- 27 Ekim 2023
- 2.208
- 2.752
- 53
Bir hafta içinde istenen değere ulaşmış olursun zaten pazartesi çarşamba cuma bak bakalım sonra bakmana gerek yok diğer haftaya randevu alırsınBen emin olayim de bi 10 gün 2 günde bir vereyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta içinde istenen değere ulaşmış olursun zaten pazartesi çarşamba cuma bak bakalım sonra bakmana gerek yok diğer haftaya randevu alırsınBen emin olayim de bi 10 gün 2 günde bir vereyim![]()
Hesapladım 4 haftaya yakın oluyor pazartesi kan veririm bi de perşembe falan veririm binleri görünce de rahatlarımBir kere olunca gerisi kolay oluyor da haklısın biraz tedirgin ediyor adet tarihinden hesapladin mı kaç haftalık olmuş altı haftayı geçsin kese oluşur da bebiş belli olmaz sekize dokuza kadar yolu var, sürekli beta baktırmak yerine bir iki kez daha baktır ona göre rota olusturursun
![]()
1 gün gecikmede beta 172 di. 5 gün gecikmeyle gittim Alttan ultarasonla baktı kese yok zaten dedi ama yine de kontrol amaçlı baktı. O gün kan verdiğimde değer 1039 du ama 2 bin olması lazımmışAy meyve de hiç sevmem ama suyu hep bol içerimvajinalden derken o kamera sokmalarını alttan muayene mi diyorsun ben ona gitmem normal ultrasonda ne zaman çıkacaksa o zaman giderim
![]()
Takıntı yapma 26 ile öğrendim kese bebek hepsi vardı kendine takıntı yapıp strese sokma sağlıkla gelsin ne zaman ne olacağını bilemeyiz içini ferah stres yapıp bebeğimde etkileme keyfini cikar görümcem 9 ile ogrendinsu an 2 yaşında kısmet herşeyBi arkadaşım da hamile kalmıştı değerleri düştü dün kanaması olmuş tutunamadı demiş doktor. Şimdi onu takıntı yapıp kafamda kurdum korktum o yüzden ve sol kasık ağrısı normal mi
3 bin ve uzerinde kese gözükür canim1 gün gecikmede beta 172 di. 5 gün gecikmeyle gittim Alttan ultarasonla baktı kese yok zaten dedi ama yine de kontrol amaçlı baktı. O gün kan verdiğimde değer 1039 du ama 2 bin olması lazımmış
Sonrasında ne oldu peki1 gün gecikmede beta 172 di. 5 gün gecikmeyle gittim Alttan ultarasonla baktı kese yok zaten dedi ama yine de kontrol amaçlı baktı. O gün kan verdiğimde değer 1039 du ama 2 bin olması lazımmış
Doğru söylüyorsun içimi rahat tutmam gerekiyor hayırlısıyla inşallahTakıntı yapma 26 ile öğrendim kese bebek hepsi vardı kendine takıntı yapıp strese sokma sağlıkla gelsin ne zaman ne olacağını bilemeyiz içini ferah stres yapıp bebeğimde etkileme keyfini cikar görümcem 9 ile ogrendinsu an 2 yaşında kısmet herşey
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın şimdiden stres yapip canını sıkma bol su iç dinlenDoğru söylüyorsun içimi rahat tutmam gerekiyor hayırlısıyla inşallah
Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni gerçektenİnşallah sağlıkla kucağına alırsın şimdiden stres yapip canını sıkma bol su iç dinlen
Normal bende boyleydin her kaşık ağrısında normal mi iyimi kötü mü vs vs kalp atışını duyacakkiyim vs benim icind edua. Edermsin Ramazan ayı hemde hamilelerin kabul olur derler benimki düşükle sonuçlandıÇok teşekkür ederim rahatlattınız beni gerçekten![]()
Tabiki ederim. İnşallah hayırlısıyla kucağın boş kalmaz Allah isteyen herkese versinNormal bende boyleydin her kaşık ağrısında normal mi iyimi kötü mü vs vs kalp atışını duyacakkiyim vs benim icind edua. Edermsin Ramazan ayı hemde hamilelerin kabul olur derler benimki düşükle sonuçlandı
O biraz abarti olur 3 kere vermek yeterli benceBen emin olayim de bi 10 gün 2 günde bir vereyim![]()
Sağlamcıyım birazcıkO biraz abarti olur 3 kere vermek yeterli bence![]()
3 gün önceydi henüz başka kan vermedim beklemedeyim ara ara kan verip takip edicemSonrasında ne oldu peki
Bence vermelisin3 gün önceydi henüz başka kan vermedim beklemedeyim ara ara kan verip takip edicem
Yarın yada salı sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum inşallah yükselmiştirBence vermelisin
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumYarın yada salı sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum inşallah yükselmiştir