Sizin ne oldu verdiniz mi kanYani 214 den 357 oldu daha önce kimyasal geçirdiğim için tedirginim hala
Tamam canımYok hayır ya bekliyorum henüz
Cikmio yaa elim ayağım titriyor artıkTamam canım
Çıkar çıkar sakin ol ama senin sonucun 3 bindende fazla gelecek görürsün herşey güzel olacak inşallahCikmio yaa elim ayağım titriyor artık
Yaa inşallah öyle olurÇıkar çıkar sakin ol ama senin sonucun 3 bindende fazla gelecek görürsün herşey güzel olacak inşallah
Korkuyorum ya ama kanamam falan olmadj hiç dış gebelikten de korkuyorum onda kanama oluyor demiÇıkar çıkar sakin ol ama senin sonucun 3 bindende fazla gelecek görürsün herşey güzel olacak inşallah
İnan bilmiyorum ama aklına getirme öyle şeyleri inşallah keseside kalp atışlarını da duyacaksın bugünKorkuyorum ya ama kanamam falan olmadj hiç dış gebelikten de korkuyorum onda kanama oluyor demi
Sonuç çıktı çok şaşırdım 5154 çıktıİnan bilmiyorum ama aklına getirme öyle şeyleri inşallah keseside kalp atışlarını da duyacaksın bugün
Ben 3000 lerde bekliodumSonuç çıktı çok şaşırdım 5154 çıktı
Gördün mü canım maşallah benim tahminim doğru çıktı gayet sağlıklı yükseliş şimdi kese ve kalp atışında sıra gözün aydın canımSonuç çıktı çok şaşırdım 5154 çıktı
Ayy çok sevindim yaa inşallah kalp atışını da duyarım iyice rahatlarmGördün mü canım maşallah benim tahminim doğru çıktı gayet sağlıklı yükseliş şimdi kese ve kalp atışında sıra gözün aydın canım
Oh gördün mü bak bundan sonra stres yapma inşallahSonuç çıktı çok şaşırdım 5154 çıktı
Yok yok çok rahatladım yaa elim ayağım titriyodu bı kadar artsi beklemiofumOh gördün mü bak bundan sonra stres yapma inşallah
Doktor muayne ettimiAyy çok sevindim yaa inşallah kalp atışını da duyarım iyice rahatlarm
Evet gayet iyi dedi haftaya gel kalp atışı iicinDoktor muayne ettimi
Çok şükür gözün aydın canım Allahım sağlıklı gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet gayet iyi dedi haftaya gel kalp atışı iicin
Ay çok sevindim maşallah maşallahEvet gayet iyi dedi haftaya gel kalp atışı iicin
Amin inşallahÇok şükür gözün aydın canım Allahım sağlıklı gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimAy çok sevindim maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?