Anladım benimkide adete bir gün kala 38 idi üç gün sonra 86 oldu ama doktor iyi değil dedi int baktığım kadarıyla normal diyolar doktor biraz ürküttü beniBen 7 ile öğrendim sonra 30 sonra 52 sonra 62 sonra 137 bugün 1823
Ben 86 dan sonra 10 gün geçmiş oluyo yani en az bı 2000 lerde olmasj lazım doktor acaba direk ultrasona mi bakar yoksa yine mi kan veririmBen 7 ile öğrendim sonra 30 sonra 52 sonra 62 sonra 137 bugün 1823
Ultrasyona alır keseyi görürsün canım çünkü ben HCG baktırmak için acile gittim değerim çıkınca kadın doğuma gönderdi keseye bakıldı normalde 4+3 benim tahminim ultrasyon keseyi 5+0 dedi haftasına göre uyumlu haftaya kalp atışını duyarsın inşallah dediBen 86 dan sonra 10 gün geçmiş oluyo yani en az bı 2000 lerde olmasj lazım doktor acaba direk ultrasona mi bakar yoksa yine mi kan veririm
Bencede normal korkma bı anda tavan yapiyo degerler yerleştikten sonra tamamen yukseliyoAnladım benimkide adete bir gün kala 38 idi üç gün sonra 86 oldu ama doktor iyi değil dedi int baktığım kadarıyla normal diyolar doktor biraz ürküttü beni
Benim adete 1 gün kala 137 olduAnladım benimkide adete bir gün kala 38 idi üç gün sonra 86 oldu ama doktor iyi değil dedi int baktığım kadarıyla normal diyolar doktor biraz ürküttü beni
Ya inşallah umarım yarın yine kan ver demezBencede normal korkma bı anda tavan yapiyo degerler yerleştikten sonra tamamen yukseliyo
Evet kimyasalldan korktum onda da kanama olur dediler 12 gün geçti adetimden leke fakan da yok tek umudum kanama olmaması yaniBencede normal korkma bı anda tavan yapiyo degerler yerleştikten sonra tamamen yukseliyo
12 gün geçtiyse senin 2 binden fazla çıkar benim bugün 4 gün oldu günüm geceleri 1823 çıktı sen kalp atışlarını bile duyarsın inşallahEvet kimyasalldan korktum onda da kanama olur dediler 12 gün geçti adetimden leke fakan da yok tek umudum kanama olmaması yani
Önce ultrasyon yapar inşallah güzel haberler vereceksin bana haber bekliyorum yarın sendenYa inşallah umarım yarın yine kan ver demez
Ya hesaplayinca 2300lerde cikio da son adet dönemine bakarsam 6.haftaya giricem yarın12 gün geçtiyse senin 2 binden fazla çıkar benim bugün 4 gün oldu günüm geceleri 1823 çıktı sen kalp atışlarını bile duyarsın inşallah
Ya insalalh güzel haberlerle gelirim bide sanki karnımın içinde birşey varmış gibi hissediyorum bazenÖnce ultrasyon yapar inşallah güzel haberler vereceksin bana haber bekliyorum yarın senden
Görürsün fazla çıkacakYa hesaplayinca 2300lerde cikio da son adet dönemine bakarsam 6.haftaya giricem yarın
Bende bazen tıp tıp atiyo gibi ve çok fazla gaz sancısı kasık ağrısı oluyoYa insalalh güzel haberlerle gelirim bide sanki karnımın içinde birşey varmış gibi hissediyorum bazen
Evet 3000bine yakın olmasi lazım yanlış hesaplamisim inşallah görürüm kalp atışını da duyarım çünkü beklemek çok kötü yaGörürsün fazla çıkacak
Bende kasık ağrısı ilk sol tarafta coktu ayagaka kalkarken bile sanki karın altımdan birşey kopmuş gibiydi sonradan sol tarafta da vurdu bu üç gündür de adet ağrısı gibi hafifçe alt karından ağrı oluyor bide süt gibi akıntı oliyo o sizde oluyomuBende bazen tıp tıp atiyo gibi ve çok fazla gaz sancısı kasık ağrısı oluyo
Evet beyaz akıntı bendede fazla ama en çok sırtım ve göğüslerim agriyoBende kasık ağrısı ilk sol tarafta coktu ayagaka kalkarken bile sanki karın altımdan birşey kopmuş gibiydi sonradan sol tarafta da vurdu bu üç gündür de adet ağrısı gibi hafifçe alt karından ağrı oluyor bide süt gibi akıntı oliyo o sizde oluyomu
Görürsün inşallah canımEvet 3000bine yakın olmasi lazım yanlış hesaplamisim inşallah görürüm kalp atışını da duyarım çünkü beklemek çok kötü ya
Bende sırt sadece ayakat çok durunca ağrıyor göğsüm de bı ağrı yok ama sertleşmiş birazEvet beyaz akıntı bendede fazla ama en çok sırtım ve göğüslerim agriyo
Müge ağrıların için günde 1 tane maden suyu iç, stres yapma beta güzel arttı inşallah. Yarın görünce rahatlayacaksınBende sırt sadece ayakat çok durunca ağrıyor göğsüm de bı ağrı yok ama sertleşmiş biraz
İnşallah yaaMüge ağrıların için günde 1 tane maden suyu iç, stres yapma beta güzel arttı inşallah. Yarın görünce rahatlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?