın canım arkadaşım 2 embriyo konuldu bu arada bende hatırlar gibi oldum nilköksalmıydı acaba?ruyam cok sevindim senin adina insallah hersey yolunda giderde bebisini kucagina alirsin..kac embryo kondu tek gebelik sanirim....burda bir arkadas vardi ayni seninki gibiydi degerleri sonra 20. gun firladi birden ve bebegini dunyaya getirdi..adini hatirlayamadim ama yaa nilaysumuydu neydi???
bencede senin değerin gayet iyi pek anlamadım doktorunu neyse sen kafanı takma hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahbende aşılamanın üstünden 14 gün geçtikten sonra test yaptırdım,beta hcg 157 çıktı,doktor çok az dedi ve yarın tekrar bakılacakkafamçokkarıştı
estamp canım böyle ol moralini bozma sakın.mehay arkadaşımıza katılıyorum tamamen.bence de hamilesin.ama ben onun kadar açık ifade edemedim.insan korkuyor bir aksilik çıkarsa diye.ama madem açık olucaz şöyle söyliyim ben aynı durumda olsaydım şükretmeye başlamıştım bile.yalnız cahillik mutluluktur biliyorsun.insan buradaki arkadaşların tecrübeleriyle bilgi sahibi olurken korkusu da artıyor.ya şöyle olursa diye.ama senin değerin bana bunları bile düşündürtmezdi.allah iyi bir hamilelik dönemiyle evladını kucağına almayı nasip etsin.bizleri de unutma dua et e mi.
mehayım canım birazda olsa içimi rahatlattın canım arkadaşım 2 embriyo konuldu bu arada bende hatırlar gibi oldum nilköksalmıydı acaba?
sen nasılsın meleğin nasıl sizi çok özledim ama biraz uzak durmaya çalıştımŞeniz
bencede senin değerin gayet iyi pek anlamadım doktorunu neyse sen kafanı takma hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
mehayım canım birazda olsa içimi rahatlattın canım arkadaşım 2 embriyo konuldu bu arada bende hatırlar gibi oldum nilköksalmıydı acaba?
sen nasılsın meleğin nasıl sizi çok özledim ama biraz uzak durmaya çalıştımŞeniz
bencede senin değerin gayet iyi pek anlamadım doktorunu neyse sen kafanı takma hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah