Canım oh ya şükür çok sevindimSonuç çıktı çok şaşırdım 5154 çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım oh ya şükür çok sevindimSonuç çıktı çok şaşırdım 5154 çıktı
İnşallah canım aminCanım oh ya şükür çok sevindimsağlıkla büyüt inşallah
![]()
Oh maşallah aynıyız seninle benim de 4 bitmek üzere4haftalikmis
İnşallah canım aminCanım oh ya şükür çok sevindimsağlıkla büyüt inşallah
![]()
Siz kalp atışını duydunuz muOh maşallah aynıyız seninle benim de 4 bitmek üzere
Rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin inşallah canım çok sevindimSonuç çıktı çok şaşırdım 5154 çıktı
Çok teşekkür ederim canımRabbim sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin inşallah canım çok sevindim![]()
na haftaya gel kalp atışı için ama 5haftalik çok etken degul mi kalp atışı icinOh maşallah aynıyız seninle benim de 4 bitmek üzere
Erken 6.7. Haftada duyulur zatenBa
na haftaya gel kalp atışı için ama 5haftalik çok etken degul mi kalp atışı icin
Bana haftaya gel dedi o yüzden şaşırdım daha erken dieErken 6.7. Haftada duyulur zaten
Ama.benim adetime göre hesaplarsam 6 haftalik oluyo ama doktor 4haftalik dedi o nedenErken 6.7. Haftada duyulur zaten
Geç döllenme olmuştur.Ama.benim adetime göre hesaplarsam 6 haftalik oluyo ama doktor 4haftalik dedi o neden
Adetiniz Bir hafta geçmişken mi 28 ile öğrendinzNormal canım 2 günde bir kan vermen gerekiyor artışa göre bakıcak doktorlar ben oğlumda 28 ile öğrendim adetim 1 hafta gecikmişti
Sonucunz ne olduYok ya bence değil adetinize varmiydi yada gecmismiydi benimkigle aynı gibi bende de 38 di sonra 85 oldu
Yükseldi benim 5000 lerdeydiSonucunz ne oldu
İlk değer kaçtı ve adetiniz kaç gün geçmiştiYükseldi benim 5000 lerdeydi
Maşallah çok iyi Allah kucağıniza almayı nasip etsinYükseldi benim 5000 lerdeydi
Benim ilk değerim 38 idi adetime 1 gün vardı üç gün sonra 85 olmuştu 10 gün sonrada böyle olduİlk değer kaçtı ve adetiniz kaç gün geçmişti
Bence gayet iyi kişiden kişiye göre değişir ben adeti bir hafta geçilip 30 çıkıp sonradan yükselen gördüm önemli olan iki katı artması benimkide ilk düzgün artmadı sonrafan bir and arttıMaşallah çok iyi Allah kucağıniza almayı nasip etsinbende adetim 5 gün geçti 285 çıktı çok tedirginm
İnşallah canım bnde öyle olurm cesaret edemiyorum tekrar kan vermeyeBence gayet iyi kişiden kişiye göre değişir ben adeti bir hafta geçilip 30 çıkıp sonradan yükselen gördüm önemli olan iki katı artması benimkide ilk düzgün artmadı sonrafan bir and arttı
lİnşallah canım bnde öyle olurm cesaret edemiyorum tekrar kan vermeye