Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben adetime 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı ikincisi silik sekildediydi adetime bir gün kala ise beta HCG 38.1ciktu biraz düşük buldum bide anlamadığım konu beta HCG bu kadar duskken kaset testste nasıl hemen cikio ona anlam veremedim size değerim artar mi
Canım kötü düşünme zaten kese görünmüş dış gebelik ihtimali yok. Kalp atışı da okuduklarıma göre haftadan haftaya çok değişiyor kimisi geç duyuyor kimisi erken.. inşallah tez zamanda onu da atlatıp derin bir nefes alacaksın
%66 artış var, doktorların normal kabul ettikleri sınırda çıkmış çok şükür. Aynı süreci yaşadığım için insan çok daha hızlı yükselsin, bir an önce kaygı bitsin istiyor çok iyi anlıyorum ama bence güzel gidiyor değerleriniz. Artış sağlıklı bir gebelikte bekleneni karşılamış