beta hcg düşük seyredip gebeliği devam edenler

Toprakcım sağol canım bende öyle düşünüyorum sen nasılsın canımŞeniz

mehaycım rabbim sana ve çocuğuna sağlıklı uzun ömür versin inşallah huzurla mutlulukla büt bebeğiniŞeniz

kızlar 19.gün değerim 150 çıktı doktorum perşembe gün ü ultrasonla bakacak rahimde keseyi görmeden sevinmeyelim diyor temkinli davranıyor sanırım

Son düzenleme:
kızlar 19.gün değerim 150 çıktı doktorum perşembe gün ü ultrasonla bakacak rahimde keseyi görmeden sevinmeyelim diyor temkinli davranıyor sanırım

canım çok sevindim.kk'da öğrendiğim en önemli şey zaten temkin.her an her şey olabilir.adım adım gidiyoruz hep.şimdi kese,sonra kalp atışı...kıymetli bebekler bizimkiler.ama şimdilik herşey yoluda gözüküyor.çok iyi bir değer.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tebrikler.

canım inşallah bebeğin seninle çok kafaya takma sadece onun şu anda seninle olduğunu düşün çünkü benimde değerlerim çok düşük başladı ve şu anda kızım kollarımda inşallah sende bebeğini kollarına alırsın

amin inşallah teşekkür ederim pusulacım inşallah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip eder rabbim

nasıl ihtiyacım vardı b una bilemezsin çok teşekkür ederim rabbim kızını sağlıkla büyütmeni nasip atsin inşallah

Toprakcım sağol canım bende öyle düşünüyorum sen nasılsın canımŞeniz

mehaycım rabbim sana ve çocuğuna sağlıklı uzun ömür versin inşallah huzurla mutlulukla büt bebeğiniŞeniz

amiinnnnnnnnnn:Saruboceq:
Rabbim sanada nasip etsin bu guzelligi biliyorsun bende az ugrasmadim 8 tedavi sonrasi kavustum bebegime .....umudunu yitirmeopuyorumnanaktan

amiinnnnnnnnnn:Saruboceq:
Rabbim sanada nasip etsin bu guzelligi biliyorsun bende az ugrasmadim 8 tedavi sonrasi kavustum bebegime .....umudunu yitirmeopuyorumnanaktan
amin inşallah canım....bilmezmiyim senin çektiklerini sonunda aldın mükafatını çok şükür hepsi geride kaldı Şeniz

canim insall;ah hamilsindir. sen bari hamile ol. ben ve vasviye degiliz acaba yanlius bir aymi sectik hani patir patir hamileler nerdeler ne umutlarl;a baslamistim. bir mucize olsa uyusam ve hamile olarak uyansam neguzel olur

rüyameleğim inşallah değerin yükselir , inşallah görebilirsin keseyi

sen de çok zor zamanlar geçirdin , inşallah kavuşursun nazlı tatlı bebişine

el-mübdiü(örneksiz benzersiz yaratan ), el-mucib(duaları kabul eden) tesbih etmeni tavsiye ederim canım Rabbim dualarımızı kabul etsin

2 gün aradan sonra değerim 364e çıkmış,olumlu yani:dance:
canım kaçtı değerin ve bu kaçıncı gün değeri yazabilirmisin

canim insall;ah hamilsindir. sen bari hamile ol. ben ve vasviye degiliz acaba yanlius bir aymi sectik hani patir patir hamileler nerdeler ne umutlarl;a baslamistim. bir mucize olsa uyusam ve hamile olarak uyansam neguzel olur
canım 4.denemem ama benim hala pek umudum yok hakkımızda hayırlısı olsun

canım benim sağolasın inşallah hayırlısı yarın 2 de randevum bakalım ne görcez sen nasılsın neler yaptın canım

aşılamanın üzerinden geçen 15.gün 157,17.günü 364 oldu,şu an kaç ama bilmiyorum,Rabbim yardımcın olsun canım...

Rüyacım iyiyim bende , tahmin edeceğin gibi uğraşıyorum...Rüya kese görmeye gideceksin yarın ama bence kese içinde çok erken.Ben sonucu aldıktan 2 hafta sonra kese görmeye gitmiştim.Hakkında hayırlııs olsun.

Bu arada kızlar moral bozmayın, Rabbim meleklerimizi bize göndermek için sadece doğru zamanı bekliyor....Morali yüksek tutup denemelere devam edin...

aşılamanın üzerinden geçen 15.gün 157,17.günü 364 oldu,şu an kaç ama bilmiyorum,Rabbim yardımcın olsun canım...
bana göre senin değerlerin gayet iyi ama doktorun daha iyi bilir tabi

allah kolaylık versin toprakcım güzel uğraşlar bunlar....
canım bencede kese için erken ama süleyman bey biraz tedirgin dış gebelikten korktuğu için sanırım bir an önce bakma istiyor....

Hakkında hayırlısı olsun Rüyacım ama ben seni hamile olarak düşünüyorum.ıçime kötü şeyler doğmuyor.Yarın bizi haberdar et gelişmelerden...

kızlar merhaba rahmin sol köşesinde keseye benzer bir şey göründü ama net değil haftaya tekrar bakılacak zaten aslında kese görmek için erken bir zamandı fakat dış gebelik riskinden dolayı erken bakıldı çok şükür dış gebelik değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…