- 8 Şubat 2007
- 808
- 6
-
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
Toprakcım sağol canım bende öyle düşünüyorum sen nasılsın canımŞenizRüyacım ne güzel bir haber vermişsin.Çoooooooooooook sevindim.Bence hamilesin.Zira dondurulmuş embriyolarda test günü tazeye göre 2-3 gün geç oluyor.Yani dondurulmuşlarda betahcg nin kana geçmesi geç oluyor.Örneğin Benim 5. gün embriyosuydu test günüm 13. gündü.3. gün dondurulmuş embriyosu olanların test günü 15. gündü.Seninde sanırım 3. gün dond. embriyosuydu.Sen de 15. günü esas almalısın.15. gün içinde 37 gayet güzel.Sen de yarın bize güzel haberler vereceksin inşallah...
mehaycım rabbim sana ve çocuğuna sağlıklı uzun ömür versin inşallah huzurla mutlulukla büt bebeğiniŞenizhaklisin canim iyi etmissin....evet nilkoksal kiz bak iyi hatirladin....sor ona istersen ama cok fazla kafani takipta bebegini huzursuz etme istersen :1no2:sen bilirsin canim...Şeniz
bende bebegimde cok iyiyiz 7 aylik olacak 2 hafta sonra buyudu masallah...Rabbim sanada nasip etsin...
kızlar 19.gün değerim 150 çıktı doktorum perşembe gün ü ultrasonla bakacak rahimde keseyi görmeden sevinmeyelim diyor temkinli davranıyor sanırım
amin inşallah teşekkür ederim pusulacım inşallah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip eder rabbimcanım çok sevindim.kk'da öğrendiğim en önemli şey zaten temkin.her an her şey olabilir.adım adım gidiyoruz hep.şimdi kese,sonra kalp atışı...kıymetli bebekler bizimkiler.ama şimdilik herşey yoluda gözüküyor.çok iyi bir değer.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tebrikler.
nasıl ihtiyacım vardı b una bilemezsin çok teşekkür ederim rabbim kızını sağlıkla büyütmeni nasip atsin inşallahcanım inşallah bebeğin seninle çok kafaya takma sadece onun şu anda seninle olduğunu düşün çünkü benimde değerlerim çok düşük başladı ve şu anda kızım kollarımda inşallah sende bebeğini kollarına alırsın
kızlar 19.gün değerim 150 çıktı doktorum perşembe gün ü ultrasonla bakacak rahimde keseyi görmeden sevinmeyelim diyor temkinli davranıyor sanırım
temkinli doktorlarımız :) senin değerin nasıl?aynen benim doktorum da öyle canım,keseyi görmeden hamileyim deme dedi...
Toprakcım sağol canım bende öyle düşünüyorum sen nasılsın canımŞeniz
mehaycım rabbim sana ve çocuğuna sağlıklı uzun ömür versin inşallah huzurla mutlulukla büt bebeğiniŞeniz
amin inşallah canım....bilmezmiyim senin çektiklerini sonunda aldın mükafatını çok şükür hepsi geride kaldı Şenizamiinnnnnnnnnn:Saruboceq:
Rabbim sanada nasip etsin bu guzelligi biliyorsun bende az ugrasmadim 8 tedavi sonrasi kavustum bebegime .....umudunu yitirmeopuyorumnanaktan
temkinli doktorlarımız :) senin değerin nasıl?
canım kaçtı değerin ve bu kaçıncı gün değeri yazabilirmisin2 gün aradan sonra değerim 364e çıkmış,olumlu yani:dance:
canım 4.denemem ama benim hala pek umudum yok hakkımızda hayırlısı olsuncanim insall;ah hamilsindir. sen bari hamile ol. ben ve vasviye degiliz acaba yanlius bir aymi sectik hani patir patir hamileler nerdeler ne umutlarl;a baslamistim. bir mucize olsa uyusam ve hamile olarak uyansam neguzel olur
canım benim sağolasın inşallah hayırlısı yarın 2 de randevum bakalım ne görcez sen nasılsın neler yaptın canımrüyameleğim inşallah değerin yükselir , inşallah görebilirsin keseyi
sen de çok zor zamanlar geçirdin , inşallah kavuşursun nazlı tatlı bebişine
el-mübdiü(örneksiz benzersiz yaratan ), el-mucib(duaları kabul eden) tesbih etmeni tavsiye ederim canım Rabbim dualarımızı kabul etsin
bana göre senin değerlerin gayet iyi ama doktorun daha iyi bilir tabiaşılamanın üzerinden geçen 15.gün 157,17.günü 364 oldu,şu an kaç ama bilmiyorum,Rabbim yardımcın olsun canım...
allah kolaylık versin toprakcım güzel uğraşlar bunlar....Rüyacım iyiyim bende , tahmin edeceğin gibi uğraşıyorum...Rüya kese görmeye gideceksin yarın ama bence kese içinde çok erken.Ben sonucu aldıktan 2 hafta sonra kese görmeye gitmiştim.Hakkında hayırlııs olsun.
Bu arada kızlar moral bozmayın, Rabbim meleklerimizi bize göndermek için sadece doğru zamanı bekliyor....Morali yüksek tutup denemelere devam edin...
inşallah toprakcım inşallah çevrem hep aynı düşüncede bir ben o moda giremedim tabiki haber veririm..hakkında hayırlısı olsun rüyacım ama ben seni hamile olarak düşünüyorum.içime kötü şeyler doğmuyor.yarın bizi haberdar et gelişmelerden...