Beta HCG değerim nasil

mugesk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
71
7
1
23
Ben adetime 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı ikincisi silik sekildediydi adetime bir gün kala ise beta HCG 38.1ciktu biraz düşük buldum bide anlamadığım konu beta HCG bu kadar duskken kaset testste nasıl hemen cikio ona anlam veremedim size değerim artar mi

Gecikmeden sonra kan testini tekrarlayın. Gebelik henüz çok yeni olduğu için düşük çıkmıştır daha yerleşim aşamasındadır. İdrarda gebelik testleriyle ilgili sorunuza gelince, testin hassasiyetine göre degismekle birlikte 20-25 mIU/mL beta HCG seviyesinden itibaren saptayabilir idrar testleri. Kanda beta takibine devam edin, 2 günde bir 2 kat artış görmeniz gerekiyor.

Tek bir kan değeri sağlıklı olup olmadığını göstermez. İki günde bir iki katına çıkmalı

Evet öyle de bana sadece çok düşük geldi korktum acaba kimyasal olabilir mi bide ilk gebeligim folic asit kullanıyorum bide 5gunden beri sol tarafin agriyo ara ara

Evet öyle de bana sadece çok düşük geldi korktum acaba kimyasal olabilir mi bide ilk gebeligim folic asit kullanıyorum bide 5gunden beri sol tarafin agriyo ara ara
Testi iki günde bir tekrarlayın o şekilde anlarsınız sağlıklı olup olmadığını. Ben gecikmeden 3 gün sonra idrar testi yapıp, 4 gün sonrasında kan verdiğim için zaten artık kesinlesmisti. Gecikmeden önce test yapanlar genelde 2 günde bir tekrarliyor testi diye biliyorum.

Düşük olmasının anlamı daha çok yeni olması, korkulacak bı durum değil bu düşüklük, 6dan itibaren herhangi bi değer olabilir başlangıçta, önemli olan düzenli artış olması, stres yok

Ben de bugün kan testi verdim, gecikmemin 5. Günüydü. Beta 2500 çıktı yarına doktorum çağırdı acaba kese gözükür mü? Ama korkuyorum yine de dış gebelik falan olabilir mi acaba diye içim bi türlü rahat etmedi.

Muhtemelen gözükür zaten saglikliysa yarın 3000'i geçmiş olur ki sizin değeriniz gayet güzel gözüküyor. Gozukmezse de hemen korkup panik yapmayın, doktor zaten sizi yönlendirir çok küçükse bazı ultrason cihazları özellikle eskiyse hemen goremeyebiliyor. Böyle bir durumda doktor sizi birkaç gün sonra tekrar cagiriyor. Bu arada hanımlar her şeyin en kötüsünu düşünüp gebeliği kendinize zehir etmeyin. Ortada hiçbir şey yokken doktor kontrolü bile yokken kendi kendinize tani koymayın. İnşallah bebeginiz sizinledir. Hayırlı olsun hem sizin için, hem konu sahibi için

B

Üç gün sonra verdim 85 çıktı sizce düşük mü ilerlemis

Yani ne düşük diyebilirim ne de yüksek. Yanlış yönlendirmek de istemiyorum. Gecikmeniz oldu mu? Kaçıncı gündesiniz? Eğer olmadiýsa 2-3 gün gecikmeyi bekleyin. Asıl gecikmeden sonra daha doğru ve sağlıklı sonuc alınıyor. Sizin henüz çok yeni gibi görünüyor. Doktorunuz da zaten yorumlayacaktir.

Benimde reglime bir gün kala 55 çıktı değerim daha önce kimyasal gebelik geçirdim bana yine düşük geldi sizce normal mi yükselir mi

Henüz bugün verdim 55 çıktı işte adete 1 gün kala bakalım pazartesi tekrar vericem inşallah herşey yolunda ilerler siz ne zaman vereceksiniz
Benimde adte bir gün kala 38 idi sonrasında üç gün sonra verdim 85 öldü biraz az artmış doktor bir hafta sonra gel dedi

Benimde adte bir gün kala 38 idi sonrasında üç gün sonra verdim 85 öldü biraz az artmış doktor bir hafta sonra gel dedi
Hayırlısı olsun canım haberdar et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…