tebrikler hamilesin 2gun snra tekrar yptr katlanıyorsa deger saglıklı gebelik rabbım dewamını getrsn ins.kızlaaarr nolurr acil cevap beta hcg 93,75 ne sişmdi bu hamılemıyım bennnn
Merhaba arkadaslar benim sat im 24 mayisti beklenen batim da 21-23 haziran arasiydi 17 haziranda pazartesi eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti aksam hemen acile gidip kan verdim ve sonuc 45.25 cikti.bugun yani iki gun sonra yine kan verdim ve 99.10 cikti.evet iki gunde 2 kat artmis ama degerler dusuk mu acaba?daha doktora gitmedim cunku daha bat im gelmedi
mrb cnm benim son adet tarihim 4 mayıstı ben şuanda 8+6 günlük oldum yani artık 9.haftamdayım beklenen doğum tarihim 7 şubat sen dr neden gtmedin ??kızlaaaarrr b hcg 176 çıktı son adet tarihim 5 mayıs ne kadarlıktır şimdi bebişimmm ay çok tuhaf hissediyorum nolur yazın yaa
Bat 2 ağustos hcg 146 ne dersiniz iyi mi cevap luuuuuuuuutfeeennn
Gayet iyi tabiiki:)))) hayırlı olsun sağlıkla tamamnıa erdirsin Allah. Tebrikler :)))
sitede yeniyim,,çömmm olduğummm bellii miii:)
Ebrucum simdi kan testi yaptirirsan dogru sonuc alma ihtimalin yuksek. Ama sende benim gibi sabirsizsin anlasilan erken yaptirmissin. Adet gununden sonra bile beta degerleri yukselen cok kisi var. Umarim hamilesindir. Birde ne zaman birlikte oldugunuz da onemli.merhabalar ben eylül ayında düşük yasadım kendılıgınden düştü sımdı cocuk ıstedık benım en son sat tarıhım 25 aralık 2013 dü adetlerim duzenlidir 21,01,2014 yada 22,01,2014 adet olucam(olmasam keske hamıle olsam) neyse konuya geleyım ben dayanamdım erkenden kan tahılılı verdım 13,01,2014 adetıme 9-10 gün kala cıkan sonuc 0,100 moralım sıfırlandı tabı sonra ıdrar testı yaptım oda negatıf ya bu deger yukselırmı belım ınanılmaz agrıyor normalde bu kadar agrımazdı uyku halım var ole bana ne olur soyleyın kanda adetıne 9-10 gün kala negatif cıkan ve daha sonra pozitif cıkan varmı 4 gün kaldı bu arada adet gunume
canım baktırmak ıstemıyorum artık 21 bekleyecem 13:01 de yaptıgım 0,100 cıktı ya gene sarsılmıyım adet gecsın dımı sagol cevap yazdıgın ıcınebrucum simdi kan testi yaptirirsan dogru sonuc alma ihtimalin yuksek. Ama sende benim gibi sabirsizsin anlasilan erken yaptirmissin. Adet gununden sonra bile beta degerleri yukselen cok kisi var. Umarim hamilesindir. Birde ne zaman birlikte oldugunuz da onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?