• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

115 Beta hcg

😂😂😂 Bir kere olunca gerisi kolay oluyor da haklısın biraz tedirgin ediyor adet tarihinden hesapladin mı kaç haftalık olmuş altı haftayı geçsin kese oluşur da bebiş belli olmaz sekize dokuza kadar yolu var, sürekli beta baktırmak yerine bir iki kez daha baktır ona göre rota olusturursun 😊
Hesapladım 4 haftaya yakın oluyor pazartesi kan veririm bi de perşembe falan veririm binleri görünce de rahatlarım 😂 o zaman 15 gün sonra doktora gitmeliyim

Ay meyve de hiç sevmem ama suyu hep bol içerim ☺️ vajinalden derken o kamera sokmalarını alttan muayene mi diyorsun ben ona gitmem normal ultrasonda ne zaman çıkacaksa o zaman giderim 😂
1 gün gecikmede beta 172 di. 5 gün gecikmeyle gittim Alttan ultarasonla baktı kese yok zaten dedi ama yine de kontrol amaçlı baktı. O gün kan verdiğimde değer 1039 du ama 2 bin olması lazımmış

Bi arkadaşım da hamile kalmıştı değerleri düştü dün kanaması olmuş tutunamadı demiş doktor. Şimdi onu takıntı yapıp kafamda kurdum korktum o yüzden ve sol kasık ağrısı normal mi
Takıntı yapma 26 ile öğrendim kese bebek hepsi vardı kendine takıntı yapıp strese sokma sağlıkla gelsin ne zaman ne olacağını bilemeyiz içini ferah stres yapıp bebeğimde etkileme keyfini cikar görümcem 9 ile ogrendinsu an 2 yaşında kısmet herşey

Takıntı yapma 26 ile öğrendim kese bebek hepsi vardı kendine takıntı yapıp strese sokma sağlıkla gelsin ne zaman ne olacağını bilemeyiz içini ferah stres yapıp bebeğimde etkileme keyfini cikar görümcem 9 ile ogrendinsu an 2 yaşında kısmet herşey
Doğru söylüyorsun içimi rahat tutmam gerekiyor hayırlısıyla inşallah

Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni gerçekten 🩵
Normal bende boyleydin her kaşık ağrısında normal mi iyimi kötü mü vs vs kalp atışını duyacakkiyim vs benim icind edua. Edermsin Ramazan ayı hemde hamilelerin kabul olur derler benimki düşükle sonuçlandı

Normal bende boyleydin her kaşık ağrısında normal mi iyimi kötü mü vs vs kalp atışını duyacakkiyim vs benim icind edua. Edermsin Ramazan ayı hemde hamilelerin kabul olur derler benimki düşükle sonuçlandı
Tabiki ederim. İnşallah hayırlısıyla kucağın boş kalmaz Allah isteyen herkese versin

Back