• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değeri

canım baktırmak ıstemıyorum artık 21 bekleyecem 13:01 de yaptıgım 0,100 cıktı ya gene sarsılmıyım adet gecsın dımı sagol cevap yazdıgın ıcın

ben bugun dr. gittim bana adet tarihimi birde ne zaman birlikte olduğumuzu sordu çok erken olmasına rağmen çıkabileceğini ama yanlışta olabileceğini söyledi. bence de sen benim yaptığımı yapma :D 4 gün kalmış zaten. inşallah hamilesindir cnm

ben bugun dr. gittim bana adet tarihimi birde ne zaman birlikte olduğumuzu sordu çok erken olmasına rağmen çıkabileceğini ama yanlışta olabileceğini söyledi. bence de sen benim yaptığımı yapma :D 4 gün kalmış zaten. inşallah hamilesindir cnm

ya ben 2 ocak ve 5 ocakta bırlıkte oldum en son sat 25 aralıktı 7 gun adetlerım surer kanda cıkarmıydı bılemıyorum kanıda 13,01,2014 verdim işte 0,100 cıktı :( olmam gereken adet gunude 21 yada 22 ocak olmam gerekıyor

Mrb kızlar. Bende dayanamadim adete 3-4 gün kala bhcg yaptim sonuc 2,67 sizce olasilik varmi? 3-4 gune kadar yukselir mi degerler

Mrb kızlar. Bende dayanamadim adete 3-4 gün kala bhcg yaptim sonuc 2,67 sizce olasilik varmi? 3-4 gune kadar yukselir mi degerler

Seni üzmek istemem ama bende adetıme 3 kala kan testı yaptırmıştım yüksek çıkmıştı,yükselme olasılığı düşük.Eğer gebelık varsa döllenmeden 12-15 gün sonra çıkıyo hemen kanda canım.

Kizlar doktor bana kan testi icinde adetten bir hafta sonrasina kadar zaman tanimami soyledi. Gec dollenme oldugunda adetten sonra cikarmis. Bence hemen umutsuzluga kapilmayin.

ya ben 2 ocak ve 5 ocakta bırlıkte oldum en son sat 25 aralıktı 7 gun adetlerım surer kanda cıkarmıydı bılemıyorum kanıda 13,01,2014 verdim işte 0,100 cıktı :( olmam gereken adet gunude 21 yada 22 ocak olmam gerekıyor

Ebru sende benim gibi testi erken vermissin tatlim. Bence o sonucu unut ve adet tarihini bekle

Ebru sende benim gibi testi erken vermissin tatlim. Bence o sonucu unut ve adet tarihini bekle[/Qya ıste bız bayanların cogunda olan merak ve sabırsızlık ya ınsallah gec dollenmedır derya senın durum ne hamıulemısın adetını beklıyorsun

Ebru sende benim gibi testi erken vermissin tatlim. Bence o sonucu unut ve adet tarihini bekle[/Qya ıste bız bayanların cogunda olan merak ve sabırsızlık ya ınsallah gec dollenmedır derya senın durum ne hamıulemısın adetını beklıyorsun
Sabirsizlikla bekliyorum. Hatta uslanmadim gidim on tane test alip hergun bitane yapasim var. Buyumeden cocuk sahibi olmayi planliyorum gibi bi his uyandirdim kendi kendimde =)))
Bi gelisme olursa mutlaka yaz bize

Sabirsizlikla bekliyorum. Hatta uslanmadim gidim on tane test alip hergun bitane yapasim var. Buyumeden cocuk sahibi olmayi planliyorum gibi bi his uyandirdim kendi kendimde =)))
Bi gelisme olursa mutlaka yaz bize

tabıykı yazarım sende yaz canım bende sabırsızlanıyorum allahım hepımıze nasıp etsın ayıpsız nadırsız bende teste para vermekten eczaneden almaya utanıyorum bu kadın her gun test alıyor dıyecek dıye ıs yerıen yakın 1 tane eczane oldugundan ole kadın bakıyor oyle suratıma vah vah derin vaka dıyordun belkıde :)

tabıykı yazarım sende yaz canım bende sabırsızlanıyorum allahım hepımıze nasıp etsın ayıpsız nadırsız bende teste para vermekten eczaneden almaya utanıyorum bu kadın her gun test alıyor dıyecek dıye ıs yerıen yakın 1 tane eczane oldugundan ole kadın bakıyor oyle suratıma vah vah derin vaka dıyordun belkıde :)
Ahhaha kiyamam bosver ebrucum ya bende koy gibi bi yerdeyim tek eczane var kadin artik gunlerimi bile bilio rahat ol bence gulerse o utansin. Hem tek tek alma bi seferde 3 tane al kurtul. Gecenlerde carsiya indim bi rczaneden aldim testi,gebelik testi alabilir miyim dedim adam bitanemi dedi. Valla bitek ben supheliyim diyince on tane bile alan varmisssss. Bende gidip alcam simdi 10 tane her gun bakcam :)))))

