- Konu Sahibi ruyamelexgxim
Rüyacım süper haber.Çok sevindim ya.Allah bebişini sağlıkla kucağına aldırsın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SAĞOL TOPRAKCIM AMİN İNŞALLAHŞenizRüyacım süper haber.Çok sevindim ya.Allah bebişini sağlıkla kucağına aldırsın...
canım benim bebeğim gitti düşük yaptım...canim nasilsin nasil gidiyor hamilelik???
CANIM BENİM TOPARLANDIM ÇOK ŞÜKÜR YENİ UMUTLARA YELKEN AÇTIM UMARIM HEPİMİZ BİR GÜN MELEKLERİMİZE KAVUŞURUZŞenizcanım nasıl sevindim haberini görünce tam cevap yazıcaktım.son yazdığına takıldı gözüm..... :gitme:
Ama rüyacım neler yaşadığını çok iyi biliyorum.kaybına çok üzüldüm ama şunu da unutmamak gerekir.bu büyük bir gelişme senin durumunda.Artık vücudun gebeliği de öğrendi.olacak canım Allahın izniyle.kendini toparla vakit kaybetme dr ların tamam gel dediğinde tekrar başla.
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz biz de yavrularımıza......
canım benim bebeğim gitti düşük yaptım...
KESİNLİKLE İNSAN UMUT VE HAYAL ETTİKÇE YAŞAYABİLİYOR SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH HAYALLERİMİZİN GERÇEKLEŞTİĞİ GÜNLERİMİZ YAKINDIR VE BİZDE O MUTLULUĞU TADARIZŞenizseni çok iyi anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadım ama umutsuz yaşanmıyor insan içinde yeni umutlar yeşertmeli:teselli:
canım benim bebeğim gitti düşük yaptım...
canım benımde 58 cıkmıstı ılk sonra 228 daha sonrada 605 oldu bende suanda beklemedeyım carsamba ultrasonda bakılşacak keseye doktor ıyı dedı kan degerın eger ıkıye katlarsa saglıklı gebelıkmıs uzulme bende cok uzuldum acaba katlanacakmı dıye ama hala ınsan kendını strese sokuyo ıns katlanır degerın canım bebegın tutunmustur sana