Dondurulmuş transferin 11 gün sonrasında hcg 11 , iki gün sonra hcg 23 geldi. Bu şekilde başlayıp artış gösterip sağlıklı gebe kalan var mı?

Ay iyi ki bırakmamışsınız ilaçları. İnşallah daha da artmıştır değeriniz. Ben forumda ilk değeri 9 olup sağlıklı ilerleyenleri gördüm. Doktkrunuza sinir oldum biraz

Merhaba hanımlar 5. Gün transferi sonrası 9.gün beta hCG 44 geldi 11.gün yaptım yani bugün 64.9 geldi doktorum yükseliş biraz yavaş ilaçlara devam et pazartesi tekrar ver dedi yükselir mi bu şekilde olan oldu mu ilk defa o testi pozitif görmüştüm ne olur dua edin..
Benim de 2 katı kadar artış olmamıştı
Maşallah sağlıkla ilerledi çok şükür.
2 gün sonra tekrar verirsiniz.İnşallah sağlıkla ilerler

Merhaba arkadaslar. 13 mayısta dondurulmuş transfer oldum. 23 mayısta ilk testi oldum. 11 geldi. Doktor düşük olduğunu iki gün sonra tekrar test yapmamı 40 lara gelmezse ilaçları kesmemi söyledi. 2 gün sonra hcg 23 geldi. İki katı artış var ama 40 değil. Sizce sağlıklı gebelik için ümit var mı ? Benim durumum da olan arkadaslar var mı ? Tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim. Tesekkür ederim.

Benim de 2 katı kadar artış olmamıştı
Maşallah sağlıkla ilerledi çok şükür.
2 gün sonra tekrar verirsiniz.İnşallah sağlıkla ilerler
Merhaba benimde 9 gün 58 11 gün 78 13. Gün bugün kan verdim 230 çıktı. Doktor 4gün sonra kan ver tekrar dedi. Birde benim ara ara kahverengi lekelenmem oluyor. Sizde böyle birşey oldumu ve değerimin artması nasıl sizce

Merhaba benimde 9 gün 58 11 gün 78 13. Gün bugün kan verdim 230 çıktı. Doktor 4gün sonra kan ver tekrar dedi. Birde benim ara ara kahverengi lekelenmem oluyor. Sizde böyle birşey oldumu ve değerimin artması nasıl sizce
Değeriniz güzel
Bende lekelenme olmadı.
Ama bazı hamilelerde olduğunu duymuştum.
Sağlıkla ilerler inşallah gebeliğiniz 🤲

X