Ahhaha kiyamam bosver ebrucum ya bende koy gibi bi yerdeyim tek eczane var kadin artik gunlerimi bile bilio rahat ol bence gulerse o utansin. Hem tek tek alma bi seferde 3 tane al kurtul. Gecenlerde carsiya indim bi rczaneden aldim testi,gebelik testi alabilir miyim dedim adam bitanemi dedi. Valla bitek ben supheliyim diyince on tane bile alan varmisssss. Bende gidip alcam simdi 10 tane her gun bakcam :)))))

hahah :) senın yontemı sevdım her ay alayım stok yapayım ıyı fıkırmıs :)

merhabalar ben eylül ayında düşük yasadım kendılıgınden düştü sımdı cocuk ıstedık benım en son sat tarıhım 25 aralık 2013 dü adetlerim duzenlidir 21,01,2014 yada 22,01,2014 adet olucam(olmasam keske hamıle olsam) neyse konuya geleyım ben dayanamdım erkenden kan tahılılı verdım 13,01,2014 adetıme 9-10 gün kala cıkan sonuc 0,100 moralım sıfırlandı tabı sonra ıdrar testı yaptım oda negatıf ya bu deger yukselırmı belım ınanılmaz agrıyor normalde bu kadar agrımazdı uyku halım var ole bana ne olur soyleyın kanda adetıne 9-10 gün kala negatif cıkan ve daha sonra pozitif cıkan varmı 4 gün kaldı bu arada adet gunume

slm merak ettim sonucunu varmı hamilelik bende 11 ocakta ilişki oldu ve dün test yaptırdım tabi sabahına acık kırmızı 3-4 damla kanamam olunca test negatif 0,100.doktor erken adet oluyordurdsun dedi ama adet olmadım bügün bat tarihim 25 yada 26 ocak.durumlarımız benzer bende merak ettim seni

hatta bende eylül ayında düşük yaptım 8 haftalık bebegimin kalbi durdu

slm merak ettim sonucunu varmı hamilelik bende 11 ocakta ilişki oldu ve dün test yaptırdım tabi sabahına acık kırmızı 3-4 damla kanamam olunca test negatif 0,100.doktor erken adet oluyordurdsun dedi ama adet olmadım bügün bat tarihim 25 yada 26 ocak.durumlarımız benzer bende merak ettim seni

benım sat tarıhım 21-01-2014 yada 22,01,2014 bakalım bugun karın agrım var ama kırmızları henuz gormedım ben adetıme 4-5 kala beta hcg baktırdım sonuc 0,100 bu sonradan yukselırmı bılmıyorum pek umudum yok yarın olurum belkıde bılmıyorrum ama allahım herkeze hayırlsıını verdın ınsallah sanada banada ıcınde :) haberdar ederım senı ama sende benı et senı merak ederım

benım sat tarıhım 21-01-2014 yada 22,01,2014 bakalım bugun karın agrım var ama kırmızları henuz gormedım ben adetıme 4-5 kala beta hcg baktırdım sonuc 0,100 bu sonradan yukselırmı bılmıyorum pek umudum yok yarın olurum belkıde bılmıyorrum ama allahım herkeze hayırlsıını verdın ınsallah sanada banada ıcınde :) haberdar ederım senı ama sende benı et senı merak ederım

haber veririm canım.kadınlar kulubünde okuduklarıma göre gec döllenmeden dolayı adet tarihi gecen nedagtif olan sonra 10 gün gecip pozitife dönen var umarım bizimkide öyle olur düşükten sonra cabuk hamile kalınır derlerdi ama ara cok verdik galiba herseyin hayırlısı saglıklısı

haber veririm canım.kadınlar kulubünde okuduklarıma göre gec döllenmeden dolayı adet tarihi gecen nedagtif olan sonra 10 gün gecip pozitife dönen var umarım bizimkide öyle olur düşükten sonra cabuk hamile kalınır derlerdi ama ara cok verdik galiba herseyin hayırlısı saglıklısı[/QU

sankı olsa cıkar gıbıme gelıyor ben ıkı kere baktırdım bırı adete 10 kala 0,100 cıktı dıgerıde 4 gün kala 0,100 yanı olumlu dusunmuyorum kotuye alıstırıyorum kendımı ama alıstırmak ıcın degıl bende dusuk yapanın tez cocugu olur hamıle kalır denır ben kurtajda olmadım 5 haftalıktı kendılıgınden dusuk yaptım ama olmayınca olmuyor allahın bır bıldıgı vardır dıyorum ne dıyım ama yarın yada aksam kırmızıılar geldı dıye haberdar ederım uzulsemde yazarım :(

sankı olsa cıkar gıbıme gelıyor ben ıkı kere baktırdım bırı adete 10 kala 0,100 cıktı dıgerıde 4 gün kala 0,100 yanı olumlu dusunmuyorum kotuye alıstırıyorum kendımı ama alıstırmak ıcın degıl bende dusuk yapanın tez cocugu olur hamıle kalır denır ben kurtajda olmadım 5 haftalıktı kendılıgınden dusuk yaptım ama olmayınca olmuyor allahın bır bıldıgı vardır dıyorum ne dıyım ama yarın yada aksam kırmızıılar geldı dıye haberdar ederım uzulsemde yazarım :([/QUOTE]

bende kürtaj olmadım hayırlısı bakalım bi dahaki aya artık rabbim ol demeden olmuyor hayırlı saglıklı olsunda bi daha ki aya kalsın ne yapalım artık bendede hiç hamilelik belirtisi yok.hatta korbonat testi okudum burda yaptım oda negatif .haberleselim yine buarada ilk bebegin içinmi ugrasıyorsun

malesef kırmızıları gördüm canım ınsallah sen sevınırsın

ben bugun dr. Gittim bana adet tarihimi birde ne zaman birlikte olduğumuzu sordu çok erken olmasına rağmen çıkabileceğini ama yanlışta olabileceğini söyledi. Bence de sen benim yaptığımı yapma :d 4 gün kalmış zaten. Inşallah hamilesindir cnm

deryacım bu sabah ıtıbarıyle kırmızlar geldı malesef bu ayda olmadı :(

Back