• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg değerim düşük

Ben şunu anlamadım normalde beta 3000 kere gelince kese görünüyor sonrasında da bebek görünüyor. Sizin durum biraz garip 200-300 betalarda nasıl bebeği gördü bu kısım garip işte. Belki devlette o gün bir sıkıntı vardı. Çünkü kese bebek göründüyse beta bakmazlar. İnşallah haftaya kalp atışını duyarsınız.
Evet bende burayı anlamadım bende beta 648’di alttan göremedi 2 gün sonra tekrar verdim bende de tam 2 katı artış olmuyordu yakın oluyordu 1040 çıktı 2 gün sonra doktor çağırmıştı 1998 çıktı hcg alttan keseyi gördü karınfan bakmayı denemedi ama 3+6 dedi ama 3 gün sonra başka doktor karından 5 haftalık dedi bu işler gerçekten çok kafa karıştırıcı

Evet bende burayı anlamadım bende beta 648’di alttan göremedi 2 gün sonra tekrar verdim bende de tam 2 katı artış olmuyordu yakın oluyordu 1040 çıktı 2 gün sonra doktor çağırmıştı 1998 çıktı hcg alttan keseyi gördü karınfan bakmayı denemedi ama 3+6 dedi ama 3 gün sonra başka doktor karından 5 haftalık dedi bu işler gerçekten çok kafa karıştırıcı

Senin beta hcg artışın iyi olmuş ama ben yarın tekrar baktıracam inş laboratuvarda problem vardır

Back