beta hcg değeri

Merhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi

canım gayet normal bi değer çıkmış. benim de sat'ım 26 mayıs bat 24 haziran. yarın kan testi yaptırıcam inşallah hamişimdir ben de senin gibiiii...

Kızlar merhaba :)
ikinci kez anne olmaya çalışıyorum inşALLAh.. ayın 19 unda kan testi yaptırdım 2 çıktı
dün yine yaptırdım 2.40 çıktı kasık ağrısından ölüyorum
29 una kadar yükselme olasılığı var mıdır sizce :)

kızlaaaarrr b hcg 176 çıktı son adet tarihim 5 mayıs ne kadarlıktır şimdi bebişimmm ay çok tuhaf hissediyorum nolur yazın yaa

ben 25 haziranda kan testi yaptırdım negatif dedi 4 temmuzda 176 çıktı şok oldum maşallah bebeğim gelişiyor galiba :)

kızlaaaarrr b hcg 176 çıktı son adet tarihim 5 mayıs ne kadarlıktır şimdi bebişimmm ay çok tuhaf hissediyorum nolur yazın yaa
mrb cnm benim son adet tarihim 4 mayıstı ben şuanda 8+6 günlük oldum yani artık 9.haftamdayım beklenen doğum tarihim 7 şubat sen dr neden gtmedin ??

canım doktora gittim hatta ilk kan testimi yaptım negatif çıkınca agrıların sebebini ögrenmek için gittim. alttan baktı gebelik göremiorum zaten olsa da gözükmez daha. kan testi istemek de mantıksız olur dedi. adetim gecikince acilde kan testi verdim önceki testten yaklaşık 10 gün snra yani. daha bikaç saat oldu öğreneli doktora gidicem en kısa zamanda. çünkü bana enfeksiyon var deip fitil vermişti 3 gün kullandım fitili artık bu gece bıraktım

Kızlar slm,aranıza yeni katıldım.2 gün önce rahatsızlık olarak nitelendirdim ve kadın doğuma gittim,adetime daha 5 gün varken gebe olduğum yaptıgı kan testi sonucu anlaşıldı,adetme 3 gün var,beta değerim 905 sizce nasıl,,bu değer,umarım herşey yolunda gider,salı günü ultrasonla bakacak,ama bana çok sürpriz oldu,yanıtlarsanız hamişşşş şekerlerr :) :):) çokkkkkk sevincemmm

kızlar adetim 7 gün geçti dün vajinal ultrosonla baktı doktor.kese çok küçük şüpheli dedi. evde yaptıgım testler hep pozitif.. kan değerim 2400 neden şüpheli dedi. neden kese görünmedi çok mrek ediyorum çok korkuyorum bişey söleyin

Kızlar merhaba soruma cevap verirseniz cok sevinirim adetime 8 gun kala kan testi sonucu 0,100 sizce bu ne demek oluyor bebis yok mu;(

merhabalar ben eylül ayında düşük yasadım kendılıgınden düştü sımdı cocuk ıstedık benım en son sat tarıhım 25 aralık 2013 dü adetlerim duzenlidir 21,01,2014 yada 22,01,2014 adet olucam(olmasam keske hamıle olsam) neyse konuya geleyım ben dayanamdım erkenden kan tahılılı verdım 13,01,2014 adetıme 9-10 gün kala cıkan sonuc 0,100 moralım sıfırlandı tabı sonra ıdrar testı yaptım oda negatıf ya bu deger yukselırmı belım ınanılmaz agrıyor normalde bu kadar agrımazdı uyku halım var ole bana ne olur soyleyın kanda adetıne 9-10 gün kala negatif cıkan ve daha sonra pozitif cıkan varmı 4 gün kaldı bu arada adet gunume

Ebrucum simdi kan testi yaptirirsan dogru sonuc alma ihtimalin yuksek. Ama sende benim gibi sabirsizsin anlasilan erken yaptirmissin. Adet gununden sonra bile beta degerleri yukselen cok kisi var. Umarim hamilesindir. Birde ne zaman birlikte oldugunuz da onemli.

Son düzenleme:
canım baktırmak ıstemıyorum artık 21 bekleyecem 13:01 de yaptıgım 0,100 cıktı ya gene sarsılmıyım adet gecsın dımı sagol cevap yazdıgın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…