Yok canım vermedim dün vermiştim belki yarın da veririmBidaha kan verdin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım vermedim dün vermiştim belki yarın da veririmBidaha kan verdin mi
Evet canım dış gebelik sıkıntılı rabbim vermesinKesinlikle daha kötü dış gebelik vs inşallah artar![]()
Bende geçen hafta gittim daha kalp atışı galan duymadım korkmuyor değilim dış boşsa ne yapıcam diye kürtaj geçmişim var psikolojim bozulmuştu o dönemEvet canım dış gebelik sıkıntılı rabbim vermesin![]()
Canım senin ne oldu benim artış yine kötü çıktı 357 oldu değerimBen adetime 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı ikincisi silik sekildediydi adetime bir gün kala ise beta HCG 38.1ciktu biraz düşük buldum bide anlamadığım konu beta HCG bu kadar duskken kaset testste nasıl hemen cikio ona anlam veremedim size değerim artar mi
Baktımda senin artışına tam 2 katı değil ama yakın kötü düşünme hemenCanım senin ne oldu benim artış yine kötü çıktı 357 oldu değerim
Yani 214 den 357 oldu daha önce kimyasal geçirdiğim için tedirginim halaBaktımda senin artışına tam 2 katı değil ama yakın kötü düşünme hemen
Ben biraz geç yaptım ondan tam artışı göremedim ama 3 yaptığımda 2 katı olmadı sonra bakmadık kese gördük diyeYani 214 den 357 oldu daha önce kimyasal geçirdiğim için tedirginim hala
Sağlıklı bir gebelik mi geçiriyorsunuz şuan peki artış iki katı olmamışken konuyu pek okuyamadım kusura bakmayınBen biraz geç yaptım ondan tam artışı göremedim ama 3 yaptığımda 2 katı olmadı sonra bakmadık kese gördük diye
Canım kötü düşünme zaten kese görünmüş dış gebelik ihtimali yok. Kalp atışı da okuduklarıma göre haftadan haftaya çok değişiyor kimisi geç duyuyor kimisi erken.. inşallah tez zamanda onu da atlatıp derin bir nefes alacaksınBende geçen hafta gittim daha kalp atışı galan duymadım korkmuyor değilim dış boşsa ne yapıcam diye kürtaj geçmişim var psikolojim bozulmuştu o dönem
%66 artış var, doktorların normal kabul ettikleri sınırda çıkmış çok şükür. Aynı süreci yaşadığım için insan çok daha hızlı yükselsin, bir an önce kaygı bitsin istiyor çok iyi anlıyorum ama bence güzel gidiyor değerleriniz. Artış sağlıklı bir gebelikte bekleneni karşılamışYani 214 den 357 oldu daha önce kimyasal geçirdiğim için tedirginim hala
Çok teşekkür ederim gerçekten böyle mesajlar içimi az da olsa rahatlatıyor pazartesi gideceğim tekrar inşallah hayırlısı olur :)%66 artış var, doktorların normal kabul ettikleri sınırda çıkmış çok şükür. Aynı süreci yaşadığım için insan çok daha hızlı yükselsin, bir an önce kaygı bitsin istiyor çok iyi anlıyorum ama bence güzel gidiyor değerleriniz. Artış sağlıklı bir gebelikte bekleneni karşılamış![]()
Bence sizin değeriniz gayet iyi pazartesi tam belli olur sizinki bende gidemedim koydeyim die eşimin isimden dolayı pazartesi gününe kaldı benimkide sagliklysa zaten kese gorunur artık çünkü değerinin 2000 lerde olmadi lazım wrtik bakalım hayirlisiÇok teşekkür ederim gerçekten böyle mesajlar içimi az da olsa rahatlatıyor pazartesi gideceğim tekrar inşallah hayırlısı olur :)![]()
Çok teşekkür ederim gerçekten böyle mesajlar içimi az da olsa rahatlatıyor pazartesi gideceğim tekrar inşallah hayırlısı olur :)![]()
Ya beninkide 38 den 85 öldü üç günde ama doktor iyi değildi dedi ama her iki üç günde iki katı olması lazım denilio internette deBaktımda senin artışına tam 2 katı değil ama yakın kötü düşünme hemen
Evet bir sorun yok şimdilikSağlıklı bir gebelik mi geçiriyorsunuz şuan peki artış iki katı olmamışken konuyu pek okuyamadım kusura bakmayın
%60 yeterli diyor internetteYa beninkide 38 den 85 öldü üç günde ama doktor iyi değildi dedi ama her iki üç günde iki katı olması lazım denilio internette de
İnşallahhh güzel haberlerini bekliyorumÇok teşekkür ederim gerçekten böyle mesajlar içimi az da olsa rahatlatıyor pazartesi gideceğim tekrar inşallah hayırlısı olur :)![]()
İnşallah pazartesi daha güzel haberlerle gelirim buraya :)İnşallahhh güzel haberlerini bekliyorum![]()
Ahbucum çok şükür 1823 bugün değer ve keseyi gördük haftasıyla uyumlu dedi doktorYok canım vermedim dün vermiştim belki yarın da veririm
Sizinki ilk değeriniz neydi acabaAhbucum çok şükür 1823 bugün değer ve keseyi gördük haftasıyla uyumlu dedi doktor
Ben 7 ile öğrendim sonra 30 sonra 52 sonra 62 sonra 137 bugün 1823Sizinki ilk değeriniz neydi acaba