Müge ağrıların için günde 1 tane maden suyu iç, stres yapma beta güzel arttı inşallah. Yarın görünce rahatlayacak
Yine gidemiyorum pazartesi günü sezaryan günüymüş doktor hasta kabul etmiyormys yine kaldı uaMüge ağrıların için günde 1 tane maden suyu iç, stres yapma beta güzel arttı inşallah. Yarın görünce rahatlayacaksın
Beta ver sadece en azından akıbeti anlarız canımYine
Yine gidemiyorum pazartesi günü sezaryan günüymüş doktor hasta kabul etmiyormys yine kaldı ua
Ya hastsneye biraz uzağım k yüzden çok gidip gelmek de istemiyorum ama bilmiyorum yaBeta ver sadece en azından akıbeti anlarız canım
İçin rahat eder böyle beklemek daha stresliYa hastsneye biraz uzağım k yüzden çok gidip gelmek de istemiyorum ama bilmiyorum ya
Bencede kafan rahatlasın beta yaptırİçin rahat eder böyle beklemek daha stresli
Canım maşallah çok sevindim ne güzel yükselmiş öyle gözün aydınAhbucum çok şükür 1823 bugün değer ve keseyi gördük haftasıyla uyumlu dedi doktor
5 gün önce 137 şimdi 1823 çok şükür ya çok şükürCanım maşallah çok sevindim ne güzel yükselmiş öyle gözün aydın
Şuan hastanwdetim çok tedirgiinim yaBencede kafan rahatlasın beta yaptır
Tedirgin olma güzel şeyler duyup göreceksin bebislerimiz ve biz gayet sağlıklı olacaz inşallah güzel haberlerini bekliyorum canımŞuan hastanwdetim çok tedirgiinim ya
İnşallah yaTedirgin olma güzel şeyler duyup göreceksin bebislerimiz ve biz gayet sağlıklı olacaz inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
Sıra bekliyorum henüz yaa zaten az önce bı kadının kanaması vardı çok tedirgin oldumİnşallah canım
Kan verdin mi pekiSıra bekliyorum henüz yaa zaten az önce bı kadının kanaması vardı çok tedirgin oldum
Yok hayır sira bekliyorum henuzKan verdin mi peki
Önce ultrasyon sonra kan istiycek doktorYok hayır sira bekliyorum henuz
Kan verdim yine anlamıyorum ultrasyona varken neden yine kan veriyorum. Başlarından saliyorlar resmenKan verdin mi peki
Bakmadi işte 10 gün geçti diyorum kanvereli o zman yeniden kan ver dioÖnce ultrasyon sonra kan istiycek doktor
Önce ultrasyon sonra kan istiycek doktorYok hayır sira bekliyorum henuz
Kan sonucuna gorede ultrasyona bakar çünkü kese görmek için en az 1500 değer olması gerekiyo o yüzden kan istemiştirBakmadi işte 10 gün geçti diyorum kanvereli o zman yeniden kan ver dio
Çıkmadimi kan sonucun canımBakmadi işte 10 gün geçti diyorum kanvereli o zman yeniden kan ver dio
Yok hayır ya bekliyorum henüzÇıkmadimi kan sonucun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?