Tek bir kan değeri sağlıklı olup olmadığını göstermez. İki günde bir iki katına çıkmalıBen adetime 4 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı ikincisi silik sekildediydi adetime bir gün kala ise beta HCG 38.1ciktu biraz düşük buldum bide anlamadığım konu beta HCG bu kadar duskken kaset testste nasıl hemen cikio ona anlam veremedim size değerim artar mi
Evet öyle de bana sadece çok düşük geldi korktum acaba kimyasal olabilir mi bide ilk gebeligim folic asit kullanıyorum bide 5gunden beri sol tarafin agriyo ara araGecikmeden sonra kan testini tekrarlayın. Gebelik henüz çok yeni olduğu için düşük çıkmıştır daha yerleşim aşamasındadır. İdrarda gebelik testleriyle ilgili sorunuza gelince, testin hassasiyetine göre degismekle birlikte 20-25 mIU/mL beta HCG seviyesinden itibaren saptayabilir idrar testleri. Kanda beta takibine devam edin, 2 günde bir 2 kat artış görmeniz gerekiyor.
Testi iki günde bir tekrarlayın o şekilde anlarsınız sağlıklı olup olmadığını. Ben gecikmeden 3 gün sonra idrar testi yapıp, 4 gün sonrasında kan verdiğim için zaten artık kesinlesmisti. Gecikmeden önce test yapanlar genelde 2 günde bir tekrarliyor testi diye biliyorum.Evet öyle de bana sadece çok düşük geldi korktum acaba kimyasal olabilir mi bide ilk gebeligim folic asit kullanıyorum bide 5gunden beri sol tarafin agriyo ara ara
Ben de bugün kan testi verdim, gecikmemin 5. Günüydü. Beta 2500 çıktı yarına doktorum çağırdı acaba kese gözükür mü? Ama korkuyorum yine de dış gebelik falan olabilir mi acaba diye içim bi türlü rahat etmedi.Testi iki günde bir tekrarlayın o şekilde anlarsınız sağlıklı olup olmadığını. Ben gecikmeden 3 gün sonra idrar testi yapıp, 4 gün sonrasında kan verdiğim için zaten artık kesinlesmisti. Gecikmeden önce test yapanlar genelde 2 günde bir tekrarliyor testi diye biliyorum.
Muhtemelen gözükür zaten saglikliysa yarın 3000'i geçmiş olur ki sizin değeriniz gayet güzel gözüküyor. Gozukmezse de hemen korkup panik yapmayın, doktor zaten sizi yönlendirir çok küçükse bazı ultrason cihazları özellikle eskiyse hemen goremeyebiliyor. Böyle bir durumda doktor sizi birkaç gün sonra tekrar cagiriyor. Bu arada hanımlar her şeyin en kötüsünu düşünüp gebeliği kendinize zehir etmeyin. Ortada hiçbir şey yokken doktor kontrolü bile yokken kendi kendinize tani koymayın. İnşallah bebeginiz sizinledir. Hayırlı olsun hem sizin için, hem konu sahibi içinBen de bugün kan testi verdim, gecikmemin 5. Günüydü. Beta 2500 çıktı yarına doktorum çağırdı acaba kese gözükür mü? Ama korkuyorum yine de dış gebelik falan olabilir mi acaba diye içim bi türlü rahat etmedi.
BGecikmeden sonra kan testini tekrarlayın. Gebelik henüz çok yeni olduğu için düşük çıkmıştır daha yerleşim aşamasındadır. İdrarda gebelik testleriyle ilgili sorunuza gelince, testin hassasiyetine göre degismekle birlikte 20-25 mIU/mL beta HCG seviyesinden itibaren saptayabilir idrar testleri. Kanda beta takibine devam edin, 2 günde bir 2 kat artış görmeniz gerekiyor.
Gecikmeden sonra kan testini tekrarlayın. Gebelik henüz çok yeni olduğu için düşük çıkmıştır daha yerleşim aşamasındadır. İdrarda gebelik testleriyle ilgili sorunuza gelince, testin hassasiyetine göre degismekle birlikte 20-25 mIU/mL beta HCG seviyesinden itibaren saptayabilir idrar testleri. Kanda beta takibine devam edin, 2 günde bir 2 kat artış görmeniz gerekiyor.
Üç gün sonra verdim 85 çıktı sizce düşük mü ilerlemisGecikmeden sonra kan testini tekrarlayın. Gebelik henüz çok yeni olduğu için düşük çıkmıştır daha yerleşim aşamasındadır. İdrarda gebelik testleriyle ilgili sorunuza gelince, testin hassasiyetine göre degismekle birlikte 20-25 mIU/mL beta HCG seviyesinden itibaren saptayabilir idrar testleri. Kanda beta takibine devam edin, 2 günde bir 2 kat artış görmeniz gerekiyor.
Benimde reglime bir gün kala 55 çıktı değerim daha önce kimyasal gebelik geçirdim bana yine düşük geldi sizce normal mi yükselir miEvet öyle de bana sadece çok düşük geldi korktum acaba kimyasal olabilir mi bide ilk gebeligim folic asit kullanıyorum bide 5gunden beri sol tarafin agriyo ara ara
İki gün sonra tekrarlayınBenimde reglime bir gün kala 55 çıktı değerim daha önce kimyasal gebelik geçirdim bana yine düşük geldi sizce normal mi yükselir mi
Benimkide düşük ilerlio bakalım nolcakBenimde reglime bir gün kala 55 çıktı değerim daha önce kimyasal gebelik geçirdim bana yine düşük geldi sizce normal mi yükselir mi
Hakkımızda hayırlısı olsun bu şekilde beklemek çok zor oluyorİki gün sonra tekrarlayın
Evet ya siz tekrardan kan verdiniz mi mutlaka verinHakkımızda hayırlısı olsun bu şekilde beklemek çok zor oluyor
Henüz bugün verdim 55 çıktı işte adete 1 gün kala bakalım pazartesi tekrar vericem inşallah herşey yolunda ilerler siz ne zaman vereceksinizEvet ya siz tekrardan kan verdiniz mi mutlaka verin
Benimde adte bir gün kala 38 idi sonrasında üç gün sonra verdim 85 öldü biraz az artmış doktor bir hafta sonra gel dediHenüz bugün verdim 55 çıktı işte adete 1 gün kala bakalım pazartesi tekrar vericem inşallah herşey yolunda ilerler siz ne zaman vereceksiniz
Benimde adte bir gün kala 38 idi sonrasında üç gün sonra verdim 85 öldü biraz az artmış doktor bir
Benimde adte bir gün kala 38 idi sonrasında üç gün sonra verdim 85 öldü biraz az artmış doktor bir hafta sonra
Hayırlısı olsun canım haberdar et mutlakaBenimde adte bir gün kala 38 idi sonrasında üç gün sonra verdim 85 öldü biraz az artmış doktor bir hafta sonra gel dedi
Evet sizde haber edin mutlaka hemen hemen benimkigle aynı gibi bakalım hayırlısı hakkimiDaHayırlısı olsun canım haberdar et mutlaka
Siz kimyasal gebelik geçirdiğiniz de değeriniz nasıl artmıştı ilk bastaBenimde reglime bir gün kala 55 çıktı değerim daha önce kimyasal gebelik geçirdim bana yine düşük geldi sizce normal mi yükselir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?