beta hcg düşük seyredip gebeliği devam edenler

canım nasıl sevindim haberini görünce tam cevap yazıcaktım.son yazdığına takıldı gözüm..... :gitme:

Ama rüyacım neler yaşadığını çok iyi biliyorum.kaybına çok üzüldüm ama şunu da unutmamak gerekir.bu büyük bir gelişme senin durumunda.Artık vücudun gebeliği de öğrendi.olacak canım Allahın izniyle.kendini toparla vakit kaybetme dr ların tamam gel dediğinde tekrar başla.

İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz biz de yavrularımıza......

canım nasıl sevindim haberini görünce tam cevap yazıcaktım.son yazdığına takıldı gözüm..... :gitme:

Ama rüyacım neler yaşadığını çok iyi biliyorum.kaybına çok üzüldüm ama şunu da unutmamak gerekir.bu büyük bir gelişme senin durumunda.Artık vücudun gebeliği de öğrendi.olacak canım Allahın izniyle.kendini toparla vakit kaybetme dr ların tamam gel dediğinde tekrar başla.

İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz biz de yavrularımıza......
CANIM BENİM TOPARLANDIM ÇOK ŞÜKÜR YENİ UMUTLARA YELKEN AÇTIM UMARIM HEPİMİZ BİR GÜN MELEKLERİMİZE KAVUŞURUZŞeniz

seni çok iyi anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadım ama umutsuz yaşanmıyor insan içinde yeni umutlar yeşertmeli:teselli:
KESİNLİKLE İNSAN UMUT VE HAYAL ETTİKÇE YAŞAYABİLİYOR SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH HAYALLERİMİZİN GERÇEKLEŞTİĞİ GÜNLERİMİZ YAKINDIR VE BİZDE O MUTLULUĞU TADARIZŞeniz

arkadaslar merhaba,
ben yeni uyeyim.11 haziranda transferim oldu iki gunluk embriyondu.24 haziranda b-hcg 43 26 haziranda 58 çikti.laboratuardaki doktor iyi oldugunu soyledi. henuz doktorumla gorusemedim.ilk sonuç için gayet iyi demisti.ikincisininde 80 çikmasi gerekir demisti eger biraz dusuk çikarsa ilaç verecekler.sadece progesteron kullaniyorum (vaginal kapsul 200 mg)ilk denememiz .ama ben asiri stersliyim, boyle sonuçlari olup da hamileligi devam eden var mi acaba?
lutfen cevap yazar misiniz?
çok tesekkur ederim simdiden

canım benımde 58 cıkmıstı ılk sonra 228 daha sonrada 605 oldu bende suanda beklemedeyım carsamba ultrasonda bakılşacak keseye doktor ıyı dedı kan degerın eger ıkıye katlarsa saglıklı gebelıkmıs uzulme bende cok uzuldum acaba katlanacakmı dıye ama hala ınsan kendını strese sokuyo ıns katlanır degerın canım bebegın tutunmustur sana

canım benımde 58 cıkmıstı ılk sonra 228 daha sonrada 605 oldu bende suanda beklemedeyım carsamba ultrasonda bakılşacak keseye doktor ıyı dedı kan degerın eger ıkıye katlarsa saglıklı gebelıkmıs uzulme bende cok uzuldum acaba katlanacakmı dıye ama hala ınsan kendını strese sokuyo ıns katlanır degerın canım bebegın tutunmustur sana

çok tesekkur ederim cevapladigin için,insan daha çok umutlaniyor,bu gun tekrar kan verdim bakalim insallah benimki de ikiye katlanir,benim doktorum da iyi dedi ama forumlarda hiç benimki gibi sonuçlara rastlamadim, rastladiklarim da devam etmeyenlerdi.ama cevabin içimi rahatlatti tekrar tesekkurler.

slm arkadaşlar,benim durumumda servinaz arkadaşıma yakın,şöyleki ben 22 haziranda çatlatma vurundum ve akabinde bir hafta,gün aşırı beraberlik,tam olarak döllenme gününü bilmiyorum ama 12,gün test yaptım,beta hcg 21.1 çıktı,bugün tekrar yaptırdım 47.58,ikişer ikişer gitmemiş ama genede yükselme var ve benim normal adet günüme daha iki gün var,sizce bu sonuca göre şimdiden üzülmeli miyim,yoksa hiç umut var mı.dr um bişey diyemiceni,her iki ihtimalinde olabileceğini söyledi ama morali çok fazla bozuktu,ayrıca şu var ki,rahim duvarım gayet güzel kalınlaşmış,eğer bu kimyasal gebelikse,rahim genede kalınlaşır mı,lütfen biri bana cvp versin.teşekkürler.

Kizlar 5 hafta bes günlük hamileyim ultrasonda kese görünmedi minik bı nokta çıktı bes hafta uc günlükken kanda bhcg bakıldı 981 çıktı bana biraz dusuk geldi ama doktor saglikli bı gebelikte olabilir dis gebelikte olabilir de sizce bu deger normal mı

Slm kızlar salı gunu test sonucu kandakı degerım 41 yenı bı hamılelıktı ama bugun gıttıgımde kan degerım 34 e dusmus acaba tutunma sansım varmı yoksa dusukmu doktorum kanamam olunca gelmemı soyledı ama bende kanama yok luyfen cvp atın

Tüp bebek transferinden 10 gün sonra 52, 12.gun 112, 16.gun 286 , 18. Gün 535 ve 20. Gün 540 değerlerde bi anormallik varmı lütfen yardımcı olun. Bu arada son testten önce az miktarda lekeleme oldu ?böle olupta bebeğini kucağına alabilen var mı lütfen yardımcı olun

Bu mesajı benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaslara umut olmak için yazıyorum hanımlar. Bana bir tanesi 4 hücreli , bir tanesi 8 hücreli iki dondurulmuş embriyo transfer edildi . Transferimin 9. Gününde kan tahlili yaptırdım ve sonucum 10.38 çıktı . Doktorumu aradım son derece umutsuz konustu , tabii ki moralim inanılmaz bozuldu. Ben de tekrar tahlil vermek için 13. Gunu beklemeye karar verdim. O süreçte de bir hata edip idrar testleri aldım. Ve sabahları idrar testi yapıp koyulasip koyilasmadigini takip ettim. Onlar da hep silik çizgi çıktı sanki hiç koyulasmadi. Hergün birbirinin aynısı. Tabiki umudum iyice tükendi. Ancak 30 veya 40 çıkar değerim ve kimyasal gebeliktir diye bütün moralim alt üst olmuş şekilde bekledim. 13. Gün sabah gidip kan verdim ama kan sonucu öğleden sonra 3 veya 4 gibi çıkıyor. Eve geldim ve ağlayarak sonucu bekledim. Sinirlerim.artik iyice yipranmisti. Sonra eşim tahlil sonucunun 182 olduğunu söyledi ❤️ inanamıyorum haaalaa inanmiyorum. 10 olan değer 4 günde 182 ye çıkmış . Lütfen değeri düşük çıkan arkadaşlar morali izi bir sonraki değeri görmeden bozmamaya çalışın. Biliyorum çok zor . 12. Günden önce tahlil yaptırmayın , kendinizi ve yaninizdakileri üzmeyin. Hikayenin hepsini yazsam bir kitap olur. Söylemek istediğim çok şey var , ben çok umutsuz bir hastaydım binlerce şükür bu değeri gördüm. Rabbim bu yolda olan bütün hepimizi sağlıklı evlatlarla kurtarsın.

X