- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
malesef kırmızıları gördüm canım ınsallah sen sevınırsın
derya ne yaptı acaba onun bat kactıki
onunda bu aramıydı onu hatırlamıyorum evet hayırlısı olsun sen moralını bozma benı habersız bırakma
bi dahaki aya kalıcam bende galiba hiç bir belirtim yok haber veririm.hayırlısı artık.düşük yaptıgım bebegime cabuk hamile kalmıstım zor olacak galiba hayırlısı hakkımızda sanada duacıgım alllah gönlüne göre en kısa zamanda versin.cümlemize tabi
amın bende dusuk yapalı 4,5 ay olmustu yanı eskılerın tezini çürütüyorum düşük yapanın cocugu hemen olur vardır bundada hayır ben dusuk yaptıgıma 2,5 yıllık evlıyım ve hıc korunmadım esım 1,5 yıl once varıkosel amelıyatı oldu ve bır kere gebelık yasadım hıc korunmadıgımız halde ıste o yuzden benımkı cok zor tutmustu bılmıyorum bıdaha ne zaman tutar off offf ınsallah sana ve her ısteyene versın sende moralını bozma sakın
herseyin bir zamanı vardır canım bu ay sık ilişki dene bu ay sansın yükselir belki.aynen valla hemen düşük yaptıktan sonra denemedim dene dediler ama o psikoloji zaten kötü toparlanmak 4ay aldı işte şimdide kısmet rabbim ne zman nasip ederse.cok gecmiş olsun bu arada zor tutmuştu olmayacak diye düşünme iyi düşün iyi olsun.gec olsunda saglıksız olmasın.[/QUbu
bu ay sıkı calısıcam ama doktor demıstı dusukten 5-6 ay sonra olmazsa kontrol gel dıye bakalım vaktı var sanırım bende dusuk yaptıgımda cok sarsıldım cok uzuldum ama ara vermedım ama olmadıda bakalım hayırlısı olsun hepımız ıcın kafayı rahat tutmak onemlı ben dıyorlardıda ınanamıyordum beklmedıgın anda oluyor benımde oyle oldu soylemesı ayıp ben o hamıle kaldıgım ay 1 kere bırlıkte oldum adetım bttıkten 2 sonraydı yanı olacaksa oluyor ınsallah hamılelık haberlerımız mujdelerız en kısa zamanda
kızlar psikoloji çok önemli, bence kafanızı rahat tutun daha rahat oluyor. Kendimden biliyorum, oluruna bıraktığım an tuttu...
Beta hcg değerim adetime 5 gün kala 60 çıktı, doktorum 2 gün sonra aynı hastanede tekrar ölçtürmemi söyledi yalnız aynı yerde yaptırmamı özellikle belirtti 165 çıkınca herşey yolunda 2 hafta sonra gel daha çok erken dedi. Ben de bekliyorum bakalım salı günü randevum var, o gün 5+6 günlük hamile olacağım inşallah. Bu sefer de keseyi veya bebeği görebilecekmiyim stresi var, hepimizin hakkında hayırlısı!
canım benimde adetime 3 gün var yani cumartesi adet olmam gerekli, en son adet tarihim 31 aralık, 25 günde bir adet oluyorum internetten yumurtalama günü için testler yaptım yumurtalama günlerimde ilişkiye girmeye çalıştım, ve benim durumum riskli 2 kez düşük yaptım kanımda sorun var eğer hamileysem en erken şekilde öğrenmem gerekiyorki iğneye başlamam lazım 9 ay boyunca iğne kullanacağım kanım sulansın diye dün sağlık ocağına kan verdim sabah sonucu aldım sonuç 0.58 çıktı negatif dedi doktor.bir ihtimal gec döllenme olduysa eğer adet günün gecerse tekrarlayalım dedi bakalım ne olacak çok garip haller içindeyim
bu ay olmazsa da üzülme, fabrika bizde değil mi ileriki aylarda olur.. Senin durumundan ofis arkadaşımda da var canım, o adet gecikmesinden 4 gün sonra öğrendi ve hemen iğneye başladı şu an 20.haftada gayet iyi gidiyor hiç endişelenme...ben ovülasyon testiyle hamile kaldım tavsiye ederim kesinlikle...
canım benimde adetime 3 gün var yani cumartesi adet olmam gerekli, en son adet tarihim 31 aralık, 25 günde bir adet oluyorum internetten yumurtalama günü için testler yaptım yumurtalama günlerimde ilişkiye girmeye çalıştım, ve benim durumum riskli 2 kez düşük yaptım kanımda sorun var eğer hamileysem en erken şekilde öğrenmem gerekiyorki iğneye başlamam lazım 9 ay boyunca iğne kullanacağım kanım sulansın diye dün sağlık ocağına kan verdim sabah sonucu aldım sonuç 0.58 çıktı negatif dedi doktor.bir ihtimal gec döllenme olduysa eğer adet günün gecerse tekrarlayalım dedi bakalım ne olacak çok garip haller içindeyim
evet canım haklısında insan ister istemez hemen olsun istiyor birde aslına bakarsan içimde garip duygular var 2 kaybım olunca ne isteyeceğinide şaşırıyor insan ovulasyon testlerimi hep netten otomatik hesaplayıcılardan yapıyorum cnm hiç eczaneden alıpta yapmadım günü gününe hep adet olurum hiç aksamaz,benim 1 diğer sorunumda doktorumdan randevu almak konusunda çok yoğun bir doktor ve hangi iğneyi kullanacağımı bilmiyorum en azından iğneyi bilsem testi evde yaptığımda bile pozitif çıksa alır hemen iğneye başlarım,korkuyorum tekrar birşey olmasından,sırf iğneyi öğrenmek içinde randevu alıp muayneye gitmek istemiyorum doktora telefondanda ulaşmak çok zor kaç haftadır ulaşamadım bir türlü
valla durumlarımız aynı bendede kan pıhtılşma sorunu var.bende igne kullanıcam 30 aralıkta adet oldum 25 yada 26 ocak bat bekliyorum ayın 20 sinde haifi pembe kanamam oldu aradım doktorumu erken adet te oluyorsundur gel bi betahcg bakalım dedi gittim sonuc 0.1 negatif ama hala adet olmadım o hafif kanamadan sonra düşükten sonra insan cok yıpranıyor ve cokta istiyor kısmet haberdar et beni durumlarımız aynı ayın kacında oldu ilişkilerin?
canım aynı tarihler evet birbirimizle irtibatta olalım canım ama benim özel mesaj yazma hakkım yok senin varmı? Benim hiç kanamam olmadı hepte günü gününe adet olurum ctesi olacağım günüm ogün bakalım artık ayın 9u 10u ve 11 riydi yumurtalama günlerim yapmaya çalıştım çokta ümitli değilim aslında bu aydan cnm.
özel msj göndermeye calıştım sana sanırım oldu.nerde yaşıyorusn bu arada
canım istanbulda yaşıyorum ben sen nerde yaşıyorsun?
sivasta yasıyorum.yaza kadar yazın tayinciyiz bakalım nere olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?